Iohannis a trădat România! Acuzații fără precedent la adresa președintelui | Nationalul.ro

0
560

Costul total al proiectului este estimat la 9,5 miliarde euro.

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu susţine într-un comentariu că preşedintele Klaus Iohannis a tradat interesele strategice ale României şi ale partenerului american în favoarea Rusiei şi Germaniei în Cazul gazoductului Nord Stream 2.

”În acest moment, nu mai există nici cea mai mică îndoială. Preşedintele Klaus Iohannis a trădat România. În interesul Rusiei şi Germaniei. În timp ce întreg Guvernul şi majoritatea parlamentară, susţinuţi de partenerul nostru startegic, Statele Unite, şi de majoritata covârşitoare a membrilor Uniunii Eurpene se opun proiectului gazoductului ruso-german numit Nord Stream 2, Klaus Iohannis merge în contrasens.

Pe mâna Rusiei şi a Germaniei. O combinaţie criminală la care – nu ştiu de ce nu mă mir – au aderat promt Austria şi Olanda. În această situaţie ne aflăm. Drumurile politice se despart. Germania a bătut palma cu Rusia, iar în ataşul ei, cum s-a mai întâmplat în istorie, au venit Austria şi Olanda. Toate celelate state sunt contra. Și nu întâmplător”, a scris Sorin Roşca Stănescu.

Sursa: Antena 3

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here