Cum alegem meniul de nunta?

0
333
meniu nunta ieftin Bucuresti

Keyword: meniu nunta ieftin bucuresti

De cate ori nu ti s-a intamplat sa comentezi, alaturi de alti invitati, mancarea oferita in cadrul unui eveniment? Ei bine, da…preparatele culinare sunt extrem de importante la evenimente speciale! In ceea ce priveste nunta, meniul este un subiect aspru dezbatut, avand in vedere ca asa-numitul “dar” este calculat in functie de pretul acestuia.

Este adevarat ca, orice ai face, nu poti multumi pe toata lumea. Totusi, poti opta pentru un meniu care sa contina produse variate pentru a te asigura ca gusturile majoritatii vor fi atinse! Dupa alegerea localului in care va avea loc nunta visurilor tale, urmatorul pas este stabilirea preparatelor cu care iti vei desfata invitatii. Daca esti in cautarea unui meniu nunta ieftin Bucuresti, iti sarim in ajutor cu cateva ponturi utile!

Meniul Oferit de Restaurant vs Firma de Catering

In general, restaurantele iti pun la disozitie o gama variata de meniuri din care poti sa alegi, staff-ul localului dovedindu-se flexibil si dispus sa colaboreze cu clientii pentru a obtine cea mai buna oferta pentru viitorii miri. Preturile difera in functie de complexitatea si multitudinea preparatelor, dar si de bauturile incluse. Majoritatea restaurantelor iti pun la dispozitie 5 feluri de mancare: aperitiv, peste, sarmale, friptura si desert.

Pentru a obtine un meniu nunta ieftin Bucuresti, recomandarea noastra este sa renunti la unul dintre preparate, deobicei pestele. Totodata, daca meniul oferit de restaurant este pe placul tau, poti negocia cu cei de la local sa te lase sa iti aduci propria bautura. De multe ori, la un astfel de eveniment, cei mai multi bani se dau pe bautura, localurile adaugand taxe suplimentare.

Totusi, diferentele de pret trebuie calculate cu atentie deaorece, la auzul vestii ca iti vei procura personal bautura, majoritatea restaurantelor impun asa numita taxa “de pahar”, bazandu-se pe faptul ca invitatii vor bea din paharele oferite de local. In cazul in care considerati ca aceasta abordare va reduce din costurile evenimentului, nu ezitati sa incercati!

Desi nunta fara sarmale nu s-a prea intalnit, iar meniul clasic nu se va demoda niciodata, este la moda sa optati pentru un meniu ce reinterpreteaza preparatele traditionale, pentru a satisfice chiar si cele mai pretentioase gusturi. In cazul in care, meniul oferit de restaurant nu va satisfice criteriile, puteti opta pentru o firma de catering.

In general, o astfel de firma ofera meniu nunta ieftin Bucuresti, fiind mult mai dispusa la conpromisuri. Astfel, firma de catering se va adapta cerintelor tale, spunandu-ti  ce iti poate oferi in pretul dorit. 

Degustarea Meniului

Este foarte important sa te asguri ca preparatele alese dintr-un meniu nunta ieftin Bucuresti sunt de buna calitate si satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Tocmai de aceea, este indicat sa faci o degustare in prealabil. De cele mai multe ori, restaurantele si firmele de catering la dau mirilor aceasta optiune, fara a percepe o taxa suplimentara.

Totodata, acesta este momentul in care sunt prezentate toate variantele de meniu, participantii avand ocazia sa se decida asupra unui meniu nunta ieftin Bucuresti. In cazul in care nu te-ai decis inca, Noname Events te asteapta cu o gama de meniuri extrem de accesibil, punandu-ti la dispozitie chiar si spatiul in care sa iti desfasori nunta mult visata.

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe https://nonameevents.ro/ . 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here