Șoc total! Mugur Isărescu a dat-o în judecată pe Simona Halep! BNR explică de ce s-a întâmplat. Val de acuzații halucinante | Nationalul.ro

1
880

Acesta a dezvăluit că, alături de Ion Țiriac şi Simona Halep, a fost dat în judecată de Mugur Isărescu, după ce au pierdut procesul legat de dreptul de proprietate al Arenelor BNR. Mai mult, Ilie Năstase a mai afirmat faptul că BNR le cere 1 milion de euro despăgubiri. Contactat de digisport.ro, purtătorul de cuvânt al Băncii Naţionale a României, Dan Suciu, a spus că informaţia lansată în spaţiul public de fostul număr 1 ATP nu este adevărată.

„Este ca la Radio Erevan. Un grup de tenismeni, printre care Ion Țiriac şi Ilie Năstase, ne-a dat în judecată pe motiv că nu deţinem dreptul de proprietate al Arenelor BNR şi, implicit, al terenurilor de tenis. Instanţa a respins această cerere pe care au formulat-o. Procesul s-a încheiat acum 2 luni, iar noi nu am dat pe nimeni în judecată. Nici vorbă de aşa ceva sau să cerem bani. Nu ştiu de unde a înţeles domnul Năstase aşa ceva”, a declarat purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu.

Ţiriac, Halep şi Năstase au pierdut procesul cu BNR

Simona Halep, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase au pierdut procesul intentat Băncii Naţionale a României. Tribunalul Bucureşti a găsit cererea acestora ca fiind „lipsită de interes”.  Arenele BNR, inaugurate în 1972, nu pot fi folosite momentan. Institutul pentru situaţii de urgenţă nu a acordat aviz de funcţionare din cauza tribunelor care se pot prăbuşi în orice moment.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here