Ar fi show total! Pe cine va numi Kovesi CONSILIER principal dacă va ajunge procuror european! Europa ar sări în aer (SURSE) | Nationalul.ro

0
506

Totuşi ultimele zile au provocat mişcări importante în strategiile europene şi este posibil ca fosta şefă a DNA să fie dată la o parte în cele din urmă. Un internaut a suprins-o pe Laura Codruţa Kovesi la coadă, la aeroport, ceea ce în trecut nu se întâmpla niciodată.

„Ce avem noi aici? Luluţa Koveşi la coadă, la luat zborul. Unde e Salonul Oficial de altădată? Și roata pătrată tot se întoarce o dată!  #latotilevinerandul”, se întreabă Sorin Voinea.

Dacă, însă Laura Codruţa Kovesi va ajunge procuror european, ea îşi va lua evident şi consilieri, iar primul nume pe listă ar fi Monica Macovei. Dezvăluirea a fost făcută de Bobby Păunescu la B1 Tv, care a precizat că „aşa se vorbeşte”.

Monica Macovei a avut mai multe luări de poziţie bizare de-a lungul timpului şi a şocat mulţi lideri europeni. Aceasta s-a făcut de râs de mai multe ori în Parlamentul European şi numirea ei în această instituţie ar trezi probabil animozităţi.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here