Connect with us
https://www.nationalul.ro/wp-content/uploads/2019/07/untold-facebook.jpg

Uncategorized

Comode moderne cu oglinda: o alegere inspirata pentru doamne si domnisoare

Publicat

pe

Gama de comode moderne care vin la pachet cu oglinda integrata in ansamblul piesei de mobilier este in topul preferintelor clientelor. O astfel de achizitie este o alegere inspirata, cu un rol practic bine evidentiat. Pentru doamne si domnisoare,   comodele  cu oglinda, numita si „masuta de toaleta” aduc un aer aparte dormitorului, creand o zona dedicata rasfatului feminin.

Daca alegi comode moderne cu oglinda, vei avea un loc special unde sa iti poti depozita cosmeticele sau orice tip de produs dedicat procesului de ingrijire. Da, o astfel de comoda poate deveni cu usurinta un punct central al camerei, daca este aleasa cu atentie.

Comode rezistente si de efect: cum le alegi?

Vestea buna este ca gama de comode este una din ce in ce mai variata. Poti alege dintr-o diversitate de modele de comode, in diferite nuante, forme sau culori, accesibile intr-o gama variata de preturi. Important este insa, ca in cazul oricarui tip de investitie in mobilier, sa te asiguri ca te vei bucura un timp cat mai lung de produsul achizitionat. Pentru asta, alege comode rezistente, nu doar de efect, fabricate din materiale solide. Cele realizate din lemn masiv, precum plopul, nucul, stejarul sau ciresul, sunt comode care dainuie in timp si au si un efect spectaculos. Tine cont de urmatorul sfat: vei folosi o comoda in fiecare zi si o vei expune la diferite „riscuri” de murdarie sau umezeala, de aceea cauta un material stabil.

Comode care nu doar se integreaza in decor, ci il si completeaza

Atunci cand cauti comode, fie cu, fie fara oglinda, asigura-te ca respecta acelasi stil arhitectural ca restul mobilierului din camera ta. Daca decorul tau tinde spre o amenajare romatica, atunci opteaza pentru gama de comode in stil romantic. Daca, dimpotriva, camera ta este decorata intr-un stil modern, atunci poti sa alegi din varietatea de comode moderne. Pentru orice tip de amenajare, vei gasi comode care nu doar se integreaza in ansamblul decorului creat in camera ta, ci il si completeaza, il pune in valoare. In centrul atentiei se vor regasi acele comode lucrate cu maiestrie, care au un aspect estetic deosebit. La un pret putin mai ridicat decat gama ieftina de comode, ele isi vor dovedi calitatea si iti vor aduce beneficii.

Comode cu oglinda: alege din toate dimensiunile posibile

Sigur ca atunci cand locuiesti la casa si/sau ai un dormitor de mari dimensiuni, mobilarea si decorarea acestuia este o joaca de copii. Provocarea intervine in momentul in care te confrunti cu o lipsa de spatiu, si unde vrei sa integrezi piese de mobilier care sa iti permita sa depozitezi in mod organizat lucrurile. Gama de comode de pe piata, in ambele cazuri, iti aduce numai avantaje. Vei gasi comode cu oglinda de toate dimensiunile, pentru  a le putea integra simplu si usor in amenajarea intregii incaperi. Si fara oglinda, oferta de comode este la fel de variata. Astfel, nu ramane decat sa definesti nevoile pe care le ai.

De unde cumperi comode la calitate premium?

Poti comanda online cele mai calitative comode pe pe piata. Elvila.ro te asteapta cu oferte avantajoase la comode, cu sau fara oglinda, dar si la alte piese de mobilier. Mai mult decat atat, aici  sunt promotii speciale in luna martie, dedicate doamnelor si domnisoarelor care cauta si achizitioneaza mobilier de calitate premium.

Vezi ofertele!

