Ce decor pentru ballroom de nunta sa va alegeti?

0
567

V-ati hotarat la organizarea nuntii intr-un ballroom nunta din Bucuresti, precum J’adore Ballroom si nu stiti ce sa alegeti? Iata ca exista cateva stiluri pe care ati putea sa le alegeti in functie de dorintele dvs. si in functie de stilul dvs. 

Ballroom nunta rustica

Doar pentru ca nunta voastra va fi pusa intr-un ballroom nunta nu inseamna ca nu puteti sa-i dati o nota casual, rustica. In loc sa folosesti doar mese obisnuite acoperite cu lenjerie, intreabati-l pe coordonatorul locului tau daca poti aduce mese de ferma fie ca sa le amesteci in mese regulate, fie sa le folosesti exclusiv. Pastrati-va mesele simple cu accente de lemn, lumanari votive si o multime de verdeata, si optati pentru portelan si ustensile de argint. Ati putea chiar sa aduceti copaci mici, drapati in lumini luminoase, care sa se aseze in jurul salii, pentru a aduce elemente din exterior.

Ballroom nunta moderna

Noile nunti moderne, minimaliste, se refera la detalii uimitoare, fara prea multa agitatie. Deci, aplicati aceleasi principii si stilului dvs. de nunta moderna. Incepeti prin alegerea unei sali de bal cu o paleta de culori neutra si un decor minim de perete, astfel incat sa va puteti concentra asupra elementelor dvs. personalizate. Lenjeria alba subtire, accentele metalice amestecate, verdeata proaspata si setarile minime de loc sunt tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine un aspect modern. Pentru iluminare, puteti alege grupuri de vaze cu lumanari plutitoare, cu spoturi LED.

Ballroom nunta boema

Ballroom nunta Bucuresti

In timp ce majoritatea oamenilor nu ar crede ca o nunta boema se potriveste intr-o sala de bal eleganta, suntem aici sa va spunem ca se poate face! De fapt, juxtapunerea dintre grandoarea camerei si elementele moi, pamantesti ale decorului tau, cu siguranta, veti da nuntii dvs. boeme un nivel complet nou de romantism. Adaugati draperii pentru a crea un sentiment mai confortabil si mai intim, diferite texturi pentru a crea un design floral-inainte, care aduce un sentiment de frumusete salbatica si naturala in fiecare colt al camerei.

Ballroom nunta glamourous

Intre candelabre, tavane inalte si arhitectura complicata, cele mai multe sali de bal sunt croite pentru a gazdui o nunta plina de farmec. Deci, atunci cand vine vorba de decor, pur si simplu se concentreaza pe culori bogate, tablouri, iluminat dramatic si design floral de lux. Contrastul va fi cel mai bun prieten al tau in crearea unui aspect plin de farmec, asa ca adauga popuri de negru si aur in paleta de culori oriunde poti.

De asemenea, nu puteti avea suficienta stralucire! Adaugati un alergator stralucitor in partea superioara a lenjeriei de masa, asezati lumanari votive pe fiecare masa si pozitionati un decor de masa metalica in apropierea acestor lumanari, astfel incat acestea sa prinda si sa reflecte lumina din jurul camerei. Pentru centrele dvs. centrale, utilizati cat mai mult spatiu vertical posibil cu aranjamentele dvs. florale – cu cat sunt mai inalte si mai pline elementele dvs. centrale, cu atat mai plin de farmec se va simti receptia de nunta.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here