Connect with us

Life

Regenerare filtru de particule Bucuresti- eficienta maxima la preturi fara concurenta

Publicat

pe

Daca aveti nevoie de serviciul de regenerare filtru particule Bucuresti apelati cu toata increderea la specialistii de la Soft Auto si veti avea parte de un real ajutor. Este bine de stiut ca toate automobilele diesel moderne, sunt echipate cu un filtru de particule. Aceste masini elimina anumite particule care se pot vedea cu ochiul liber atunci cand o masina diesel accelereaza si scoate fum negru.

Filtrul de particule si diagnoza auto joaca un rol important, pentru ca acesta este de fapt un sistem de filtrare al gazelor de evacuare absolut necesar pentru un motor diesel. Filtrul functioneaza ca un catalizator, insa este vorba despre particule mai mari, de aceea apar deseori probleme mai complexe la autoturismele diesel. Este indicat sa verificati in mod periodic acest filtru deoarece la un moment dat se poate infunda si gazele de evacuare nu mai pot fi eliminate, ceea ce inseamna ca aveti nevoie de serviciul de regenerare filtru de particule Bucuresti.

Aceasta defectiune poate fi usor depistata in urma unei inspectii amanuntite. Daca sistemul de bird va semnaleaza aceasta alarma trebuie sa luati masuri imediate si sa ajungeti la service. Daca nu este un service in apropiere nu trebuie sa treceti neobservata acesta defectiune ci este indicat sa porniti la drum intins pentru a da posibilitatea filtrului sa se regenereze. In cazul in care trebuie inlocuit trebuie sa apelati la ajutor specializat pentru a remedia problema cat mai repede posibil. In caz contrar autoturismul dumneavoastra va intra pe avarii si veti observa ca va avea un consum extrem de mare de motorina.

Acum aveti toate motivele pentru care sa apelati cu incredere site-ul https://soft-auto-bucuresti.ro/ si sa colabroati cu cei mai buni specialisti in domeniu pentru regenerare filtru de particule Bucuresti si diagnoza auto. Veti fi placut placut surprinsi de faptul ca la atelier sunteti intampinati de o echipa profesionista care se ocupa in mod eficient de regenerarea filtrului daca acesta nu si-a pierdut proprietatiile necesare de filtrare a gazelor cancerigene. Daca acesta nu mai functioneaza in parametrii normali se va recurge imediat la inlocuirea acestuia.

Cert este faptul ca la Soft Auto Bucuresti gasiti cea mai buna solutie de remediere a defectiunii si sunteti tratati cu maxima recunostinta si respect, pentru ca toti clientii ocupa un loc extrem de important pentru aceasta echipa de profesionisti. Cu o vechime vasta in domeniu si o experienta pe masura acest service reprezinta alegerea optima pentru indepartarea rapida chiar si a problemelor de mare complexitate si pentru a reda deplina functionalitate a autoturismului dumneavoastra. Nu mai stati pe ganduri si vizitati chiar acum acest magazin online pentru a cere ajutorul specialistilor care raspund cu promptitudine solicitarilor tuturor clientilor.

 

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Şaptesprezecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Cine iubeşte banii nu se va sătura de bani, iar cel ce iubeşte bogăţia nu va avea parte de rodul ei. Şi aceasta este deşertăciune! Când se înmulţesc averile, sporesc şi cei ce le mănâncă şi ce folos are stăpânul lor că numai le vede?(Ecclesiastul, Capitolul 5, versetele 9-10)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al şaptesprezecelea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

