EXCLUSIV! Tupeu fără margini după abuzul lui Mihai Tudose! Trafic de influență în PSD pentru repunerea în funcție a unei femei care a terorizat pe toată lumea! Dezvăluiri explozive | Nationalul.ro

0
626

Niculina Sandu a fost propulsată în funcţia de director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa de Adrian Țuţuianu, fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa, care de altfel a reuşit să-i instaleze întreaga familie în funcţii publice de conducere foarte bine remunerate, în ciuda studiilor precare ale acestora. Informaţia a fost îndelung comentată în interiorul PSD Dâmboviţa şi semnalată către mass media în nenumărate rânduri.

Fosta directoare a reuşit să terorizeze întreaga instituţie, dar şi să comită sute de abuzuri împotriva medicilor din judeţ. Au fost depuse nenumărate plângeri împotriva ei, însă de fiecare dată au fost rezolvate prin intervenţii venite de la fosta conducere a PSD Dâmboviţa. Fostul premier, Mihai Tudose, promisese că va rezolva situaţia, însă a decis în cele din urmă că siguranţa cetăţeanului asigurat, plătitor de contribuţii în sănătate, este mai puţin importantă decât prietenia cu Adrian Țuţuianu, alături de care a pus la cale mai multe puciuri împotriva lui Liviu Dragnea.

Cine este Niculina Sandu?

Absolventă de liceu agricol cu mare dificultate, Niculina Sandu s-a angajat la CAS Dâmboviţa, fără să aibă studii superioare. Liderul Sindicatului Independent al Funcţionarilor Publici, Ion Oproiu susţine că aceasta a dat de mai multe ori examenul pentru a putea fi admisă pe un post de simplu referent cu studii medii. Promovarea acesteia s-a petrecut precum în basmele cu Harap Alb, a crescut într-o zi câţi alţii în 10.

Mult mai târziu decât normal, în timp ce era angajată a CAS, fosta directoare a început studiile economice la Universitatea Valahia din Târgovişte, pe care le-a finalizat în 5 ani şi pe care le-a făcut la distanţă. Apoi a ajuns director Economic şi imediat director interimar al CAS Dâmboviţa, unde, potrivit lui Ion Oproiu are un salariu de 18.000 de lei pe lună, adică peste cel al lui Klaus Iohannis.

 

Control fulger

Noua directoare a Casei Naţionale de Asigurări, Adriana Cotel, la doar o săptămână după ce a fost numită în funcţie a dorit, probabil să facă ordine în instituţia pe care o conduce şi a pornit într-o serie de controale fulger. Astfel a descoperit nereguli grave la CJAS Dâmboviţă şi a demis-o pe Niculina Sandu pe loc, fără să ţină cont de presiunile politice la care ar fi putut fi supusă.

Ministrul Rovana Plumb şi Alexandru Oprea, în curând, din nou preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa sunt cei doi politicieni cu cea mai mare influenţă în judeţ la momentul actual. Aceştia au declarat în nenumărate rânduri şi au promis cetăţenilor că abuzurile comise şi ignorate de Justiţie până acum, de către Adrian Țuţuianu vor înceta. Primul pas ar fi stoparea presiunilor pe care le face familia Sandu pentru ca Niculina Sandu să fie repusă ILEGAL în funcţie.

Pentru prima dată, după foarte mult timp, la CNAS a fost instalată o directoare care doreşte să aşeze lucrurile pe făgaşul normal.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here