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Douăzeci şi nouălea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto „Judecă, Doamne, pe cei ce-mi fac mie strâmbătate; luptă împotriva celor ce se luptă cu mine(…) Că în zadar au ascuns de mine groapa laţului lor, în deşert au ocărât sufletul meu.(…)S-au sculat martori nedrepţi şi de cele ce nu ştiam m-au întrebat.(…)Să nu se bucure de mine cei ce mă duşmănesc pe nedrept, cei ce mă urăsc în zadar şi fac semn cu ochii.(…)Lărgitu-şi-au împotriva mea gura lor; zis-au: „Bine, bine, văzut-au ochii noştri”.Să fie ruşinaţi şi înfruntaţi deodată cei ce se bucură de necazurile mele; să se îmbrace cu ruşine şi ocară cei ce se laudă împotriva mea.” (Psalmul 34 al Proorocului şi regelui David, versetele 1,6,10,18,20,25)

******************************************************************************************************

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc interpretărilor, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al cincilea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”.Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate se vor mai mult decât o simplă enumerare a unor evenimente cronologice, ci mai degrabă o promisiune, o autentică decolare, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

Illuminati sunt un grup de familii elitiste, extrem de bogate, a căror agendă este controlul total al omenirii și al lumii. Există dovezi că adevărații Illuminati de astăzi sunt descendenții unei societăți secrete antice, formată din familii cu aceeași moștenire genetică, și care au ca scop final globalizarea și aducerea, impunerea unui Sistem Mondial Unic , cu un singur Sistem de Control și Referință, cu un singur Conducător ce-și va aroga statutul de nemuritor,de Dumnezeu…

Aceștia își canalizează toată priceperea, talentul și măiestria pentru guvernarea întregii lumi, iar dezideratul lor este de a conduce totul printr-o bancă centrală unică, printr-o monedă unică deservite de o poliție și o armată unice, care le vor servi la înrobirea maselor.

Astăzi, termenul Illuminati a fost oarecum dus la extrem sau romanțat, fiind asociat cu banii și puterea și croindu-și drum în lumea filmului și a muzicii. Pe lângă unii politicieni, mulți actori, cântăreți, sportivi sau realizatori de televiziune lasă să se înțeleagă că ar aparține societății Illuminati. Și chiar atunci când acest lucru e adevărat, aceștia fac parte din eșaloanele exterioare ale ordinului, sau sunt folosiți de adevărații membri pe post de trofee, de figuri de marcă. N-o să-i vedeți niciodată pe adevărații membri ai societății secrete Illuminati în aceeași încăpere cu acești pretendenți.

Tot ceea ce este „servit” slujește tocmai părții întunecate, foarte sau prea puțin cercetate a planului, pe care l-am asemănat cu un iceberg uriaș.Revenind la subiect, dintotdeauna au existat masoni, Illuminati dar și antimasoni care au elaborat teorii despre originea acestei caste, „instituții recognoscibile dar discrete”.Există o multitudine de legende și mituri, din care putem deduce mai mult mentalitatea autorilor decât realitatea istorică.

Suntem scufundați în nihilism. Materialiștii științifici, ”înalții preoți ai postmodernității”, sunt de fapt ateiști nihilişti. Ne confruntăm cu o subcultură, iar toată această bătălie este dată de goana consumatorilor care adăpostește obiecte și celebrități, idolii din alamă ai crezului capitalismului.

Ne-am împărțit în multe direcții. Nu e niciun sectet sau sentiment de jenă, dar cei mai mulți trăiesc vieți ipocrite de mângâiere și egoism, divorțaţi de valorile spirituale, în timp ce o minoritate a ales fanatismul fundamentalist. De aceea„religia” contemporană a rețelelor sociale – cyber fakery din Facebook, Instagram și  Twitter – este destul de lipsită de orice conținut intelectual și spiritual.

