Scapa blocul de gandaci de bucatarie!

0
473

Statul la bloc are avantajele si dezavantajele sale. Intretinerea cladirii este la comun, prin urmare toti locatarii vor contribui la repararea acoperisului sau la cheltuieli legate in zugravire, reabilitare sau curatenie generala. Insa un eventual accident petrecut intr-un apartament afecteaza mai multi locatari sau chiar pe toti. O explozie sau o scurgere de gaze se poate solda cu evacuarea intregului bloc. O invazie de gandaci de bucatarie intr-un anumit spatiu inseamna umplerea blocului de aceste insecte dezgustatoare, fiindca ele circula repede si se strecoara printre teve. Etajele sunt parcurse cu viteza uluitoare de gandacii de bucatarie, iar dezinsectiile individuale nu vor avea succes. In cazul in care stai intr-un apartament si te-ai trezit cu intrusii pe cap, iata ce este moral sa faci:

-anunta administratorul de bloc despre asta
-roaga-l sa demareze o actiune de dezinsectie in masa a cladirii respective
-intereseaza-te de firme care te scapa de gandaci de bucatarie prin dezinsectie.
sa-i dai o mana de ajutor, fiindca are multe griji pe cap!
Sa incerci sa rezolvi singur problema cu un spray de muste sau impotriva insectelor reprezinta un nonsens. In primul rand, aceste substante sunt de multe ori diluate. Am constata asta, dupa aplicarea lor si dupa ce am vazut gandacii mergand fara probleme, desi fusesera atinsi de jet. Apoi si gandacii au devenit mai puternici si rezista, de aceea trebuie interventie profesionista. Alte amanunte care iti demonstreaza ca se impune dezinsectia colectiva?


1. Tu nu stii pe unde se ascund gandacii si nici comportamentul lor biologic. Dai cu spray, unde ii vezi si astepti sa moara toti si sa iti ramana casa curata. Adevarul este ca stau ascunsi unde nu te gandesti si ca vor veni altii de la etajele superioare sau inferioare.

2. Numai distrugerea totala a lor iti garanteaza o locuinta 100% curata, altfel este ca si cum ai gandaci in beci si ii omori numai pe cei din casa.
Asa stand lucrurile luati masurile ce se impun si fiti uniti impotriva gandacilor! Un bloc plin de gandaci reprezinta o nota proasta pentru locatari si un atentat la sanatatea locatarilor. Ei sunt mari transportatori de microbi, asa cum sunt si soarecii si nu au limite.

Granitele care pentru noi sunt impenetrabile devin invizibile pentru ei.
3d-deratizarecompleta.ro intervine la urgenta la solicitarea clientilor. In echipa sunt oameni foarte priceputi, cu experienta si dotati cu toata aparatura si consumabilele necesare, sa castige lupa cu gandacii.

Mana de fier in combaterea lor, ei au in portofoliu restaurante si hoteluri renumite, institutii de stat si sute de gospodarii individuale si colective.
Exista perioade din an in care se inregistreaza adevarate invazii de muste, de tantari, de viespe sau de gandaci, iar ei intervin de urgenta sa rezolve problema.
Avand un program de lucru lung, tehnicienii de dezinsectie sosesc la locul interventiei conform programarii si nu le cer nimic proprietarilor, fiindca vin pregatiti cu tot ce le trebuie.
Dezinsectia este sigura si ecologica, in sensul ca recipientele folosite sunt stranse la sfarsit cu atentie si arse intr-un loc sigur de catre cei care le-au folosit. Ar mai fi de adaugat faptul ca toate aceste produse utilizate in distrugerea insectelor nu sunt toxice pentru om si ca ele pot fi suportate si de catre persoanele hipersensibile.

Daca tot hotarati in cadrul sedintei asociatilor de locatari dezinsectie totala si colectiva si echipa firmei prezentate mai sus vine in blocul vostru, este pacat sa irositi posibilitatea de a face preventiv si: deratizare si dezinsectie!

Este timpul ca echipa de la 3 d-deratizarecompleta.ro sa isi faca datoria si sa izgoneasca gandacii din blocul in care locuiesti cu succes. Nu este placut sa vezi ganganiile acelea negre si urat mirositoare plimbandu-se de colo colo prin bucatarie ta sau pe holurile blocului!
Un gandac pe care il vezi jos nu este deloc nevinovat. Este posibil sa se fi plimbat prin farfuriile si canile tale, sa fi stat fudul la masa pe care mananci, ducand cu el toti microbii intalniti in cale.
Un singur gandac sta in spatele unei adevarate invazii si a unui pericol iminent, de care inca nu iti dai seama. 3 d-deratizarecompleta.ro elibereaza si certificate de dezinsectie la cerere si garanteaza calitatea lucrarilor, daca proprietarii respecta instructiunile date.
Apeleaza la ei si nu vei regreta!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here