”Magia” Revoluției

Secolul al XX-lea a văzut Europa – epicentrul a două Războaie Mondiale în succesiune rapidă – căzută în catastrofă. De la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, am trăit într-o epocă ridicolă și falsă în care toate valorile au fost erodate. Suntem scufundați în nihilism. Materialiștii științifici, înalții preoți ai modernității, sunt ateiști nihilişti. Avem o cultură a consumatorilor care adăpostește obiecte și celebrități, idolii din alamă ai crezului capitalismului. Avraamismul s-a împărțit în două. Cei mai mulți avraamiști trăiesc vieți ipocrite de mângâiere și egoism, divorțaţi de valorile spirituale, în timp ce o minoritate a ales fanatismul fundamentalist. Şi „religia” contemporană a rețelelor sociale – cyber fakery din Facebook și Twitter – este lipsită de orice conținut intelectual și spiritual. Nivelată în jos, majoritatea oamenilor nu crede în nimic.
 Lumea nu a fost niciodată mai nihilistă și astfel, este pusă pe marginea unei prăpăstii. Dacă nu apar noi valori, nebunia, haosul și uciderea pe scară largă vor coborî Armaghedonul asupra rasei umane. Cele două războaie mondiale ale secolului trecut nu vor fi fost nimic în comparaţie cu ce ne aşteaptă. Războaie noi vor izbucni, vom avea parte de încălzirea globală, suprapopularea, diviziunea religioasă, lipsa alimentelor, lipsa apei, poluarea, disparitățile masive în bogăție, conflictele de interese economice dintre Occident și Orient, chiar și tineri versus bătrâni, pe măsură ce îmbătrânirea populației consumă din ce în ce mai multe resurse,negându-le astfel tinerilor. Se estimează că populația lumii ar putea fi de cel puțin 9 miliarde până în 2050. Problemele pe care le avem acum vor fi enorm de mari.
Reevaluează toate valorile – înainte de a fi prea târziu. Fereastra de oportunitate este scurtă. Dacă nu construim o lume meritocratică, declanșând geniul și creativitatea ființelor umane pentru a rezolva problemele imense cu care ne confruntăm, vom fi morți și îngropați înainte de sfârșitul acestui secol. RIP umanitate.” The Illuminati Official Site

Am ales intenționat acest fragment consistent din doctrina acestor „binefăcători”, cu scopul de a sublinia interesul și în special viziunea globalizată, obiectivul și viitoarea proiecție a acestei lumi.

Se pot face multe observații perceptive, dar din moment ce, la ora actuală există asemenea organizații pe deplin tenebroase, oculte care acționează cu convingerea, cu scopul declarat de „a salva” omenirea.Mulți așa-ziși ”neutrii” au trecut la faza de a contesta acest lucru iar cei care se opun curentului sau nominalizează ”în mod eronat ” inamici pe Illuminati și Noua Ordine Mondială și așa mai departe sunt priviți ca „nebuni”, desconsiderați, pe nedrept marginalizați.

De fapt, dușmanul acestor ocultiști ar fi „cosmetizarea” unei Vechi Ordini Mondiale – cu alte cuvinte , trecerea în anonimat a unor oameni care au fost la conducere încă de la început. Ei nu au nevoie să schimbe nimic deoarece, din nefericire tocmai lumea post-modernă,  în plin avânt al epocii post-adevărurilor,deja…se dansează pe ritmul lor. Este lucru probat în istorie cum anume s-au petrecut eevenimentele, iar toată pleiada de admiratori, de febrili susținători nu realizează sau nu acceptă ideea conform căreia dinastiile tiranice au jucat pe scena lumii de milenii.
Ultimul lucru pe care îl vor este impunerea cu tot ceea ce înseamnă Noua Ordine Mondială.

De aceea, este corect când se spune că familiile regale, președinții, prim-miniștrii, bancherii, directorii media, oamenii de afaceri de top etc sunt antemergătorii, acei prooroci care vestesc aceasta Nimeni nu poate fi învinuit sau acuzat c-ar greși când, pe baza tuturor probelor, evidențelor îi numește Illuminati.

Numai că, din acest punct ei sunt chiar oamenii care pornesc războiul feroce împotriva inamicului, încercând să-i
stopeze din sugrumarea rasei umane. Trend-ul Illuminati a devenit apropiat tuturor, deoarece se consideră c-ar fi „singura și ultima speranță pentru umanitate.” Propaganda a devenit virală din moment ce „oricine care este împotriva unei Noi Ordini Mondiale este eronat  înghițind minciunile dușmanului –sau este activ în serviciul puterii: Vechea Ordine Mondială.”