Nivelată în jos, majoritatea oamenilor nu mai crede în nimic. Lumea nu a fost niciodată  nihilistă și astfel, e pusăpe marginea unei prăpăstii.Secolul al XX-lea a generat prin Europa cele mai mari atrocități, venite în succesiune. De altfel, „Batrânul Continent” a fost chiar epicentrul a Două Războaie Mondiale într-o derulare rapidă ,din care s-a ajuns dintr-o catastrofă într-alta.Nu este deloc exagerat atunci când se poate susține argumentul , perfect demonstrabil cum de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, am trăit într-o epocă ridicolă și falsă, în care absolut toate valorile umane, morale au fost erodate.

Dacă nu vor apar noi valori, nebunia, haosul și uciderea pe scară largă vor coborî Armaghedonul asupra rasei noastre. Precendent există, din moment ce tocmai cele Două Războaie Mondiale ale secolului trecut nu se pot compara cu nimic din ce ne aşteaptă. Războaie mocnite există, iar altele noi pot  izbucni, de aceea vom avea parte de încălzirea globală, suprapopularea, diviziunea religioasă, lipsa alimentelor, lipsa apei, poluarea, disparitățile masive în bogăție, conflictele de interese economice dintre Occident și Orient, chiar și tineri versus bătrâni, pe măsură
ce îmbătrânirea populației consumă din ce în ce mai multe resurse, negându-le astfel tinerilor.

Se estimează că populația lumii ar putea fi de cel puțin 9 miliarde până în 2050. Problemele pe care le avem acum vor fi enorm de mari. Reevaluarea tuturor valorilor se impune,înainte de a fi prea târziu.
Fereastra de oportunitate este scurtă.Dacă nu ne vom reveni și vom lăsa apropierea de Divinitate, de semen să devină o a doua natură, toată propaganda de a construim o lume  eritocratică, declanșând geniul și creativitatea ființelor umane pentru a rezolva problemele imense cu care ne confruntăm va fi un abur!

De aceea, conform unei surse ce a studiat fenomenul Illuminati, „… cultul banilor a fost ridicat la nivel de religie. Poate că este singura religie reală – singura religie reală simțită –care ne este lăsată.”

Sistemele politice sunt mult mai ușor de înțeles dacă sunt reduse la elementele fundamentale. Acestea sunt cel mai bine ilustrate în contextul a ceea ce ele implică pentru șansele noastre în”cursa vieții” în care suntem toți angajați. De aceea, capitalismul este determinat în mod covârșitor de cât de mult capital ne-au dat unii sau am acumulat. În „cursa capitalistă a vieții”, elitei privilegiate cu capital și destul de multe conexiuni îi este permis să înceapă totul cu un avans enorm și fără niciun fel de piedici. Succesul lor este garantat. Nimeni din afara elitei nu are vreo șansă reală în viață. Elita e sinonimă cu avanposturile sau prieteniile Illuminati, deoarece, în contrapondere, toată „clasa de jos”începe în realitate „cursa” din spatele liniei de start și este asigurat…de  ultima poziție.

Democrația – un sistemcare ar trebui să garanteze că toată lumea începe din aceeași poziție– a fost comandată de capitalism și nu este altceva decât o perdea pe care elita, implicit Illuminati o trage peste ei înșiși pentru a ascunde ceea ce fac cu adevărat. Democrația, atunci când este legată de capitalism, nu este puterea poporului, ci guvernarea poporului de către elită pentru ea însăşi.

Illuminati  și New Age

Una dintre cele mai recente manifestări ale acestei lupte spirituale este alianța foarte evidentă între Mișcarea New Age și francmasoni.Majoritatea creștinilor înțeleg ceva din New Age, c-ar fi un amestec de hinduism, psihologie și
gnosticism. Deși conceptele New Age au fost „conectate” de la Grădina Edenului, curentul, manifestarea acestor convingeri poate fi urmărită înapoi la societatea Teosofică și la Alice Bailey și Lucis Trust.


