Connect with us
https://www.nationalul.ro/wp-content/uploads/2019/07/untold-facebook.jpg

Life

Ce beneficii avem cand comandam pizza?

Publicat

pe

Pizza este una dintre cele mai populare preparate din lume. Unul din opt americani se bucura de pizza in fiecare zi. Popularitatea si traditia de a comanda pizza prin telefon face ca aceasta sa fie una dintre cele mai convenabile mese disponibile.

Acum, comoditatea livrarii de pizza se poate face cu ajutorul internetului. Puteti sa apelati sau sa plasati o comanda prin intermediul unei aplicatii de pe smartphone sau sa comandati online prin tableta sau computer.

Indiferent de metoda pe care o utilizati, o pizza absolut delicioasa, va fi livrata direct la usa voastra, in cel mai scurt timp. Urmatoarele sunt exemple ale modului in care comoditatea livrarii la domiciliu se schimba pentru cumpararea uneia dintre cele mai populare feluri de mancare din lume.

Avantajele livrarii de pizza

Livrarea nu este o optiune noua, ea a fost oferita de mai multi ani de catre multe restaurante. Cresterea facilitatilor pentru comezile online face ca livrarea sa fie chiar mai usoara decat inainte.

Daca ati petrecut ziua, rezolvand treburi importante la locul de munca, livrarea unei pizza la domiciliu, va ajuta sa nu sa va petreceti timp in bucatarie pregatindu-va cina.

Stim ca este placut sa mergi la restaurant unde poti fi servit usor. Cu toate acestea, iesirea la restaurant implica si alte lucruri care nu sunt atat de distractive, cum ar fi: statul in trafic, sa astepti mult dupa ce ai comandat si discutiile galagioase ale celorlalti care va vor deranja.

Uneori este mai placut sa comandati pizza si sa va bucurati de ea, in confortul propriei case.

Comenzi detaliate si personalizate

Exista mai multe optiuni disponibile pentru voi atunci cand comandati pizza pentru livrare. Puteti sa va uitati la meniuri online si sa vedeti ingredientele, dimensiunile si alte optiuni.

De multe ori vi se ofera oferte online care nu sunt oferite clientilor, care comanda prin telefon sau in magazin. Pentru a incepe comanda, alegeti una dintre multele specialitati oferite sau faceti clic pe diversele optiuni de ingrediente pentru a va crea propria pizza unica.

Aveti oportunitatea de a crea o masa completa, inclusiv aperitiv, garnituri, bauturi si pizza voastra de specialitate, toate din confortul casei voastre.

Facilitati moderne de livrare a pizza

Comanda de pizza online vine acum cu multe functii avansate, inclusiv optiuni multiple de plata. Puteti plati inainte ca masa voastra sa fie livrata, utilizand cardul vostru de debit sau de credit chiar prin site-ul de comanda.

De asemenea, puteti folosi un card de credit cand se livreaza pizza sector 3, deoarece multe servicii de livrare utilizeaza acum aparate de plata pentru cartile de credit. Alte progrese includ urmarirea comenzilor, care va permite sa vedeti starea comenzii voastre si urmarirea prin GPS a livrarii.

 

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Douăzeci şi nouălea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto „Judecă, Doamne, pe cei ce-mi fac mie strâmbătate; luptă împotriva celor ce se luptă cu mine(…) Că în zadar au ascuns de mine groapa laţului lor, în deşert au ocărât sufletul meu.(…)S-au sculat martori nedrepţi şi de cele ce nu ştiam m-au întrebat.(…)Să nu se bucure de mine cei ce mă duşmănesc pe nedrept, cei ce mă urăsc în zadar şi fac semn cu ochii.(…)Lărgitu-şi-au împotriva mea gura lor; zis-au: „Bine, bine, văzut-au ochii noştri”.Să fie ruşinaţi şi înfruntaţi deodată cei ce se bucură de necazurile mele; să se îmbrace cu ruşine şi ocară cei ce se laudă împotriva mea.” (Psalmul 34 al Proorocului şi regelui David, versetele 1,6,10,18,20,25)

