EXCLUSIV/Eduard Hellvig – Florian Coldea = 1-0!

0
970

In numarul trecut am publicat teoria, în opinia noastră, credibilă a analistului politic Cosmin Gusa. Sa ne oprim un pic la condamnarea lui Liviu Dragnea si la susținerea lui Cosmin Gusa cum ca Florian Colea ar fi promis liderului PSD achitarea sa.

Sa ne reamintim: condamnarea lui Liviu Dragnea a fost pronunțată de 2 judecători, unul fiind pentru achitare.

Cine a pronunțat achitarea?

Pai, judecatorul Stefan Pistol, fost judecator militar, coleg si bun prieten la Tribunalul Militar București cu judecătorul Alexandru Sarbu, fost ofițer de Securitate până în 1989.

În anii 2000, până la plecarea lui Ovidiu Soare, urmare a trimiterii sale în judecată în 2006, Alexandru Sarbu, la acel moment judecator militar, il vizita frecvent în biroul său de șef al Direcției A, iar ulterior al IACSE pe generalul Ovidiu Soare. După ce s-a făcut avocat, nea’ Sandu Sârbu “presta” traficuri de influenta inclusiv la amicul sau Stefan Pistol. Asa susține Sârbu ca s-a dat doar 2 ani jumate în cazul fostului judecator Lazăr Ioan de la Tribunalul Arad, recrutat de SJI-ul domnului Dragoman – SRI Arad (zic gurile rele) si protejat ulterior si pe vremea lui Gorun, cât timp acesta a fost șeful SJI Arad. Ori, judecatorul Stefan Pistol este evident apropiat de oamenii lui Florian Codlea. Acesta are si o fiica care datorită „vastei” experiențe a fost “necesară” drept consilier dnei judecator Savonea, membru CSM. Date fiind urletele unor mari specialiști între ale justiției Românești, cum ca Liviu Dragnea a fost condamnat urmare a influenței pe care Eduard Hellvig ar fi exercitat-o asupra judecatoare Arghir, noi ne întrebăm dacă nu e taman pe dos. Florian Codlea sa fi eșuat în influențarea celui de-al doilea judecator, respectiv judecatoarea Arghir. Vom reveni cu noi dezvaluiri ce confirma teoria analistului politic Cosmin Gusa.

Pana acum, Eduard Hellvig – Florian Coldea = 1-0! Hellvig poate ajunge usor la 2-0 daca sesizeaza organele în drept, inclusiv pe Augustin Lazăr pentru a se demara cercetările care se impun.

Suntem de acord cu opinia judecatoarei Nicoleta Lavinia Cotofana conform careia, “nu e suficient din partea SRI doar sa ia masuri pentru contracararea unor asemenea fapte ci are si obligația de a sesiza Parchetul.
Intr-adevar taica’ Lazar e de pe vremea lui Coldea dar poate își aminteste jurământul depus când a fost numit procuror”. (Cerasela N.).

#Patriaapriori

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here