Miscarea New Age a devenit un amestec unic de hinduism american si un „atractiv”spiritism. Una dintre doctrinele sale cheie este venirea unui Hristos, la care majoritatea liderilor New Age se referă ca Domn Maitreya. Deși nu pot ajunge la o analiză amplă ”a epocii noi”, este important să înțelegem că New Age învață următoarele:
1) Dumnezeu este o forță impersonală, nu o ființă personală.
2) Toți sunt destinați să devină zei prin evoluția spirituală.
3) Toți sunt copii ai lui Dumnezeu. Nu este nevoie să te naști din nou.
4) „Hristosul” nu este Iisus, ci învățătorul lui Iisus, Maitreya

5) Nu există moarte reală, doar reîncarnare.
6) Nu există niciun păcat, ci doar conceptul hindus de karma.
7) Toate religiile duc la Dumnezeu. Nu există o cale adevărată pentru El.
8) Religiile care învață acolo există o singură cale adevărată la Dumnezeu (adică iudeo-creștinismul) sunt antievoluționiste și vor trebui să-și schimbe gândirea sau să fie distruse.

Evident, acest lucru este contrar adevărului biblic, dar foarte asemănător cu teologia generică a Illuminati. De aici Masoneria luptă pentru sufletele oamenilor din lume, iar fiecare națiune are locuri „rezervate” pe nivele subterane prin corespondență.În plus, membrii lojilor masonice și a epocii noi se infiltrează în toate „bisericile creștine.”

Astăzi, liderii mișcării New Age spun că masoneria va fi atât o conducere politică, cât și spirituală canal prin care se va manifesta „Hristosul”. O scrisoare de la Centrul Tara, un important grup de vârstă New Age
afirmă limpede-„Mișcarea masonică este unul dintre cele trei canale principale prin care pregătirea pentru noul ev.
Cu vârsta se va întâmpla. În ea se găsesc ucenici ai celor mari care acumulează în mod constant impuls și înainte de toate, vor intra în sarcina lor desemnată.”

Aceeași scrisoare o citează pe Alice Bailey, un lider timpuriu al New Age, citând :” Mișcarea masonică … va satisface nevoia celor care pot și ar trebui să folosească puterea. Este custode al legii; este căminul misterelor și al scaunului de inițiere. Se menține în simbolismul său ritualul divinității și modul de mântuire sunt păstrate în lucrarea sa.
Zeitatea este demonstrată în templele sale, iar sub ochiul atoatevăzător, lucrarea poate merge mai departe. Este
o organizație mult mai ocultă decât poate fi realizată și este destinată să fie școala de formare pentru ocultiștii avansați.”

 

Vedem astfel, la nivel concret, prin toate cele demonstrate că prin loji, liderii New Age speră să influențeze nu numai indivizii, ci și pe ceilalți, cu scopul de a seduce întreaga conștiință globală!
Benjamin Creme, „profetul” pentru această Maitreya, și unul dintre cei mai renumiți lideri New Age din
lume, a scris: „Prin tradiția masonică și anumite grupări esoterice va veni procesul de inițiere. In acest fel,viitorul milioanelor de oameni vor lua prima și a doua inițiere prin intermediul acestor instituții purificate și transformate.”

Glasul profetului (mincinos) nu ezită la un scenariu sumbru, deoarece „noile religii se vor manifesta, de exemplu, prin intermediul unor organizații ca francmasoneria. În francmasonerie este înglobată nucleul inimii secrete a misterelor oculte -înfășurat în număr, metaforă și simbol. Când acestea sunt purificate … acestea vor fi văzute a fi
adevărat moștenire ocultă. Prin Ordinul Masoneriei, calea de inițiere va fi călcată și inițierea va fi un act de mare cinste…”

Există milioane de masoni în lume. Deși doar cea mai mică parte din acești oameni înțeleg adevărata natură spirituală a Lojii, fiecare dintre ei a îngenuncheat la altar și a fost „conectat” la curentul masonic, la „lumină!”
Prin „ridicarea” lor, ceea ce au denumit a fi ” botezul masonic”, ei au fost încorporați în acel înger căzut,Lucifer.