******************************************************************************************************

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc interpretărilor, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al cincilea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”.Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate se vor mai mult decât o simplă enumerare a unor evenimente cronologice, ci mai degrabă o promisiune, o autentică decolare, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

Illuminati sunt un grup de familii elitiste, extrem de bogate, a căror agendă este controlul total al omenirii și al lumii. Există dovezi că adevărații Illuminati de astăzi sunt descendenții unei societăți secrete antice, formată din familii cu aceeași moștenire genetică, și care au ca scop final globalizarea și aducerea, impunerea unui Sistem Mondial Unic , cu un singur Sistem de Control și Referință, cu un singur Conducător ce-și va aroga statutul de nemuritor,de Dumnezeu…

Aceștia își canalizează toată priceperea, talentul și măiestria pentru guvernarea întregii lumi, iar dezideratul lor este de a conduce totul printr-o bancă centrală unică, printr-o monedă unică deservite de o poliție și o armată unice, care le vor servi la înrobirea maselor.

Astăzi, termenul Illuminati a fost oarecum dus la extrem sau romanțat, fiind asociat cu banii și puterea și croindu-și drum în lumea filmului și a muzicii. Pe lângă unii politicieni, mulți actori, cântăreți, sportivi sau realizatori de televiziune lasă să se înțeleagă că ar aparține societății Illuminati. Și chiar atunci când acest lucru e adevărat, aceștia fac parte din eșaloanele exterioare ale ordinului, sau sunt folosiți de adevărații membri pe post de trofee, de figuri de marcă. N-o să-i vedeți niciodată pe adevărații membri ai societății secrete Illuminati în aceeași încăpere cu acești pretendenți.

Tot ceea ce este „servit” slujește tocmai părții întunecate, foarte sau prea puțin cercetate a planului, pe care l-am asemănat cu un iceberg uriaș.Revenind la subiect, dintotdeauna au existat masoni, Illuminati dar și antimasoni care au elaborat teorii despre originea acestei caste, „instituții recognoscibile dar discrete”.Există o multitudine de legende și mituri, din care putem deduce mai mult mentalitatea autorilor decât realitatea istorică.

Suntem scufundați în nihilism. Materialiștii științifici, ”înalții preoți ai postmodernității”, sunt de fapt ateiști nihilişti. Ne confruntăm cu o subcultură, iar toată această bătălie este dată de goana consumatorilor care adăpostește obiecte și celebrități, idolii din alamă ai crezului capitalismului.

Ne-am împărțit în multe direcții. Nu e niciun sectet sau sentiment de jenă, dar cei mai mulți trăiesc vieți ipocrite de mângâiere și egoism, divorțaţi de valorile spirituale, în timp ce o minoritate a ales fanatismul fundamentalist. De aceea„religia” contemporană a rețelelor sociale – cyber fakery din Facebook, Instagram și  Twitter – este destul de lipsită de orice conținut intelectual și spiritual.

Nivelată în jos, majoritatea oamenilor nu mai crede în nimic. Lumea nu a fost niciodată  nihilistă și astfel, e pusăpe marginea unei prăpăstii.Secolul al XX-lea a generat prin Europa cele mai mari atrocități, venite în succesiune. De altfel, „Batrânul Continent” a fost chiar epicentrul a Două Războaie Mondiale într-o derulare rapidă ,din care s-a ajuns dintr-o catastrofă într-alta.Nu este deloc exagerat atunci când se poate susține argumentul , perfect demonstrabil cum de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, am trăit într-o epocă ridicolă și falsă, în care absolut toate valorile umane, morale au fost erodate.

Dacă nu vor apar noi valori, nebunia, haosul și uciderea pe scară largă vor coborî Armaghedonul asupra rasei noastre. Precendent există, din moment ce tocmai cele Două Războaie Mondiale ale secolului trecut nu se pot compara cu nimic din ce ne aşteaptă. Războaie mocnite există, iar altele noi pot  izbucni, de aceea vom avea parte de încălzirea globală, suprapopularea, diviziunea religioasă, lipsa alimentelor, lipsa apei, poluarea, disparitățile masive în bogăție, conflictele de interese economice dintre Occident și Orient, chiar și tineri versus bătrâni, pe măsură
ce îmbătrânirea populației consumă din ce în ce mai multe resurse, negându-le astfel tinerilor.

