Ce trebuie sa stii cand alegi salonul nunta?

0
212

Ce poate fi mai frumos decat o nunta perfecta, intr- un salon nunta decorat asa cum iti doresti, alaturi de jumatatea ta si de oamenii dragi pe care i-ai ales sa iti fie alaturi in cea mai frumoasa zi din viata ta.

Exista foarte multe localuri si restaurante care organizeaza nunti, insa este esential sa se tina cont de anumite aspecte si criterii atunci cand alegi restauratul sau acel salon nunta potrivit pentru nunta ta.

Acel salon nunta pe care il alegi pentru ziua nuntii trebuie sa fie suficient de spatios, atat ca si ring de dans, dar si ca pozitionare a meselor, astfel incat invitatii sa se poata desfasura in voie. De asemenea, este important ca acel salon sa nu aiba stalpi de sustinere sau coloane, pentru ca salonul sa fie liber si sa dea senzatia de locatie foarte spatioasa, amenajata special pentru maxim de distractie.

De asemenea, este foarte important ca acel salon nunta sa ofere cazare mirilor sau invitatilor lor care nu sunt din oras sau celor care isi doresc ca a doua zi sa continue petrecerea inceputa cu o zi inainte.  Daca locatia este dotata si cu o piscina, atunci cu siguranta vei gasi tot ce ai nevoie pentru o nunta rafinata, exclusivista, unde stilul si rafinamentul sunt tot ceea ce conteaza. Piscina acelui salon nunta va fi cu siguranta amenajata astfel incat sa poata fi facute fotografii speciale care vor pastra amintirile din acea zi pentru o viata intreaga.

Un alt criteriu foarte important, atunci cand vine vorba despre alegerea unui salon nunta este  meniul pe care restarantul il ofera in noaptea nuntii. Acesta trebuie sa includa diverse feluri de mancare, mai exact preparate care sa poata fi pe placul tuturor invitatilor. Acest meniu trebuie sa fie cat mai variat si trebuie sa fie pregatit de bucatari cu experienta in ceea ce inseamna mancarea speciala pentru nunti. De asemenea, este recomandat ca acel salon nunta sa aiba angajat, cel putin pe perioada evenimentului, barmani care sa pregateasca bauturi si cocktail-uri delicioase care pot fi servite in zona de lounge a salonului.

Alegerea meniului este aproape la fel de important ca si modul de alegere al salonului nunti, caci este cunoscut faptul ca invitatii sunt cei care isi dau cu parerea si ofera o nota finala tuturor preparatelor culinare savurate, iar acestia, cu siguranta vor compara tot ceea ce vor servi cu ceea ce deja au mai servit i alte parti si la alte nunti.

Organizarea petrecerii de a doua zi poate fi un mare plus pe care acel salon de nunta il poate avea, caci majoritatea perechilor de nunti si invitatii acestora isi doresc sa poata continua petrecerea dupa cateva ore de odihna si, de ce sa nu recunoastem, isi doresc ca acest lucru sa se intample in acelasi salon unde a avut loc si nunta.

Alegerea unui salon nunta este poate cel mai important aspect de care trebuie sa se tina cont atunci cand deja raspunsul jumatatii tale a fost ‚da’, caci in mare parte, de aceasta locatie tine reusita totala a evenimentului.

 

  

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here