Germenii zidăriei au fost îngropate adânc în psihicul lor. Poate sta acolo latent decenii în 99% din masoni, ca un virus electronic care așteaptă să fie activat. Dar când acest fals Hristos care este așteptat și propovăduit va ieși, proorocii mincinoși vor fi brusc energizați…

Într-un sens spiritual, fiecare mason este ca o bombă cu ceas ce așteaptă să iasă. Ei nu-și dau seama, ci ticăie
adânc în interiorul lor este un ceas satanic cu o agendă malefică. Când va apare acest fals Mesia, el va declanșa un buton psihic și masonii se vor grăbi să-l asculte! De la vârful piramidei masonice, curenții de putere malignă se vor revărsa printre rânduri și fiecare mason va simți scopurile perfide ale „Domnului”.

********************************************************************************************************

Pe parcursul acestor episoade, cu același spirit critic, perfect focusat am întreprins o călătorie prin izvoarele istorice, prin ceea ce a ieşit la suprafață, cu scopul declarat de a aduce în actualitate lămuririle necesare înțelegerii acestor tenebroase mistere cu care și de care Illuminati se tot înconjoară.

Voi continua cu acest demers jurnalistic, din moment ce, dacă majoritatea dintre dumneavoastră, cititorii acestei platforme media independente ați apreciat, obligația sau pasiunea mea pentru a decripta va cunoaște și va depăși alte borne

***************************************************************************************************

Vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto :Microsoft,Kill It Dead Clothing,Shutterstock,Illuminati  New Age,Lighthouse Trails Publishing,Blavatsky Theosophy

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Uncategorized

Ghidul tău pentru jante auto

Publicat

pe

Jantele auto, pentru foarte mulți șoferi reprezintă un element estetic foarte important, când vine vorba de automobilul personal. Foarte mulți șoferi investesc mult în schimbarea, întreținerea sau îmbunătățirea aspectului jantelor auto, întrucât acestea oferă un aer total diferit autoturismului.

Dacă te gândești să îți îmbunătățești aspectul automobilului tău prin schimbarea jantelor, iată câteva detalii pe care ar trebui să le știi.

 1. Detaliile contează

De la diametrul perfect, până la montarea corectă, totul trebuie să fie în perfectă armonie. Caracteristicile eronate, diametrul greșit sau o montare defectuoasă pot afecta ireversibil jantele și chiar automobilul în sine.

Jantele reprezintă suportul metalic cilindric pe care este prins cauciucul roților. Acestea suportă toată greutatea automobilului și îi oferă grade diferite de anduranță. Așadar este suficient ca un singur pas din procesul de alegere și înlocuire al jantelor să fie făcut greșit pentru a afecta întregul automobil.

 1. Jantele de oțel și de aliaj

Cu siguranță ai auzit despre jantele de aliaj. Aceste sunt cele mai râvnite de pasionații de automobile, însă și cele mai scumpe.

Jantele de oțel sunt jantele „clasice”. Acestea sunt mai ieftine, sunt de regulă disponibile în două culori (negru și argintiu) și au un aspect estetic mai puțin plăcut. Acest ultim „dezavantaj” este adesea îmbunătățit prin acoperirea jantelor cu capace de protecție.

Jantele de aliaj marca Anzio, de exemplu, după cum am menționat deja, sunt cele mai râvnite întrucât ele oferă un aspect estetic mult mai plăcut automobilului. Deși considerabil mai scumpe decât jantele de oțel, acestea sunt mai ușoare. Acest lucru se face simțit când vine vorba de accelerare și de manevrarea automobilului, greutatea scăzută a jantelor având un impact pozitiv. Nu în ultimul rând, jantele de aliaj sunt mai rezistente decât cele de oțel. Așadar dacă știi că ocolirea gropilor nu este punctul tău forte, poți alege jante de aliaj pentru a preveni îndoirea acestora.

 1. Jantele originale sau jantele aftermarket

Orice automobil vine în dotare cu o pereche de jante de la producător. Acestea sunt adesea cunoscute și sub denumirea de jante originale.

Jantele aftermarket nu sunt produse de producătorul de automobile, ci de producători individuali, ce produc jante pentru a fi folosite drept piese de schimb. Aceste jante sunt mai ieftine ca preț decât jantele originale.

