Probleme mari pentru Pro Tv! Scandal monstru între Brigitte Sfăt și Cream! Cele două au ajuns la duel în Ferma și s-a aflat și cine a câștigat! Dezvăluiri care aruncă în aer scena showbiz-ului | Nationalul.ro

0
688

Încă de la debutul emisiunii, între Brigitte Sfăt şi Claudiu Pavel a izbucnit un scandal monstru. „Soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alţi bărbaţi?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai ţină cont de camerele de luat vederi. Având în vedere că Octavian Sfăt a murit la sfârşitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte, cântăreaţa ar fi avut o relaţie cu un bărbat însurat pe vremea pe când era minoră.

„Știam că nu mă suportă… asta de când s-a culcat cu primul meu soţ. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai adăugat Brigitte.

Se pare că fosta soţie a lui Ilie Năstase ar avea un ghimpe împotriva Claudiei Pavel şi pentru că solista i-ar fi picat cu tronc lui Cătălin Cazacu, fostul ei iubit. Claudia şi Cătălin au fost colegi în emisiunea Exatlon de la Kanal D, iar Brigitte şi Cazacu au avut o idilă. 

Conform jurnaliştilor de la CanCan, cele două au ajuns la duel împreună. Emisiunea fiind înregistrată, se pare că aceştia au aflat deja mai mult decât telespectatorii, ceea ce crează mari probleme celor de la Pro Tv. Se pare că între cele două s-a impus Brigitte Sfăt. Rămâne de văzut dacă cei de la CanCan au avut dreptate. În urmă cu două zile, jurnaliştii au susţinut că Jorge va părăsi competiţia şi totuşi cel care a plecat a fost dansatorul Emil Rengle, fostul câştigător de la Românii au Talent.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here