HOROSCOP 12, 13 IANUARIE! Zi proastă pentru această zodie! Este bine să nu cheltuieşti nimic | Nationalul.ro

0
273

BERBEC  Dinamica, energia ta nativă, o poţi folosi în acest weekend pentru organizarea vieţii de familie, de cuplu, acest domeniu fiind bine aspectat. Nu exagera inutil şi neplăcut problemele tale! Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă nu-ţi mai place. Duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse, fii atent! 

TAUR   Ai făcut unele economii sau poţi să primeşti nişte bani. Te gândeşti cum să-i împarţi mai bine. Stelele te sfătuiesc să împarţi în două, o parte pentru casă, alta, mai mică, ceea ce poţi să economiseşti, transform-o în valută! O persoana nesuferită iţi stă ca un spin in deget, asta duminică, poate la masa de prânz, aşa încât procedează aşa cum se cuvine: poarta-te ca şi când nu ar exista! Utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut. 

GEMENI   Sâmbătă ai o perioadă bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor de familie, sau de cuplu. Duminică încearcă să păstrezi direcţia asta benefică. Nu pleca la drum lung, mai ales la munte! Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu fie că este sâmbătă sau duminică. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti duminică. Nu promite, la rândul tău, nimic! 

RAC  Cu toate că, în weekend, ai un program dens, te preocupă găsirea unui echilibru între distracţie şi odihnă. Începe cu începutul, odihneşte-te şi relaxează-te, pentru asta ai două zile libere! Sâmbăta seara, o veste nu prea grozavă. Eşti sănătos, dar te apasa grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, în cursul zilei de duminica. Şi o petrecere drăguţă la un Capricorn care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la o petrecere pur şi simplu. 

LEU   În weekend nu îţi place ce se întâmplă şi mârâi tot timpul. Pândeşte şi stai în defensivă, nu e o perioadă bună! Poţi să-ţi arăţi şi colţii, aşa, din joacă. Fereşte-te de hiene şi de şacali! Duminică, este contraindicat să dai cu aspiratorul – nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie şi înstraineaza, in loc să atraga! Trebuie doar să urmezi fluxul principal. Din punct de vedere emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. 

 

FECIOARĂ  Originalitatea este bună în artă, dar sperie în relaţiile sentimentale. Oamenii care te iubesc trebuie să ştie că pot conta pe tine la bine şi la rău, la mult şi la puţin, acum şi mereu! Sunt lucruri si traditii care nu se negociaza, o sa intelegi lucrul asta in cursul zilei de sâmbătă. Duminică nu te mai lăsa prins in capcana clasică întinsă zodiei tale, cea cu detaliile ca să nu vezi întregul. 

BALANŢĂ  Ai intrat în criză de timp, ai de rezolvat o mulţime de treburi, pe care le-ai tot amânat. Ocupă-te de ele secvenţial, pe rând. În weekend ocupă-te de problemele de familie, sunt avantajate! Rezolvarile şi compromisurile cu iz de busuioc au in tine un maestru incontestabil.  Duminică poţi media între membrii familiei care sunt de păreri diferite. Poate unde vrei să fie întotdeauna armonie! 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here