Adesea este considerat că jantele aftermarket sunt inferioare celor originale. Acest lucru nu este însă adevărat. Jantele aftermarket pot fi produse de companii terțe ce colaborează cu anumiți producători de automobile pentru a furniza jantele originale. Așadar dacă jantele sunt produse din materiale de calitate, prin procese la fel de calitative, nu trebuie să-ți faci griji.

 1. Caracteristicile unei jante auto

Dacă dorești să-ți schimbi jantele auto, trebuie să cunoști atât caracteristicile automobilului tău, cât și caracteristicile generale ale jantelor.

Iată principalele caracteristici ale unei jante auto:

 • Lățimea interioară a jantei: se exprimă în inch și se măsoară între marginile jantei
 • Diametrul jantei: se exprimă în inch și se măsoară pe suprafața jantei, trecând prin mijlocul acesteia
 • Profilul jantei: reprezintă suprafața pe care montează anvelopa. Profilul pentru turisme este adesea J
 • Număr prizoane: reprezintă numărul de găuri al jantei. Acest număr trebuie să fie identic cu cel al butucului roții, altfel janta nu este compatibilă și nu poate fi prinsă de butuc
 • Cocoașa jantei: reprezintă un cod ce indică numărul și tipul cocoașelor de pe profilul jantei
 1. Caracteristicile automobilului

După cum am menționat anterior, este necesar să cunoști câteva date despre automobilul tău atunci când vrei să-i schimbi jantele. Cu siguranța cunoști deja o bună parte din aceste caracteristici, dar nu strică să le notezi atunci când dorești să achiziționezi jante noi.

Producătorii de jante fabrică jantele conform diferitelor standarde ale automobilelor care pot fi diferite în funcție de marcă, model sau anul de fabricație.

Iată de caracteristici ale automobilului trebuie să știi pentru a putea alege jantele corecte:

 • Marca automobilului
 • Modelul automobilului
 • Anul de fabricație
 • Versiune vehicul (Euro4, Euro5, etc.)
 • Diametrul roților

Sperăm că acest ghid rapid în ceea ce privește alegerea jantelor potrivite pentru automobilul tău îți va fi de folos. Totodată, nu uita că poți apela la ajutorul unui service specializat care să îți ofere sugestii de jante sau caracteristicile recomandate pentru tipul de automobil pe care îl conduci.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Finala de cinci stele de la Wimbledon a fost câștigată de Novak Djokovic

Mihai Daniel

Publicat

pe

Sârbul Novak Djokovic și elevețianul Roger Federer s-au întâlnit în marea finală de la Wimbledon. Cei doi și-au disputat cel de-al 48-lea meci direct, sârbul având câștig de cauză în 25 de partide.

Rege încoronat la All England Club, Roger Federer a căutat succesul cu numărul nouă. A mai câștigat pe iarba de la All England Club în anii 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012 şi 2017. De cealaltă parte, Novak Djokovic avea în palmares patru titluri de campion la Wimbledon: 2011, 2014, 2015 și 2018.

După cum era de așteptat,cei doi mari campioni au făcut spectacol în finala masculină a acestui legendar turneu.

Novak Djokovici și Roger Federer au reeditat finalele din 2014 și 2015, ambele câștigate de sârb. Reamintesc faptul că Djokovic era câștigătorul din 2018 al turneului de la Wimbledon.

Sub semnul echilibrului

Novak Djokovic-numărul 1 ATP,în vârstă de 32 de ani și Roger Federer -numărul al treilea ATP, în vârstă de 37 de ani, au jucat finala masculină de la Wimbledon timp de peste cinci ore.

O finală epică, de anduranță, cu o desfășurare uluitoare a scorului, cu tie-break decisiv la 12-12, în setul al cincilea.

Scor final: 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12 (7-5)

Parcursul lui Novak Djokovic

Parcursul lui Roger Federer:
Sursa foto: https://google.com
Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro