Connect with us
https://www.nationalul.ro/wp-content/uploads/2019/07/untold-facebook.jpg

Actualitate

Atac dur pentru Carmen Dan! Polițiștii o taxează. Ce salariu are ministrul de Interne | Nationalul.ro

Nationalul

Publicat

pe

Supăraţi de faptul că ministrul de Interne face campanie PSD pe spatele lor – mergând până la a se folosi de moartea unui coleg ucis în timp ce patrula singur – reprezentanţii sindicatului Poliţiştilor Diamantul îi transmit un mesaj dur lui Carmen Dan. „Anul ăsta, reacţionăm! Decontăm! La fel şi la anul! Inclusiv cu votul”, se precizează în mesaj.

„Credeţi că noi, poliţiştii şi cadrele militare, nu citim, nu gândim, că nu ne informăm, că suntem toţi doar o masă amorfă de rumegătoare, indiferenţi la mişcările politicienilor? Anul ăsta, reacţionăm! Inclusiv cu votul” – se arată în mesajul pentru Carmen Dan.

Reacţia poliţiştilor vine după ce ministrul de Intrene a lansat, pe Facebook, acuzaţii virulente la adresa preşedintelui Iohannis, după ce şeful statului a solicitat Curţii Constituţionale să examineze modificările aduse legii Poliţiei Române. Șefa MAI a susţinut că gestul preşedintelui vine „din frustrare, din disperare, din ambiţie bolnăvicioasă” şi că nu se dă în lături de la nimic pentru a obţine cel de al doilea mandat.

Conform sindicaliştilor, Carmen Dan ar câştiga, de la 1 ianuarie 2019, 24.675 de lei.

Acesta este mesajul Sindicatului Poliţiştilor Diamantul“:

„Dacă dai în PSD, dai în poliţişti !?

Printr-un mesaj postat acum 6 ore, pe pagina personală de Facebook, ministrul Carmen Dan îl acuză pe preşedintele Klaus Werner Iohannis că îşi face campanie pe spatele poliţiştilor…. Că lovind în PSD, loveşte de fapt în poliţişti, “care sunt şi trebuie să rămână în afara jocurilor politice!” În aceeaşi postare, doamna ministru se aşteaptă ca sindicatele poliţiştilor “să reacţioneze la această blocare a demersului legislativ, aşa cum le impune interesul celor pe care îi reprezintă.”

Acum, dacă tot ne-a ispitit să gândim, doamna ministru, ne întrebăm şi noi, dar dacă dai în poliţişti, în cine dai, oare?

Comentarii Facebook

Actualitate

Reţea de traficanţi de droguri, destructurată după percheziţii în două judeţe

Nationalul

Publicat

pe

Procurorii DIICOT Călăraşi şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi au făcut 24 de percheziţii domiciliare în oraşele Călăraşi şi Constanţa, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic intern de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În aceeaşi zi, în Constanţa a fost organizată o acţiune de prindere în flagrant în urma căreia o persoană a fost depistată în timp ce avea asupra sa cantitatea de 100 grame fragmente vegetale (cannabinoizi sintetici).

Anchetatorii bănuiesc că, începând cu anul 2017, a fost constituit un grup infracţional organizat ai cărui membri au acţionat au cumpărat şi preparat cantităţi mari de substanţe cu conţinut psihoactiv pe care le-au vândut pe piaţa ilicită din oraşele Călăraşi, Constanţa, Slobozia, Feteşti, precum şi în localităţile limitrofe.

S-a constat că membrii grupării s-au aprovizionat cu substanţe cu conţinut psihoactiv de la dealeri din municipiul Constanţa, activitate intermediată de trei persoane.

De asemenea, s-a stabilit că acestea cumpărau, săptămânal, cantitatea de 100 grame de substanţă cu conţinut psihoactiv, pe care o porţionau şi o comercializau în plicuri, contra unor sume cuprinse între 15 lei şi 25 lei.

Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ridicate 160 de pliculeţe şi 26 doze ce conţineau fragmente vegetale, 6 pungi ce conţineau fragmente vegetale vrac (în total aproximativ 600 grame, din care 190 grame cannabis), zeci de punguţe autoblocante folosite la dozarea şi comercializarea substanţelor, bunuri folosite la cântărirea substanţelor cu conţinut psihoactiv şi a drogurilor, bijuterii din aur şi sumele de 11.500 lei, 750 euro şi 1000 lire sterline.

Marţi, procurorii DIICOT Călăraşi au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a şapte persoane, urmând ca miercuri să fie prezentate Tribunalului Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar pentru două inculpate a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

O femeie a dat naştere fiicei fratelui ei. Motivul: Adopţia e prea complicată şi prea scumpă

Nationalul

Publicat

pe

Chapelle, în vârstă de 30 de ani, s-a hotărât să îşi ajute fratele, în vârstă de 30 de ani, să aibă un copil după ce el şi partenerul acestuia, Michael Smith, şi-au dat seama cât de complicat şi de scump este procesul de adopţie.

Aceasta a luat marea decizie de a deveni mamă surogat pentru a-i oferi fratelui ei „darul vieţii”.

Harper Elizabeth Smith a fost concepută folosind ovulul ei şi sperma lui Michael, partenerul fratelui ei.

Aceasta s-a oferit să facă acest lucru pentru fratele ei vitreg vara trecută.

„N-au fost prea multe obstacole. Discutaserăm despre mama surogat, dar eram îngrijoraţi privind încrederea în altcineva şi era şi foarte scump. Aşa că m-am oferit eu şi am pornit de acolo”, a declarat aceasta.

Se pare că aceştia au discutat zile în şir toate problemele care ar putea apărea, inclusiv eventualitatea în care Chapelle ar fi vrut să o păstreze pe micuţă: „Întotdeauna o voi iubi ca pe fiica mea, dar nu îmi voi asuma rolul de mamă. Doar vreau să fiu mătuşica ei favorită”, a mărturisit Chapelle.

Scott a povestit despre momentul în care a devenit tată: „Am văzut-o trecând prin travaliu şi i-am văzut durerea fizică prin care a trecut iar asta te schimbă”.

Se pare că întreaga lor familie îi sprijină şi îi ajută pe noii părinţi să îşi crească fetiţa, relatează Mirror

Foto: The Mail

Foto: Pixabay

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Motivul incredibil pentru care un tânăr de 25 de ani a chemat Ambulanţa din Botoşani

Nationalul

Publicat

pe

Bărbatul a fost adus cu Ambulanţa de la Dorohoi pentru că îl durea capul şi a fost supus unor investigaţii medicale, scrie botosaneanul.ro.

Acesta a sunat la 112 pentru a semnala durerea de cap, în loc să vină pe picioarele lui la UPU, nefiind vorba de o situaţie gravă.

În 2018, peste 4.000 de botoşăneni au sunat la Urgenţe pentru o simplă durere de cap.

De asemenea, alţi cetăţeni au chemat Ambulanţa pentru dureri abdominale sau de spate, 8.000 la număr.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro