Carrier lanseaza cel mai eficient aer conditionat pe care il puteti cumpara in America

0
556

Noul sistem a fost introdus la 2018 Consumer Electronics Show (CES), stadiul global al inovării, în curs de desfășurare în Las Vegas. „Nu există un loc mai bun pentru Carrier să fie astăzi pentru a face acest anunț interesant decât aici, la Consumer Electronics Show”, a declarat Meredith Emmerich, director executiv, Ductless și Variable Refrigerant Flow Systems, Carrier. „Sistemul unic de control al climatizării rezidențiale cu un singur canal, al companiei Carrier, cel mai eficient sistem de până acum, oferă rezultatul muncii echipei noastre de ingineri, care au făcut eforturi îndelungate, oferind proprietarilor casei cea mai bună experiență de confort cu o umiditate și o mișcare foarte specializată”.

Cea mai bună eficiență din clasă a sistemului fără tuburi oferă flexibilitate pentru încălzire și răcire clienților dintr-o varietate de climă. Sistemul oferă o capacitate de încălzire de 100% si racier până la -20 grade Celsius pentru clienții aflați în climatul mai rece din America de Nord.

Sistemul inovator abordează și o altă componentă majoră a controlului climatizării interioare: gestionarea umidității. Senzorul său integrat de umiditate relativă permite sistemului să ia decizii inteligente automate pentru un spațiu mai confortabil, în timp ce un senzor infraroșu va detecta mișcarea umană pentru a reduce în continuare consumul de energie în timp ce un spațiu este neocupat.

Sistemul include Wi-Fi ca o caracteristică standard, permițând proprietarilor de case să comunice direct cu acesta prin orice dispozitiv Android sau Apple, eliminând necesitatea de accesorii sau soluții conectate de terți.

„Împreună, aceste caracteristici oferă un sistem demn de moștenirea imensă a Willis Carrier creată atunci când a inventat aerul condiționat modern cu mai mult de un secol în urmă”, a spus Emmerich. „Suntem încrezători că clienții noștri vor fi la fel de entuziasmați ca și noi în ceea ce privește oportunitatea de a economisi bani și de a spori inteligența controlului climei la domiciliu oferit de acest nou sistem”.

Noua unitate va fi disponibilă în primăvara anului 2019 prin rețeaua extinsă de distribuitori a Carrier.

Despre Carrier

Fondată de inventatorul de aer condiționat modern, Carrier  este lider mondial în soluțiile de încălzire, aer condiționat și refrigerare de înaltă tehnologie. Experții oferă soluții durabile, integrarea produselor eficiente din punct de vedere energetic, controlul clădirilor și serviciile energetice pentru clienții rezidențiali, comerciali, cu amănuntul, de transport și de servicii alimentare. Carrier face parte din UTC Climate, Controls & Security, o unitate a United Technologies Corp., un furnizor de frunte în industria aerospațială și sistemele de construcții din întreaga lume.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here