Se estimează că populația lumii ar putea fi de cel puțin 9 miliarde până în 2050. Problemele pe care le avem acum vor fi enorm de mari. Reevaluarea tuturor valorilor se impune,înainte de a fi prea târziu.
Fereastra de oportunitate este scurtă.Dacă nu ne vom reveni și vom lăsa apropierea de Divinitate, de semen să devină o a doua natură, toată propaganda de a construim o lume  eritocratică, declanșând geniul și creativitatea ființelor umane pentru a rezolva problemele imense cu care ne confruntăm va fi un abur!

De aceea, conform unei surse ce a studiat fenomenul Illuminati, „… cultul banilor a fost ridicat la nivel de religie. Poate că este singura religie reală – singura religie reală simțită –care ne este lăsată.”

Sistemele politice sunt mult mai ușor de înțeles dacă sunt reduse la elementele fundamentale. Acestea sunt cel mai bine ilustrate în contextul a ceea ce ele implică pentru șansele noastre în”cursa vieții” în care suntem toți angajați. De aceea, capitalismul este determinat în mod covârșitor de cât de mult capital ne-au dat unii sau am acumulat. În „cursa capitalistă a vieții”, elitei privilegiate cu capital și destul de multe conexiuni îi este permis să înceapă totul cu un avans enorm și fără niciun fel de piedici. Succesul lor este garantat. Nimeni din afara elitei nu are vreo șansă reală în viață. Elita e sinonimă cu avanposturile sau prieteniile Illuminati, deoarece, în contrapondere, toată „clasa de jos”începe în realitate „cursa” din spatele liniei de start și este asigurat…de  ultima poziție.

Democrația – un sistemcare ar trebui să garanteze că toată lumea începe din aceeași poziție– a fost comandată de capitalism și nu este altceva decât o perdea pe care elita, implicit Illuminati o trage peste ei înșiși pentru a ascunde ceea ce fac cu adevărat. Democrația, atunci când este legată de capitalism, nu este puterea poporului, ci guvernarea poporului de către elită pentru ea însăşi.

Illuminati  și New Age

Una dintre cele mai recente manifestări ale acestei lupte spirituale este alianța foarte evidentă între Mișcarea New Age și francmasoni.Majoritatea creștinilor înțeleg ceva din New Age, c-ar fi un amestec de hinduism, psihologie și
gnosticism. Deși conceptele New Age au fost „conectate” de la Grădina Edenului, curentul, manifestarea acestor convingeri poate fi urmărită înapoi la societatea Teosofică și la Alice Bailey și Lucis Trust.


Miscarea New Age a devenit un amestec unic de hinduism american si un „atractiv”spiritism. Una dintre doctrinele sale cheie este venirea unui Hristos, la care majoritatea liderilor New Age se referă ca Domn Maitreya. Deși nu pot ajunge la o analiză amplă ”a epocii noi”, este important să înțelegem că New Age învață următoarele:
1) Dumnezeu este o forță impersonală, nu o ființă personală.
2) Toți sunt destinați să devină zei prin evoluția spirituală.
3) Toți sunt copii ai lui Dumnezeu. Nu este nevoie să te naști din nou.
4) „Hristosul” nu este Iisus, ci învățătorul lui Iisus, Maitreya

5) Nu există moarte reală, doar reîncarnare.
6) Nu există niciun păcat, ci doar conceptul hindus de karma.
7) Toate religiile duc la Dumnezeu. Nu există o cale adevărată pentru El.
8) Religiile care învață acolo există o singură cale adevărată la Dumnezeu (adică iudeo-creștinismul) sunt antievoluționiste și vor trebui să-și schimbe gândirea sau să fie distruse.

Evident, acest lucru este contrar adevărului biblic, dar foarte asemănător cu teologia generică a Illuminati. De aici Masoneria luptă pentru sufletele oamenilor din lume, iar fiecare națiune are locuri „rezervate” pe nivele subterane prin corespondență.În plus, membrii lojilor masonice și a epocii noi se infiltrează în toate „bisericile creștine.”

