Servicii funerare si pompe funebre Codlea te duce lin sa dormi pe pat de flori

0
788

Sa dormi pe iarba si sa simti cum freamata alaturi macul cu tulpina sa firava, paiul copt si plin de seminte! Sa vezi cerul rasturant si sa te temi sa nu cada peste tine si sa nu te inece in imensitatea lui…
Cine nu a dormit in viata lui pe pat de flori, in mijlocul naturii, nu stie ce pierde!
Sa fii atat de aproape de greieri, incat sa le simti arcusurile viorilor la ureche si radacinile sa iti interpreteze o romanta cu versuri rupte din suflet:
“Uşoară, maică, uşoară,
C-ai putea să mergi călcând
Pe seminţele ce zboară
Între ceruri şi pământ!”

Servicii funerare si pompe funebre Codlea te conduc lin sa dormi pe pat de flori, in ziua in care vei trece in nefiinta. Nu ai voie sa plangi, fiindca macul nu plange cand se frange sub atata frumusete. De cate ori ai vazut tu vreo frunza care moare sa se teama, sa tremure si sa-si blesteme clipa contopirii cu universul?
Ar trebui sa invatam din timpul vietii sa murim la fel de firesc, cum mor clipele, fulgii de zapada, puful de papadie, fluturii de-o zi, caprioara sfasiata sub coltii lupului.
Si zilele mor, unele apoteotic: scaldate in sangele soarelui, altele banal…


Sa va spun cinstit, daca as putea sa fac acest lucru de vie, mi-as rezerva din timpul vietii calatoria la cele vesnice cu FUNERARE CODLEA.
Evident ca iubesc suficient viata, incat sa ma declar fana infocata a ei si sa lupt in cazul in care cineva ar incerca sa mi-o ia, dar voi muri demna, in picioare, adica fara sa plang cu fruntea in tarana propriul sfarsit.

De ce FUNERARE CODLEA? Fiindca au o echipa bine pregatita, entuziasta si empatica si trateaza fiecare caz cu maxima seriozitate.
Tot ce am citit pe site-ul dispeceratului non stop si pe pagina lor de prezentare m-a umplut de incantare. Programul non stop este gandit sa nu puna familia in dificultate. Mie nu imi place sa ii deranjez nici vie fiind, ci dimpotriva sa ii ajut si sa ii sustin in tot ce au de facut. M-ar durea sa stiu ca stau langa mine si plang si nu stiu la cine sa apeleze ca totul sa fie facut bine si la timp.
Ai mei sunt iubitori. Nu am avut niciodata prea multe, dar am impartit. Mesele de Craciun si de Pasti impreuna sunt fantastice. Nu mi-ar placea sa ii stiu alergand de colo colo, mai bine sa stea langa mine si sa radem ca pe vremuri, amintindu-ne secvente comice de viata!

Firma de pompe funebre de la Codlea dispune de sala de pregatire a trupului neinsufletit si de masini funerare pe cinste in care este racoare si liniste, cand afara soarele va arde cu razele sale totul in jur.
Ei, dar pana atunci sa spunem ca mai este, mi se pare insa o datorie de onoare sa ajut familiile care se confrunta cu astfel de probleme dificile.
Cand iti moare cineva drag, trebuie sa stii ca 3 zile il mai ai alaturi, dupa aceea ai mai vrea sa mai mangai un sicriu, sa ii mai vezi chipul chiar impietrit si nu vei mai avea ocazia…
Mortul trebuie sa isi petreaca ultimele clipe de pe pamant inconjurat de-ai sai. Dragii mei, angajati o firma de pompe funebre, sa se ocupe de tot, fiindca este cel mai important sa stati la capela si sa le multumiti celor care vin sa va fie alaturi in clipele grele!

Costurile sunt mult mai mici decat cele la care ati ajunge incercand o utopie: sa va ocupati singuri de organizarea ceremoniei de inmormantare. Cum ajungeti la firmele de la Codlea, din Sinaia, din Bucuresti, Iasi sau Ploiesti?

De pe site-ul dispeceratului non stop 07funerare.ro, care usureaza prin centralizarea tuturor datelor sarcina grea de a se ocupa de inhumare a apartinatorilor.
Gata, acum poti suna non stop si ai un umar pe care sa plangi, exista cineva care iti panseza sufletul ranit si care se va ocupa de mortul tau!
Contacteaza-i cu curaj si solicita-le ajutorul! Datorita lor se organizeaza sute de ceremonii funerare la standarde inalte si familiile sunt multumite ca si-au facut datoria, asa ca incredinteaza-le lor ceea ce in trecut trebuia sa faci singur!
Daca as putea rezerva din timpul vietii servicii funerare pentru mine, nu as alege pe altcineva!!!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here