Acum, este cazul de a ne aminti cum anume a fost posibil. Cu mii de ani în urmă, cele mai violente evenimente au fost executate de ființe umane care au reprezentat acel insignifiant 1% – elita care a condus prin simplă forță brută. Inițial au avut pretenția de a fi războinici, dar au ajuns să fie cunoscuți apoi ca „regi“, ” împărați”, „cezari” etc

La un moment dat , mai apoi a apărut o nouă elită – elita religioasă. Aceştia erau niște vicleni manipulatori psihologici – înalți preoți, profeți, papi, șamani și guru – care au speriat oamenii cu vorbe despre viața de
apoi, demoni și zei supăraţi, îngeri răzbunători și așa mai departe. Au manipulat atât de bine, de eficient încât elita religioasă a domnit fie în nume propriu, fie mai des ca șefi consilieri ai regilor. Ei erau puterea din spatele tronului.
Elita religioasă a fost și este pe deplin calificată, cu expertiza necesară în compunerea poveștilor. Au fost și sunt genii psihologici care au tot știut ce fel de butoane să apese pentru a transforma oamenii în fanatici și maniaci.

După mai multe multe secole, o nouă elită a apărut … oamenii de afaceri. De la Revoluția Industrială, capitaliștii au condus lumea.În trecut, regii și preoții erau bogați, dar bogăția nu era ceea ce îi definea. În schimb, puterea lor regală sau religioasă era esența lor. De-a lungul timpului, ei au devenit din ce în ce mai dependenți de bancheri și de bogați pentru a-și finanța războaiele, palatele și stilul de viață.

Ca exemplu, treptat, oamenii cu bani ca cei de la General Motors sau Goldman Sachs au preluat de la preoți consilierea regilor şi preşedinţilor. În cele din urmă, banii au devenit mai importanți decât puterea regală și religioasă, iar banii s-au așezat pe tronurile puterii. Mulți dintre ei erau finanțatori tradiționali ai
lumii. Ei au practicat invariabil capitalismul prădător, mai degrabă decât cel productiv, deoarece nu aveau nici o stimă față de națiunile care îi găzduiau și erau foarte fericiţi să vadă că masele suferă (de vreme ce le-au privit ca pe niște antisemiți).

Sistemele politice sunt mult mai ușor de înțeles dacă sunt reduse la elementele fundamentale. Acestea sunt cel mai bine conturate în contextul a ceea ce ele implică pentru șansele tuturor celoralți, care au dreptul la Cursa Vieții în care suntem cu toți angajați.

Voi încheia aici, cu un scurt citat, pe deplin elocvent –„… cultul banilor a fost ridicat la nivel de religie. Poate că este singura religie reală – singura religie reală simțită –care ne este lăsată. Bani sunt ceea ce a fost Dumnezeu.” George Orwell

****************************************************************************************************

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Illuminatiam,tappsgames.com,bl.uk

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Artistul cântecului popular Irinel Popa, la douăzeci de ani în slujba sa pentru frumos

Mihai Daniel

Publicat

pe

Tradiţiile sunt ceea ce ne definesc ca indivizi. Iar muzica populară este expresia nepieritoare a statorniciei pe aceste meleaguri blagoslovite de Bunul Dumnezeu.Înrădăcinat în spiritualitatea românească de peste două mii de ani, cântecul popular rămâne bogăţia de nepreţuit a folclorului, sau chiar un mod de viaţă şi de exprimare a filosofiei poporului român.

Gândurile, sentimentele şi aspiraţiile sărbătoritului,ale maestrului Irinel Popa ne-au fost relevate şi bucuria, generozitatea cu care ni le-a împărtăşit au fost practic acele clipe binecuvântate, depre care numai sufletele sensibile le pot atinge.

Existenţa cântecului popular vine de demult, amintindu-ne de strămoşi, trec prin sufletul nostru şi se transmit generaţiilor viitoare, pentru că sunt rodul unor valori spirituale nepieritoare: bine, frumos, bucurie, optimism, dreptate, credinţă, iubire faţă de semeni, gândire pozitivă.

”Prin tradiţii ne exprimăm personalitatea, ne afirmăm libertatea şi existenţa în lume. Vor înceta când vom înceta noi, ca popor, să mai existăm.”

