Cel mai bun cabinet psihologic Bucuresti scoate frica din om

0
102

Viata este scurta, tocmai de aceea trebuie sa o traim frumos, fara sa ne temen. Ce ne-am face sa traim cu frica in san, stiind cat suntem de fragili si de efemeri? Teama care ni se cuibareste in suflet este ca un sarpe veninos, care intra in casa si doarme cu noi in acelasi pat.
De cate ori am vazut manifestari ale fricii, mi-a fost mila de oamenii aceia paralizati de teama si mi-am dat seama ca au nevoie de cel mai bun cabinet psihologic Bucuresti.

Poate ca in cazul adultilor mai intelegi manifestarile de teama, dar nu exagerate, dar bietii copii care cresc cu ele?
Ma aflam intr-un autobuz supraaglomerat in care aerul era irespirabil si ca un facut traficul se blocase. Langa mine stateau un copil dragut, cu mama lui.
-Ah, nu mai pleaca, sa ajungem si noi acasa! Ia spune, mamico, ai inchis gazele? Sper ca nu ai lasat apa deschisa, sa gasim totul inundat! Sau masina de calcat in priza, ca mi-ai calcat mie camasuta cu maneca scurta!

Era atata ingrijorare pe chipul si in vocea lui, incat dadea impresia ca a imbatranit prematur!
In mod sigur ca avea nevoie de ajutorul unui psiholog bun ca sa nu cresca in el o asemenea frica. Lipsa de incredere in propriile actiuni este generata de o trauma sau de o disfunctie si Florentina Matreata, unul dintre cei mai buni psihologi ai momentului din tara, specializat si in psihoterapie pentru copii are experienta si expertiza necesare pentru a actiona eficient.
De ce este necesar sa se elimine sentimentul de teama? Fiindca va fi acel adult de maine, care se va intoarce de la jumatea drumului catre destinatia de concediu, sa se convinga ca acasa totul este in regula!

Nu este omeneste sa ne lasam copiii care au nevoie de ajutorul unui specialist sa isi rezolve singuri problemele!
Este adevarat ca generatia trecuta nu recunoastea virtutiile psihologiei, dar fiindca este o stiinta, iar psihologii ne fac viata mult mai buna, eliberandu-ne de tot ce este rau, de ce sa nu apelam la ajutorul lor?
Florentina Matreata este renumita pentru felul in care se pozitioneaza alaturi de client si gaseste pentru fiecare terapia personalizata care sa se potriveasca 100%.
Daca esti adolescent, vei gasi in ea o prietena de nadejde, cu care vei discuta cate in luna si cate in stele, daca esti adult, sa nu ai retinere, fiindca pastreaza confidentialitatea discutiilor.

Intarirea eului va aduce multa multumire in suflet. Este normal sa ne acceptam asa cum suntem cu defectele fizice sau morale pe care le avem si sa incercam sa ne perfectionam in masura posibilitatii.
Florentina Matreata este un psiholog cu simtul realitatii, care nu cere imposibilul pacientilor sai. Ea are incredere in oameni si inspira incredere, ea respecta oamenii si merita tot respectul si toata aprecierea din lume.
-Este de ajuns sa vezi cum trateaza oamenii si animalele din jur, sa intelegi ce valoare morala are! Consider ca rezolva 98% dintre cazuri, fiindca este si un model pentru clientii sai.

Un psiholog bun trebuie sa stie sa se apropie de sufletele oamenilor si sa le opereze incet, fara sa lase urme. Despre psihologul prezentat mai sus va pot spune numai lucruri bune. De pilda, cand pacientul nu isi poate plati la timp sedintele de care are nevoie ca de aer, este suficient sa o anunte si terapia va continua. Niciodata nu intrerupe vreo terapie, fiindca pacientul nu are resurse financiare, de aceea trebuie discutat deschis cu ea si acest aspect.
Foarte riguroasa in programari, accepta o intarziere sau o absenta, dar trebuie sa intelegi ca sunt multi adulti si copii care au nevoie de psihoterapie si nu este drept sa irosesti o ora din timpul doamnei psiholog.

Este ca la un cabinet stomatologic, cand lui X i s-a rezervat o ora, iar el nici nu vine, nici nu anunta ca nu poate veni.
Mi-ar placea sa il reintalnesc pe copilul acela complet despovarat de teroarea care nu ii dadea pace si sa vad un chip frumos, linistit si zambitor.
Si adultii au mare nevoie de psiholog, dar nu recunosc acest lucru sau nu isi fac curaj sa se programeze. Sufletul, gandurile sunt la fel de importante ca trupul de aceea nu neglijati semnele prin care organismul anunta nevoia de psiholog!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here