Concept nou de fashion-sharing in România a pantofilor de lux

0
467

In România a aparut un nou model de business de fashion-sharing cum exista deja in strainatate de mult timp, cu pantofi de lux de inchiriat.

O pereche de incaltaminte de calitate costa de la cateva sute de euro pana la cateva mii de euro, drept urmare, un pantof de calitate de la marii designeri nu va fi niciodata ieftin.Nu toti pantofii cu talpa rosie sunt Louboutini, asa cum nu toti pantofii cu cap de mort sunt Alexander McQueen. Pe piata din Romania, exista o sumedenie de pantofi fake, care imita pantofii de designer, insa nu ar trebui sa ii cumperi doar pentru ca scrie Louboutin sau Jimmy Choo, ci pentru calitatea materialelor si comfortul pe care ti-l ofera.

Singura solutie pentru acesti pantofi sa fie accesibili, sa platesti cateva sute lei, e inchirierea lor pentru evenimente.

De ce ai inchiria pantofi ?

Pentru a avea acces la branduri de lux la un pret minim

Pentru a-ti optimiza cheltuielile cand participi la evenimente

Pentru ca se igienizeaza si dezinfecteaza dupa fiecare purtare, fiind mai curati ca proprii pantofi ce i-ai purtat doar o data

Pentru a fi o aparitie diferita la fiecare eveniment 

Pentru ca pantofii de mireasa, ajungi sa ii porti doar o data in viata…

Pentru ca e imposibil sa ai cate o pereche de pantofi potrivita pentru fiecare tinuta

Pentru ca nu iti ocupa spatiu si nu trebuie sa iti mai bati capul cu curatarea pantofilor 

Pentru ca tendintele in fashion se schimba rapid si e greu sa tii pasul cu ele

Pentru ca fashion-sharing 🙂

Conceptul de inchiriere

Se inchiriaza pantofii pe o perioada de 4 zile, la preturi incepand de la 220 lei-450 lei, avand pantofi de designer, 100% autentici de la Valentino Garavani, Christian Louboutin, Badgley Mischka, Jimmy Choo, Sophia Webster.

Pantofii se dezinfecteaza dupa fiecare purtare cu o tehnologie bazata pe raze UV si ioni de argint, fiind mai curati ca proprii pantofi pe care i-ai purtat o singura data.

Site-ul care gazduieste acesti pantofi originali e www.myglamshoes.ro de unde va puteti alege pantofii de designer preferati.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here