Astăzi 15 mai 2019 am avut plăcerea de a-l avea oaspete pe unul dintre cei mai talentați, versatili și polivalenți maeștrii ai cântecului popular autentic- Irinel Popa. După cum a debutat interviul, o doză de nostalgie străbătea aerul deoarece, asemenea unui arc peste timp, „prezentul” era „trecutul” , iar data de 15 mai 1999 părea „ca ziua de ieri”– cei douăzeci de ani de când destinul a hotărât să meargă pe acest drum.

Reporter :Când v-ați hotărât să te exprimi din punct de vedere muzical? 

Irinel Popa : De mici toți cântăm acasă, la grădiniță, la școală. Este adevărat, însă vine un moment în viață când se produce acel ceva, acel declic, care hotărăște într-un fel sau altul soarta omului oarecum. Așa a fost și în cazul de față.

Reporter : Vă rog să ne povestiți un moment emblematic, unul la care sau despre care se poate afirma că a avut forța de a vă marca destinul muzical.

Irinel Popa: Bineînțeles. Parcă ar fi fost …ieri. Este vorba de cea mai urmărită emisiune de televiziune din acea vreme ,,Surprize Surprize,, de la Televiziunea Română, unde visele oamenilor deveneau realitate. Eram un tinerel pe atunci, iubitor de cântec popular, ajuns în studioul surprizelor sub diverse preselecții sau preteste în public. Eh bine, ajung acolo să povestesc cum cântam în copilărie la coada de furcă, pe post de microfon, fără să bănuiască ce mă aștepta…

Acum, privind retrospectiv pot spune, cu mâna pe inimă că dorința mea cea mai arzătoare  era să o văd în realitate pe doamna cântecului popular Sofia Vicoveanca, dorință ce mi s-a împlinit. Bucuria mare și acea emoție m-a cuprins pe mine, pe acel tinerel de atunci, astfel încât la finalul anului, piesa a fost votată cea mai reușită surpriză a acelui an. Acest lucru nu a trecut neobservat nici de milioanele de oameni de acasă, care urmăreau cu sufletul la gură, sâmbătă de sâmbătă pe micul ecran ce se mai întâmplă în cadrul acelei emisiuni. Iată au trecut 20 de ani…

Reporter : Iar din acest moment, acea „zi de ieri” a avut aripi și cariera dumneavoastră a prins contur.Cum explicați acest lucru?

Irinel Popa : Da, pare incredibil… Totul a prins contur, repet pentru a nu știu câta oară,dar parcă a fost ieri. Nici acum nu-mi vine să cred cum zboară timpul. Făcând așa o incursiune în timp, parcurgând treaptă cu treaptă, cu emisiuni în Radio și TV. În anul centenar, am avut înregistrări noi cu Orchestra Populară Radio, sub baghera dirijorului, a maestrului Adrian Grigoraș. Dar, iată, anii au trecut și numărăm fix douăzeci de ani pe drumul cântecului popular, în lumea mirifică a acestuia. Exact cum spune autorul…

”Timpul zboară, nu stă-n loc

Dacă ai sau nu noroc

Peste anii, doar îți dai seama

Te n-văluie ca năframa.

Te întoarce, răsucește

Până visul se-mplinește.

Te partă din loc în loc

Și-ți spui: măi, să (chiar) am noroc?!! ”

Dar, totul este cu condiția de a duce la îndeplininire aceea misiune pentru care ești sortit vieții.

Reporter : Da, foarte frumos explicat. Poezia este o a doua dumneavoastră natură. Dar, practic, cum au fost acești ani ?

Irinel Popa : Ca să mă exprim plastic și să depășim această stare de reverie, de imponderabilitate, pot spune c-a fost…cu de toate,ca un brad de Crăciun. Totul a venit cu împlinire și mulțumire sufletească, deoarece m-am încăpățânat cum spunea cineva și am salvat și scos la lumină cântece adevărate, iar bunul Dumnezeu mi-a ajutat și am făcut acest lucru.

Dar acum stau și meditez și cred că ele m-au ales pe mine să le dau viață și să le dăruiesc lumii, deoarece cred ca asta a fost, este – misiunea mea.