Astăzi, liderii mișcării New Age spun că masoneria va fi atât o conducere politică, cât și spirituală canal prin care se va manifesta „Hristosul”. O scrisoare de la Centrul Tara, un important grup de vârstă New Age
afirmă limpede-„Mișcarea masonică este unul dintre cele trei canale principale prin care pregătirea pentru noul ev.
Cu vârsta se va întâmpla. În ea se găsesc ucenici ai celor mari care acumulează în mod constant impuls și înainte de toate, vor intra în sarcina lor desemnată.”

Aceeași scrisoare o citează pe Alice Bailey, un lider timpuriu al New Age, citând :” Mișcarea masonică … va satisface nevoia celor care pot și ar trebui să folosească puterea. Este custode al legii; este căminul misterelor și al scaunului de inițiere. Se menține în simbolismul său ritualul divinității și modul de mântuire sunt păstrate în lucrarea sa.
Zeitatea este demonstrată în templele sale, iar sub ochiul atoatevăzător, lucrarea poate merge mai departe. Este
o organizație mult mai ocultă decât poate fi realizată și este destinată să fie școala de formare pentru ocultiștii avansați.”

 

Vedem astfel, la nivel concret, prin toate cele demonstrate că prin loji, liderii New Age speră să influențeze nu numai indivizii, ci și pe ceilalți, cu scopul de a seduce întreaga conștiință globală!
Benjamin Creme, „profetul” pentru această Maitreya, și unul dintre cei mai renumiți lideri New Age din
lume, a scris: „Prin tradiția masonică și anumite grupări esoterice va veni procesul de inițiere. In acest fel,viitorul milioanelor de oameni vor lua prima și a doua inițiere prin intermediul acestor instituții purificate și transformate.”

Glasul profetului (mincinos) nu ezită la un scenariu sumbru, deoarece „noile religii se vor manifesta, de exemplu, prin intermediul unor organizații ca francmasoneria. În francmasonerie este înglobată nucleul inimii secrete a misterelor oculte -înfășurat în număr, metaforă și simbol. Când acestea sunt purificate … acestea vor fi văzute a fi
adevărat moștenire ocultă. Prin Ordinul Masoneriei, calea de inițiere va fi călcată și inițierea va fi un act de mare cinste…”

Există milioane de masoni în lume. Deși doar cea mai mică parte din acești oameni înțeleg adevărata natură spirituală a Lojii, fiecare dintre ei a îngenuncheat la altar și a fost „conectat” la curentul masonic, la „lumină!”
Prin „ridicarea” lor, ceea ce au denumit a fi ” botezul masonic”, ei au fost încorporați în acel înger căzut,Lucifer.

Germenii zidăriei au fost îngropate adânc în psihicul lor. Poate sta acolo latent decenii în 99% din masoni, ca un virus electronic care așteaptă să fie activat. Dar când acest fals Hristos care este așteptat și propovăduit va ieși, proorocii mincinoși vor fi brusc energizați…

Într-un sens spiritual, fiecare mason este ca o bombă cu ceas ce așteaptă să iasă. Ei nu-și dau seama, ci ticăie
adânc în interiorul lor este un ceas satanic cu o agendă malefică. Când va apare acest fals Mesia, el va declanșa un buton psihic și masonii se vor grăbi să-l asculte! De la vârful piramidei masonice, curenții de putere malignă se vor revărsa printre rânduri și fiecare mason va simți scopurile perfide ale „Domnului”.

********************************************************************************************************

Pe parcursul acestor episoade, cu același spirit critic, perfect focusat am întreprins o călătorie prin izvoarele istorice, prin ceea ce a ieşit la suprafață, cu scopul declarat de a aduce în actualitate lămuririle necesare înțelegerii acestor tenebroase mistere cu care și de care Illuminati se tot înconjoară.

