Produse de top disponibile la Sanito.ro

0
357

Casa mea este mereu ca un glob de cristal. Asta pentru ca straluceste de curatenie. Insa, acest lucru nu se obtine cu orice produs. Eu una folosesc detergenti universali de cea mai buna calitate, dar si alte produse, pe care le achizitionez de la magazinul online Sanito.ro. Acesta este un magazin cu peste 13 ani experienta in comercializarea produselor de curatenie cum ar fi detergenti HoReCa si multe altele. Firme foarte mari, companii si institutii din intreaga tara sunt clienti fideli si s-au declarat extrem de multumiti de calitatea produselor. Peste 5000 de firme au folosit si folosesc aceste produse. De asemenea, sunt si foarte multe persoane fizice care nu ezita sa achizitioneze detergentii de la Sanito.ro.

Asa cum spuneam, unul din motivele pentru care cumpar produse de la Sanito.ro este calitatea deosebita a produselor. In al doilea rand sunt incantata de pretul extraordinar de bun. De peste 2 ani de zile folosesc aceste produse. Am mare incredere in faptul ca detergentii profesionali elimina murdaria, dar si bacterille din casa mea de pe podele, suprafete, vesela sau rufe. De aici achizitionez inclusiv mopuri profesionale.

Printre produsele pe care eu le comand frecvent si le recomand si altor femei sunt urmatoarele:

  1. Neutralizator Biologic Ne-O-Dor, de 750 ml de la Ecolab. Este extraordinar de eficient pentru eliminarea mirosurilor neplacute din bucatarie sau baie. Nu numai ca elimina mirosurile, dar si bacteriile si microbii deoarece aceastea sunt principala sursa a mirosului neplacut. In urma folosirii acestui produs, ramane in urma un miros placut de portocale.
  2. Sano Politol pentru mobila, detergent cu silicon. Acesta este un detergent extrem de eficient si se foloseste pe toate suprafetele de lemn. In urma utilizarii, suprafetele, nu numai ca sunt curate, dar lucesc si praful nu se mai depune atat de des. De asemenea, mirosul este de proaspat si curat.

Tot de pe site-ul magazinului Sanito.ro mai achizitionez si detergenti pentru pardoseala cum ar fi detergentul Easygiene. Acesta este disponibil in recipiente de 1250 ml si poate curata cu usurinta toate tipurile de podele. Este o solutie de dezinfectare concentrata, bazata pe saruri de amoniu cuaternar, cu proprietati fungicide si bactericide, specifice pentru curatarea si dezinfectarea pardoselilor si suprafetelor dure. De asemenea, este ideal pentru pardoselile din zonele publice si private cu trafic intens, care necesita un tratament zilnic de igienizare profesionala: scoli, gradinite, sali de sport, sali de asteptare, toalete publice etc.

Sunt extrem de multumita de produsele de la Sanito.ro. In afara de produse foarte bune, magazinul are si o echipa de profesionisti care va poate consilia in legatura cu detergentii sau alte lucruri pe care le puteti folosi. Cum spuneam, de peste 2 ani achizitonez produse de aici si am recomandat tuturor cunoscutilor sa faca acest lucru. Mama mea si cumnata mea cumpara tot de la Sanito.ro si sunt multumite de curatenia pe care o obtin.

Pentru mine este mult mai rentabil sa cumpar de aici en-gros, deoarece im fac stocul de produse pentru mai multe luni si am transport gratuit, pana la mine acasa, daca comand detergenti peste suma de 175 lei.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here