Cele mai bine plătite joburi din lume. Câștiguri colosale!

0
170

Beneficiile salariale sunt printre cele mai importante lucruri pe care le urmărim atunci când analizăm ofertele de job disponibile în piață. Adevărul este că banii au puterea de a motiva un angajat, fie că ne place sau nu să recunoaștem asta. Dacă te gândești să pătrunzi în câmpul muncii sau dacă vrei o schimbare în carieră, este clar că ți-ar prinde bine să știi care sunt cele mai bine plătite joburi din lume. Recunoscute pentru câștigurile colosale, majoritatea dintre ele vin la pachet cu o serie de responsabilități de care mulți dintre noi ne temem. Totuși, sunt și locuri de muncă unde poți câștiga mai mult decât ai visa vreodată, fără să depui prea mult efort.
Iată, deci, care sunt ”nominalizații” din clasamentul celor mai bine plătite joburi!

Consilier administrativ

Un consilier administrativ are foarte multe sarcini la nivel decizional, el fiind cei care reglementează procedurile în ceea ce privește activitățile de bază din firmă. Astfel, el ghidează hotărârile legate de parcursul societății, de procesele de angajare, gestionând concediile, salariile și altele. Experiența este foarte importantă în acest job, însă într-o oarecare măsură contează și flerul persoanei ce ocupă un astfel de post. În medie, un consilier administrativ înregistrează venituri de aproximativ 250.000 euro anual.
Medic
Deși în țara noastră medicii se plâng de meseria pe care o au, invocând faptul că nu sunt remunerați după merit, se pare că cifrele dovedesc contrariul. Mai exact, statistici realizate în țările occidentale dezvoltate, un medic câștigă, în medie, 118.000 de euro în fiecare an. Totuși, e important să menționăm că suma variază și în funcție de specializarea doctorilor. Lefurile mari ale medicilor justifică, însă, demersul lung și anevoios pentru ocuparea unei astfel de funcții.

Broker

Dacă visezi la venituri exorbitante, ar trebui să iei în calcul jobul de broker. Practic, un broker este acea persoană care intermediază contractele încheiate între societăți și diverse persoane fizice care au calitatea de investitori sau cumpărători. Un broker poate câștiga anual 115.000 de euro, plată la care se adaugă eventualele comisioane sau sume suplimentare care atestă atingerea anumitor target-uri.

Consultant financiar
Pentru bunul mers al unei companii, alegerile corecte din punct de vedere financiar și administrativ sunt vitale. Experții contabili își oferă expertiza firmelor care au nevoie de ea pe sume care, anual, depășesc 75.000 de euro. Pentru a practica această meserie sunt necesare cunoștințe solide de economie. În plus, din lista de aptitudini a unui consultant financiar face parte și cunoașterea normelor legislative legate de sectorul financiar.
Marketing manager
Joburile în domeniul online se bucură de o amploare incredibilă datorită faptului că Internetul este atât de prezent în viețile noastre. Managerii de marketing se află și ei în clasamentul celor mai bine plătiți angajați ai lumii, ei obținând, în medie, 70.000 de euro pe an. De cele mai multe ori, companiile care caută manageri de marketing sunt dispuse să le ofere acestora posibilitatea de a lucra chiar și de acasă.

Model online

Jobul într-un studio videochat este unul care îți poate aduce o leafă de ”lux” și nu exagerăm deloc când afirmăm acest lucru. Potrivit reprezentanților Models4models, unul dintre cele mai bine cotate studiouri din capitală, un model poate avea încasări anuale de peste 20.000 euro. În plus, meseria de model online vine la pachet cu o mulțime de alte beneficii, având în vedere că patronii sunt dispuși să recompenseze performanțele cu vacanțe de lux sau sprijin financiar pentru orice poftă a angajatelor!

Nu este niciodată prea târziu pentru a-ți alege un job care să-ți ofere confortul necesar de care ai nevoie!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here