O poveste de succes pe plan educațional: cum a ajuns New Edu unul dintre cele mai apreciate centre de cursuri și meditații

0
1945
newedu

NEW EDU este un centru de pregătire așa cum ar trebui să fie în zilele noastre: modern, tehnologizat și cu accent pe nevoile reale de pregătire ale tinerilor. Centrul de cursuri și meditații NEW EDU oferă programe de pregătire (meditații, workshop-uri, cursuri etc.) elevilor de liceu atât în mediul fizic cat și în cel virtual, suplinind dorința de pregătire a unui tânăr în secolul 21.

Tinerii beneficiază de educaţie modernă, bazată pe tehnologii inovative, care facilitează obținerea de competenţe actuale şi performanţe crescute. Iar cel mai important aspect este că tinerii învață cu plăcere, metodele și tehnologiile fiind un element de atracție.

NEW EDU are profilul unei instituții moderne bazându-se exclusiv pe integrarea tehnologiilor inovative în educație: echipamente IT și software, sisteme de videoconferință, display-uri interactive etc. Profesorii personalizează conținutul cunoștințelor transmise, îl dinamizează, îl fac atractiv și ușor de asimilat. Astfel este dat uitării procesul de pregătire clasic, anost și rigid iar tinerii învață și revin cu drag.

newedu

Toate sălile au spațiul planificat adecvat pentru a facilita conexiuni de tip teleconferință care permit clase virtuale, colaborare directă, conexiuni cu profesori din alte țări sau specialiști aflați la distanță. Mai multe detalii despre clasa virtuală → https://www.new-edu.ro/clasa-virtuala

Teleprezența, platformele de învățare la distanță, algoritmi de evaluare și testare, exemplificarea relevantă și dinamică, mediul online, stocarea informațiilor în cloud…toate acestea descriu mediul educațional în care învață copiii la NEW EDU.

”Transparența si corectitudinea” este ceea ce apreciază părinții cel mai mult, în plus față de rezultate. Da, apreciem că există un Centru de meditații unde toate tablele scrise sunt salvate și distribuite ulterior elevilor, pentru a avea un istoric al pregătirii. Tot așa se întâmplă și cu temele sau alte materiale necesare.

Mediul este cel specific educației de la egal la egal, mobilierul este dispus astfel încât sesiunea de pregătire să fie percepută ca fiind o întâlnire cu un specialist care nu te învață cum să faci, ci îți arată pas cu pas cum să faci.

Așa cum afirmă Cristina Drăgan, lector dr. cofondator NEW EDU, este necesară o pregătire adecvată încă de la început, deoarece la facultate este deja târziu să recuperezi ce ai pierdut atâția ani. ”Am constatat că elevii învață preponderent pentru a acumula cunoștințe, nu li se oferă o viziune clară despre oportunități și perspective de viitor. Noi, cu eforturi semnificative am reușit să integrăm în programele de pregătire oferite, componenta aplicativă. Ei au nevoie să știe scopul pentru care învață fiecare materie, rolul ei în viață, să fie sprijiniți și să aibă încredere în profesori, în utilitatea studiului pentru viața și cariera lor. De aici provine motivația. Iar noi punem accent pe automotivația de a învăța. Doar așa obținem un progres real, susținut și copiii revin cu plăcere.”

Salutăm inițiativa NEW EDU, instituție de educație, IT și inovație și apreciem eforturile depuse pentru a schimba ceva pe piața educațională din țara noastră. Mai multe detalii → https://www.new-edu.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here