 Reporter : Admir sinceritatea și franchețea dumneavoastră. Fiind la moment festiv, îmi permit să vă întreb cum vă simțiți acum?

Irinel Popa : Mulțumesc de întrebare. Poate părea straniu, dar am acea doză de responsabilitate. Eu cred că dacă fiecare dintre noi ne facem treaba cu simț de răspundere, lucrurile nu au cum să nu meargă bine. Mai mult, și să nu ne tot plângem ca este greu. Ce este ușor,lejer sau de ce ne plângem mereu? Iată de ce cred, sunt lucruri și oameni care nu sunt la locul lor, de aceea lucrurile merg greu și prost și nu sunt așa cum ar trebui.

Reporter : Care este scopul, menirea dumneavoastră în peisajul muzicii populare autohtone?

Irinel Popa : Din moment ce am ales acest drum, este menirea mea să dau tot ce este mai bun din mine, să am grijă și să mențin ce au făcut înaintașii noștri. Iar, dezideratul suprem este acela de a și ducem mai departe aceste valori inestimabile, care peste ani și ani ne vor aduce cu drag aminte, chiar dacă unii spun că nu vor mai fi, că vor dispărea. Eu mă încăpățânez și vreau să spun că nu este așa, deoarece ele vor dăinui în timp, deoarece se va găsi cineva care să aibe grijă de ele, sau atâta timp cât fiecare e la locul lui și își face treaba așa cum trebuie, nu are cum să nu meargă bine.

Reporter : Care credeți că este cheia unei reușite în viață?

Irinel Popa :Munca în primul rând, perseverența, seriozitatea și răbdarea, iar în final lucrurile prind contur și se așează la locul lor.

Reporter : Cum este viața la douăzeci de ani ? 

Irinel Popa :Ha-ha-ha! Ei da, aș vrea eu! Viața e frumoasă și simplă, noi o complicăm uneori,poate ne place, însă noi trebuie doar să avem grijă să ghidăm lucrurile dacă putem spune așa, să menținem, să ducem mai departe acel mesaj sau misiune spre îndeplinire, să bucurăm sufletul omului și să aducem un zâmbet pe chipul lui.

Reporter : Cum se îmbină muzica și teatrul,deoarece am observat că participați la diferite festivalurile de satiră și umor în țară?

Irinel Popa :Muzica pentru mine este aer, viață, esență. Teatrul este precum o rugăciune. Nu poți urca să joci pe scenă dacă nu ști textul ca pe o rugăciune, trebuie să curgă de la sine, iar acest lucru nu se poate decât cu multă muncă – repetiție, înțelegând ce vrea să spună personajul, studiind până la cel mai mic detaliu, deoarece publicul observa acest lucru.

Reporter : Este greu să vă transpuneți în pielea unui personaj?

Irinel Popa : Nu, nu e greu deloc. Trebuie să-ți placă în primul rând să ți se potrivească. Apoi cu mult studiu personajul prinde viață. Ști, uneori cauți, încerci unele personaje și nu îți ies, apoi îți dai seama că de fapt, personajul te găsește pe tine. E fantastic deoarece e o altă lume, e minunat să fii și altcineva, e ca o joacă, dar ne place să facem și una și alta, dar să facem, nu ne oprește nimeni, fără a mai deranja pe nimeni în acest sens.

Spunea Î. P. S. Bartolomeu-Anania, sensul democrației pe înțelesul fiecăruia ”că suntem liberi, acum putem face ce vrem”. Perfect adevarat! Fă ce vrei, dar nu deranja pe cel de langa tine. Foarte simplu și adevărat! 

Reporter : Aș dori să transmiteți un gând iubitorilor de cântec și celor ce urmăresc și vă apreciază activitatea

Irinel Popa: La ceas aniversar, vreau să le transmit tuturor sănătate în primul rând, mulțumiri celor care m-au susținut, putere de muncă, gând curat și dorințe împlinite!… Iar dumneavoastră întregului colectiv redacțional mulțumiri speciale!Doamne ajută!