Voi continua cu acest demers jurnalistic, din moment ce, dacă majoritatea dintre dumneavoastră, cititorii acestei platforme media independente ați apreciat, obligația sau pasiunea mea pentru a decripta va cunoaște și va depăși alte borne

***************************************************************************************************

Vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto :Microsoft,Kill It Dead Clothing,Shutterstock,Illuminati  New Age,Lighthouse Trails Publishing,Blavatsky Theosophy

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Life

Medicii cred că vasele sangvine imprimate 3D pot ajuta la tratarea bolilor cardiovasculare

Publicat

pe

Bolile cardiovasculare sunt principala cauză a mortalităţii premature, atât în România, cât și la nivel european – peste 50% din totalul deceselor înregistrate. Din acest motiv cercetătorii sunt în căutarea  soluțiilor de salvare a pacienților și metodelor de reducere a numărului celor care au inima frântă, la propriu. Se pare că noile tehnologii ar putea îmbunătăți situația. Oamenii de știință de la Universitatea Carnegie Mellon (SUA), departamentul BEMSE (în limba engleză: Biomedical Engineering and Materials Science and Engineering Department), au imprimat vase sangvine artificiale la o imprimantă 3D.

Tehnologia 3D de imprimare permite crearea obiectelor din plastic sau metal, dar structurile biologice, cum ar fi inima sau vasele, necesită materiale speciale moi. Aceasta era o problemă considerabilă pentru tipărirea tridimensională tradițională, deoarece baza pentru aplicarea următorului strat de material ar trebui să fie stratul anterior. Colagenul, fibrina și alte materiale folosite în medicină, cedează sub propria lor greutate, atunci când sunt utilizate în imprimarea 3D. Totuși oamenii de știință au găsit o modalitate de a rezolva această problemă, folosind ca materie un gel special pe bază de microparticule de gelatină. Acest material biocompatibil, cu rezistență mecanică mică, rămâne suficient de dens pentru a împiedica răspândirea straturilor imprimate. Ca șablon, imagini 3D detaliate ale vaselor și inimii au fost obținute utilizând imagistica prin rezonanță magnetică. Experimentele au fost realizate într-un mediu steril, iar în procesul de imprimare polizaharida a fost transformată în gelatină. Imprimarea a fost efectuată la o temperatură de la 4 până la 22 °C, astfel încât gelul să nu se topească. Apoi, temperatura a fost ridicată la 37 °C, ceea ce nu distruge obiectul imprimat și nu dăunează celulelor vii, dar face ușoară eliminarea matricei de gelatină. Acum cercetatorii intenționează să injecteze celule vii în structuri tipărite, pentru a forma țesut muscular și pentru a crea o inimă artificială „vie”.

În alt colț al lumii, cercetătorii de la Institutul Fraunhofer de inginerie interfacială și biotehnologii au lucrat mult timp la crearea țesuturilor și organelor în laborator. La fel ca și americanii, savanții germani au folosit noile tehnologii și materiale pentru a crea vase de sânge artificiale. În 2009, când și-au început proiectul, părea aproape imposibil să se construiască structuri cum ar fi vase capilare, care sunt foarte mici și complexe, în special ramurile lor și spațiile dintre ele. Dar oamenii de știință au reușit să creeze microstructuri ale unui biomaterial, combinând două metode diferite: tehnologia de tipărire 3D și polimerizarea multiphoton.

Imprimanta cu jet de cerneală 3D poate crea foarte rapid corpuri solide tridimensionale din diverse materiale. Acest lucru permite deja crearea de microstructuri, însă tehnologiile 3D de imprimare sunt încă prea imprecise pentru structurile subțiri ale vaselor capilare. Prin urmare, cercetătorii au decis să combine această tehnologie cu polimerizarea cu doi fotoni. Un efect scurt, dar intens al impulsurilor laser asupra materialului stimulează moleculele într-o zonă foarte mică, unde acestea „se împletesc” și materialul devine elastic. Astfel, sunt create structuri elastice de înaltă precizie  conform modelelor 3D.

Pentru a produce corpuri elastice tridimensionale este necesar materialul potrivit. Din acest motiv, cercetătorii au folosit vopsele speciale. Vasele de sânge trebuie să fie flexibile și rezistente și să interacționeze cu țesutul natural. În acest scop, vasele sintetice sunt create cu o structură pe care celulele vii o pot consolida. Oamenii de știință germani au integrat biomolecule modificate – cum ar fi heparina și peptidele – în pereții vaselor artificiale. De asemenea, ei au dezvoltat cerneluri din materiale hibride care conțin de la bun început un amestec de polimeri sintetici și biomolecule. La a doua etapă, celulele endoteliale, care formează stratul interior al peretelui fiecărui vas, sunt atașate la sistemul de tuburi artificiale. „Căptușeala este importantă pentru a se asigura că componentele sanguine nu se lipesc de pereți, ci sunt transportate mai departe”, a spus managerul de proiect Günther Tovar. Ca rezultat, vasul funcționează exact ca omologul său natural din celule vii.

Dezvoltatorii sunt siguri că imprimarea 3D a vaselor sangvine va fi o revoluție, dar spun că mai au nevoie de timp, pentru a adapta tehnologia la practica medicinală.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre repatrieri numai de bine

Publicat

pe

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa de acesta sacra misiune si familiilor care recurg la aceste servicii pentru a-si aduce in tara decedatii.

Repatriere inseamna implicare fizica si emotionala, omenie si multa munca, empatie, respect, realizarea la termen si la superlativ a tuturor sarcinilor.

Ele debuteaza cu telefonul dat de cei care au suferit o pierdere greu de suportat. Se simt singuri, sunt disperati ca omul drag a murit departe si ei nu i-au fost aproape sa il tina de mana,  sa il incurajeze, sa ii inchida ochii si sa ii aprinda o lumanare si ar dori sa compenseze cumva acesta lipsa.

Ei vor sa poata mangaia un sicriu, sa stie trupul neinsufletit aproape, sa isi exprime respectul si recunostinta la catafalc, sa aiba un mormant in fata caruia sa isi descarce sufletul.

Multe dintre firmele de servicii funerare care asigura repatrieri, raspund la telefon non stop, fiindca sunt gata oricand sa ajute.

Apartinatorul simte ca isi descarca sufletul, stand de vorba cu agentul funerar, mai ales ca acesta are experienta necesara si stie sa asculte, fara sa intrerupa si sa incurajeze. Sigur, moartea cuiva apropiat este cumplit de grea, dar au patit-o si altii inaintea noastra si vor mai suferi si altii, de aceea trebuie sa ne calim, fiindca mortii au nevoie de actiunea si de stapanirea noastra.

Si ce am putea mai mult sa facem, decat sa solicitam unei firme cu experienta sa se ocupe de tot?

Sa nu credeti ca echipa din Romania se deplaseza in Spania, Grecia, Franta sau Italia, ci echipa din statele respective este pregatita si la un semn venit din tara demareaza actiunile de pregatire a corpului neinsufletit pentru repatriere.

Cand masina plecata din Romania sa preia sicriul soseste, totul va fi gata.

De ce trebuie sa privim cu respect si recunostinta munca unei echipe de la servicii funerare?

  1. Fiindca muncesc din greu ca noi sa ne linistim si sa-l primim pe cel drag. Alearga ca albinele si isi impart judicios sarcinile ca repatrierea sa nu intarzie. In timp ce unii iau in primire trupul neinsufletit si ii acorda toata atentia necesara, altii se ocupa de dosarul ce trebuie sa insoteasca transportul funerar si de pregatirea masinii care straluceste de curatenie de cate ori  primeste sicriul sa il aduca in tara.

2. Actioneaza cu respect fata de familia indurerata si fata de decedat. Decedatul este pregatit atent, imbalsamarea asigura conservarea pana la 10 zile.  Termenele sunt respectate, fiindca se munceste sustinut, ordonat, responsabil.

  1. Interventia lor este salutara aducerii in tara a romanilor care mor departe, fiindca sunt state care nu incredinteaza trupul neinsufletit, decat firmelor de pompe funebre specializate in repatrieri.

Si cum ar putea proceda altfel, daca sicriele speciale nu se gasesc decat in stocul firmelor respective si in plus numai specialistii cunosc legislatia funerara internationala?

Despre repatrieri numai de bine. Cinste cui le asigura si cinste cui le solicita, fiindca grija fata de morti si fata de mormintele lor definesc un  caracter nobil.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro