Cel mai bun tus pentru ochi. Cum il alegi?

0
269

Alegerea unui tus pentru ochi poate sa fie o reala provocare pentru orice femeie. Desi nu este vorba despre un produs scump, importanta lui este una uriasa. Pana la urma, acesta se aplica zilnic pe fata si poate sa aiba un impact puternic asupra tenului. Din acest motiv, este esential sa se achizitioneze un tus pentru ochi de o calitate foarte buna.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi tusul pentru ochi?

Atunci cand achizitionezi tusul pentru ochi o poti face in mai multe variante. Poti opta pentru tus sub forma de creion dermatograf, pentru tus sub forma de creion lichid sau pentru tus gel si pudra.

Cea mai populara varianta este creionul dermatograf, deoarece ofera o flexibilitate foarte mare. Acesta poate sa fie moale sau dur, cel moale aplicandu-se usor, dar avand o rezistenta ceva mai mica iar cel dur aplicandu-se ceva mai greu, dar rezistand foarte bine.

Creionul lichid este si el o varianta foarte interesanta, mai ales daca doresti un rezultat spectaculos. Se aplica usor, se usuca foarte repede si este durabil si intens. Acelasi lucru se poate spune si despre tusul cu gel.

Daca te-ai hotarat in ceea ce priveste tipul de tus pe care il vei cumpara, trebuie sa mai tii cont si de urmatoarele elemente:

  • De culoare. Tusul negru este cel mai popular de pe piata, fiind ideal pentru orice moment al zilei. Daca nu vrei sa iti bati capul foarte tare, negrul este cea mai buna solutie. Daca vrei ceva inedit insa, poti miza pe gri, mov inchis sau maro inchis.
  • Formula. Conteaza ce se regaseste in tusul de ochi. Pentru culoare, tusul foloseste un pigment colorat insa alaturi de acesta se pot regasi si alte elemente, precum uleiurile sau cerurile care ii confera rezistenta. Asigura-te ca tusul este cat mai natural, in asa fel incat sa nu existe riscul de a crea probleme.
  • Finisajul. Unele tusuri de ochi au aspect mat, in timp ce altele au aspect lucios. In functie de efectul pe care il doresti, poti sa te orientezi spre diverse variante de finisaje.

Este foarte important ca alegerea oricarui produs cosmetic sa fie facuta in cunostinta de cauza. Machiajul este foarte important, insa mult mai imoportanta este sanatatea, motiv pentru care este bine sa alegi intotdeauna produse cat mai naturale, care sa nu prezinte riscuri pentru piele si sa iti ofere, totusi, flexivilitatea de care ai nevoie atunci cand te aranjezi. Doncosmetics.ro este o sursa de incredere de unde poti cumpara cosmetice naturale, de buna calitate.

mezoterapie bucuresti

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here