Amanta incognito

0
2210

Niciodata nu stii ce iti rezerva viata. Oare a stiut baiatul care era sa fie respins de la Academia de Marina, fiindca era mic de statura si avea probleme cu ochii, ca va ajunge presedintele tarii?
Si cel care se balbaia a sperat vreodata ca va ajunge un orator fara pereche al omenirii?
Poate ca important este sa crezi in visul tau si sa lupti cu toata puterea pentru materializarea lui sau este mai puternica decat toate mana destinului, cert este ca un trecut curat ca lacrima te ajuta in momentele acelea in care ai ajuns sus, fiindca lumea nu are motive sa te huleasca si sa te judece!
Cand ocupi postul cheie, ai o familie si toata lumea la picioare, ti se inventeaza un copil din flori pe care l-ai abandonat de la nastere si o amanta cu care erai extrem de violent si careia i-ai stricat viata.


Cum sa emiti pretentii de moralitate, cand esti acuzat de imoralitate?
Tocmai de aceea te rog sa te gandesti bine si sa alegi amanta incognito sau amanta silicon pe care n-o va interoga nimeni si la nevoie…o poti face sa dispara. Sunt momente in care chiar si tentativa de a-ti face o amanata candva te poate costa scump.
Amanta din silicon iti poate oferi ceea ce iti da o femeie in carne si oase cu riscuri minime. In primul rand, ea nu vorbeste cu nimeni despre relatia cu tine. Chiar si in cazul unei amante casatorite, vorba se duce. Fiind incarcata emotional, coplesita de ceea ce i se intampla, se poate destainui unei prietene, care spune altei prietene si tot asa!
Se vorbeste numai la moara si la targ si s-a umplut orasul.

Sa zicem ca nu vei ajunge niciodata presedinte de ceva, dar cateva bete pe spinare de la sotul gelos, poti incasa. Pentru asta este de preferat amanta din silicon, care:
-face sex total cu tine de cate ori doresti si tace. Nu discuta despre marime, felul in care te misti, cat de tare raspunzi la stimuli, prin urmare, daca te simti complexat de dimensiunile si performantele tale, ia-ti o papusa gonflabila de lux! In secunda doi, daca ai terminat, nimeni n-o sa stie. Va fi la fel cu sarutarea aceea de sub palarie. De fapt amantele din silicon sunt facute pentru barbatii dotati si potenti, dar si pentru cei cu probleme.
-nu apare cand iti este lumea mai draga, sa te puna in incurcatura, ci este de o maxima discretie. Sta cuminte unde o pui, accepta sa fie mereu in umbra si asa ramai cu onoarea intacta. Da, si barbatii au onoare si cand gresesc cu o femeie prin patul careia au trecut duzine de barbati sunt aspru judecati. Sa nu crezi ca vei face o partida stralucita, daca se vorbeste depsre tine cu dezamagire ca ai stat si tu la coada la X!

-nu iti cere bani pentru favorurile sexuale pe care ti le ofera. Anumiti barbatii se simt penibil, cand trebuie sa plateasca pentru femeile pe care le au in momentele intime, dar nevoile lor sunt mai puternice decat prejudecatile. Sa zicem ca amanta nu cere bani! In cazul acesta este mult mai scumpa decat pare, fiindca vrea: bijuterii, ceasuri de colectie, masini, genti., rochii si pantofi scumpi. Pe amanta ta din silicon dai banii cand o cumperi si o ai toata viata, fara alte cheltuieli suplimentare.
-nu te obliga la nimic. Vrei sa renunti la ea? Nimic mai usor! Nu se impotriveste, nu plange si nu te ameninta. Te asigur insa ca nu ai cum sa renunti la ea cat este de frumoasa si gandindu-te la intensitatea placerilor pe care le ofera!

-are ce ochi vrei tu sa aiba, parul cat de lung doresti sa fie, fara extensii si nu trebuie sa se rada mereu, fiindca parul pubian poate lipsi. In cazul in care nu iti place femeia rece, poti alege sistemul de incalzire si te vei simti invadat de caldura in timpul in care vei explora cei 15 centimetri in periplul tau oral, anal sau vaginal. Nu te teme sa o alegi cu voce, fiindca in afara de incurajari si gemete de placere, nu vei auzi altceva din gura ei. Nimic nu te inhiba in relatia cu acesta amanta care va ramane complet necunoscuta celor din afara.
Dragi barbati, fiti prudenti cu relatiile pe care le aveti inainte de casatorie, fiindca s-ar putea sa va rascoleasca trecutul cineva si sa va arunce in fata mizerii! Investitia de 5 000 de lei in amanta din silicon te asigura ca viata ta intima va ramane departe de urechile curiosilor.
Sunt oameni care nu inteleg ca si regele, prim-ministrul sau presedintele de tara are aceleasi nevoie ca toti oamenii…

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here