*******************************************************************************************************

Timpul s-a scurs, dar am rămas plăcut surprins de evoluția acestui „haiduc din Apuseni”, un om de o rară sensibilitate,în care mesajul său răzbate, iar atitudinea tonică şi demnă faţă de viaţă şi de semeni a acestui om talentat cu un mental sănătos îi trădează acea tinereţe a spiritului. Iar acestea sunt trăsături care ţin de gândirea pozitivă, una dintre dimensiunile spirituale prin care ne definim ca popor.

 

 

Sursa foto : Jean Pecican, Arhiva personală a maestrului Irinel Popa

 

Reporter : Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Şaisprezecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Dar am mai văzut sub soare că în locul dreptăţii este fărădelegea şi în locul celui cucernic, cel nelegiuit.Şi am gândit în inima mea: „Dumnezeu va judeca pe cel drept ca şi pe cel nelegiuit”, căci este vreme pentru orice punere la cale şi pentru orice faptă…Și am zis iar în inima mea despre fiii oamenilor: „Dumnezeu a orânduit să-i încerce, ca ei să-şi dea seama că nu sunt decât dobitoace”. (Ecclesiastul, Capitolul 3, versetele 16-18)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al patrusprezecelea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

Acest episod se va concentra pe un aspect deosebit de important, pe care majoritatea l-a trecut sub o tăcere suspectă. Revoluția franceză a fost realizată de către un grup secret care a instaurat dezordinea și a răsturnat valorile.

„Toți pentru unul, unul pentru toți” sau „celebrul” slogan „Liberté,Egalité,Fraternité” au fost folosite și speculate la maxim de către membrii lojilor masonice.

În profunzime, „Secretul Libertății” ar consta în „educarea oamenilor,” în timp ce ”secretul tiraniei” este favorizarea a tot ceea ce ţine de vastul domeniu al Ignoranţei.” „Celebrul” dar infamul Maximilien Robespierre a lansat această „vorbă de duh”, iar prin ea a proorocit tocmai direcţia acestei Oculte, care și-a fixat obiective, termene reale.

Firul istoriei adevărate îi consemnează pe membrii „discreți”, iar întreaga activitate stă mărturie tuturor.Odată stabiliţi în Bavaria, liderii Illuminati au început să-şi pună în aplicare planul “genial” de răsturnare a guvernelor monarhiste europene şi de conducere a întregii lumi. Aşa că, planificarea din timp a vizat Franţa. În acea perioadă, mai precis în 1789, monarhia din Franţa conducea destinele acestui popor, iar această națiune era cea mai bogată şi mai populară de pe continentul Europei.

Cunoscând aceste aspecte,aici “marele experiement democratic” a început. Sloganul bătăliei amintit era un pretext, deoarece setea sau cauza celor care au crezut orbește în “libertate, egalitate şi fraternitate” a constituit scânteia, în timp ce ideologia sau vehiculul era reprezentat de curentul socialist.

Revoluţia nu a fost organizată într-o ţară săracă ci, dimpotrivă, într-o naţiune cu adevărat înfloritoare.Exporturile din Franţa se multiplicaseră de zece ori în cursul acelui secol iar agricultura făcuse importante progrese. Reţeaua de drumuri pietruite a Franţei, cu o lungime de peste 40.000 de km a atras admiraţia şi uimirea întregii lumi civilizate.

Acest lucru a fost consemnat de către Rene Sedillot în lucrarea intitulată ”Le cout de la Revolution francaise”-Costul Revoluției Franceze.

Forțele întunecate ale Illuminati au instigat la revoltele din mediul rural francez. Deficitul datoriei interne a consumat jumătate din bugetul francez. Toți acești bani au ajuns pe mâna unor cămătari profitori. Toți acești factori au fost folosiți la maximum. Se poate vorbi și scrie în neștire, dar timpul loviturii sosise, pentru conspiratorii care au unit cluburile iacobine.

La începutul revoluției, existau 282 de loji masonice în Franța dintre care 266 erau controlate de Illuminati, potrivit scriitoarei Nesta Webster ce a publicat în 1921 la Londra cartea ”World Revolution”.În opinia sa excelent susținută, acestea au fost grupuările care au organizat toate revoltele și necazurile.

Din punct de vedere cronologic, la data de 13 iulie 1789, la orele 11, conspiratorii s-au adunat la biserica Prix Saint-Antoine, unde au înființat un comitet revoluționar și au discutat cu privire la modul de organizare a miliției revoluționare. Dufour, din partea Grand Orient, a prezidat reuniunea. Chiar și căderea Bastiliei a fost planificată de acești francmasoni, potrivit mărturiei lui Gustave Bord ce se regăsește  înnlucrarea scriitorului rus V. Ivanov, ”The Secrets of Freemasonry” din anul 1992.

Revoluţia franceză a fost sursa conceptelor comuniste, anarhiste şi socialiste.Mai mult decât atât, tocmai aceste concepte ,atunci când au fost duse până la capăt, au necesitat instalarea unui “sistem de drenaj” a torentelor de sânge care au curs din ghilotinele franceze. Aceleaşi “ potriviri” au fost aplicate şi în secolul al XX-lea, având ca efect omorârea a peste o suta de milioane de oameni nevinovaţi.

Poate prea puțin sau deloc nu au fost cercetate împrejurările și toate ideologiile Revoluției masonice franceze.Treptat, odată cu trecerea timpului s-a ajuns chiar la o depersonalizare și la o falsă invocare a multiplelor argumente că nu a existat nicio „revoltă populară”, cu toate că se pare că alte interese asxunse au necesitat acest „sistem operațional.”

În prezent , ceea ce se cunoaște a generat întotdeauna un val de antipatie adresat societăților oculte reprezentate fie de o organizație sau de un grup care a sponsorizat flăcările nemulțumirii și a încurajat violența, haosul și chiar uciderea în masă. 

Înainte de a discuta acest fenomen în contextul evenimentelor tragice din „iluminatul” Hexagon, se cuvine să citez dintr-o carte scrisă de John Robison, care a fost populară încă din anul 1797. Intitulată „Dovada conspirației împotriva tuturor religiilor și guvernelor Europei”, cartea a devenit un bestseller nu numai datorită conținutului său controversat, ci și datorită faptului că Robison a fost un om de știință foarte respectat, cu numeroase articole științifice (de exemplu, în cea de-a treia ediție a Enciclopediei Britanice).

Domnia sa a fost, de asemenea, un profesor de filosofie naturală la Universitatea Edinburgh pe parcursul a douăzeci de ani. În carte, Robison a susținut teoria că există o vastă conspirație, creată de o celulă masonică ascunsă cunoscută sub numele de Illuminati, care submina toate instituțiile lumii civilizate și le-a incorporat în planul lor secret, cu dezideratul de a avea control total.Regimul tiranic asupra „masei de manevră” a prilejuit izbucnirea și întreținerea acestei sângeroase revoluții, totul fiind sub controlul unui grup necunoscut al unor superiori. Reputatul istoric englez a susținut că Iluminatii erau direct responsabili „pentru mobilizarea țăranilor ignoranți ai Franței în timpul Revoluției Franceze. „El a nominalizat pe unii dintre primii lideri ai revoluției, cum ar fi Robespierre, Marat și Voltaire, membri ai Illuminati. Acești lideri au fost francmasoni, dar faptul că aceștia au suferit aceeași soartă ca și aristocrații și au devenit „candidații preferați” la ghilotină, nu le-a asigurat niciodată… „aura” de eroi.

”Dacă cineva dorește să dea drept exemplu un eveniment istoric major ce a fost demonstrat ca fiind inspirat de societățile secrete, nu ar fi nevoie să se uite mai departe de Revoluția Franceză, ce a devastat națiunea între 1787 și 1799. Liderii revoluționari, în căutarea lor de a înlătura de la putere monarhia Regelui Louis(Ludovic) al XVI-lea, au lansat prima revoluție națională a zilelor noastre.

Deși în popor se știa că revoluția a început datorită unor manifestații publice împotriva lipsei mâncării și a reprezentării guvernamentale, dovezile prezintă destul de clar faptul că aceasta a fost instigată de pioni ai Francmasoneriei Franceze si ai asociației Illuminati din Germania.

«New Encyclopedia Britannica» ne spune că în Franța s-a ridicat un sistem politic și o perspectivă filosofică ce au refuzat să aprobe Creștinătatea, care se opunea în mod explicit acelor doctrine… Frăția, îndrumată de grupuri precum Masonii, membri ai unor societăți secrete înfrățite, și Illuminati, o societate secretă raționalistă, s-au dovedit a fi un rival pentru spiritul Catolic al comunității.

Nesta H. Webster, autor și cercetător în domeniul societăților secret a fost și mai tranșantă, scriind în 1924: «[Cartea Masonică, Un Ritual și Ilustrații ale Masoneriei] conține următorul pasaj, ‘Masonii…se află la originea Revoluției, cu infamul Duce de Orleans drept conducător.’

Autorul Bramley a scris, ‘În timpul primei Revoluții Franceze, un lider rebel cheie a fost Ducele de Orleans, ce a fost marele maestru al Masoneriei Franceze înainte de demisia sa făcută în momentul culminant al Revoluției. Marquis de Lafayette, bărbatul ce a fost inițiat în frăția Masonică de George Washington, a jucat, de asemenea, un rol important în cauza Revoluției Franceze. Clubul Iacobin, nucleul radical al mișcării revoluționare franceze, a fost fondat de masoni vestiți.’’Jim Marrs, Rule By Secrecy

De aceea, este foarte bine să ne amintim și să respectăm trecutul, deoarece nu suntem aici pentru a servi Elitei. Nu suntem aici pentru a îngenunchea. Nu suntem aici ca să le servim lor, acestor închipuiți , a acestor malefici.Totodată nu suntem aici degeaba și nu am fost lăsați degeaba pe acest pământ ,ca să ajungem să…cerșim drepturile luate prin puterea foeței și crimă de către acești malefici!

Dar,ca o conlcuzie, să nu ajungem să fim parte din masa înșelată care crede că elita bogată îşi merită prada.
După cum a spus Honoré de Balzac- „în spatele fiecărei mari averi se află o mare crimă,” Elita este formată exclusiv din criminali care nu au fost prinși, sau din cei care au ales și-au cumpărat judecătorul, juriul și legea însăși.
Revoluția Franceză a fost controlată și sponzorizată de către Masonerie, în principal, culminând cu un măreț succes politic – crearea Republicii Franceze – ideal ce s-a răspândit în jurul întregii lumiRevoluția Franceză a fost privită ca un eveniment istoric „strălucit „,dar a ajunsîn cele din urmă o palidă tresărire, dun moment ce a avut parte de propagandiști care i-au deturnat semnificațiile. A fost și a avut parte de o teorie a conspirației până să devină un eveniment istoric.

În același fel, Noua Ordine Mondială este una dintre cele mai mari conspirații ce a așteptat să se transforme într-un eveniment istoric. Totuși, nu este niciun motiv pentru a ține ascunsă această conspirație, doar dacă ne gândim că masele sunt în continuare prea ignorante pentru a înțelege ce anume s-a întâmplat. Iar, ironia sorții este că ei, adică toată această gloată va înconjura monumentele lăsate, celebrând venirea unui lider Illuminati.Aceștia vor ajunge să-l venereze pe Antihrist, ca pe un „Salvator”, dar ,odată cu acest eveniment se va instala dictatura feroce a Noii Ordini Mondiale.

De altfel, vor fi multe „cozi de topor” care vor deveni aliați ai acestor apologeți „ai bunăstării și ordinii”,iar în același timp vor prigoni pe cei care nu se vor pleca „Liderului” și îi vor nega „dumnezeirea” care reneagă chiar pe Adevăratul Creator.

Vremurile pre-apocaliptice le experimentăm chiar acum, nu mai suntem ” foarte aproape”. Delirul unora este imens, iar aici ne referim automat la cei ce susțin că nu există Illuminati, sau c-ar fi povești aberante, reamintindu-ne zilnic cât de proști suntem, uni-direcționați de acești malefici Illuminati,dimpreună cu toate „slugile fidele” ale acestor adoratori ai diavolului…

****************************************************************************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Historiailluminati.am,Amazon UK,Descopera.org

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro