Cum identificați problemele la mașina pe care o conduceți? Ce piese auto alegeți?

0
93

 

Orice șofer are nevoie la un moment dat de sfaturi sau de asistență tehnică pentru întreținerea sau reparația autovehiculului personal. Când apar probleme la mașină este important să cunoști un service auto bun și să apelezi la serviciile unui mecanic de încredere.

Poți obține informații despre care sunt factorii ce afectează funcționarea defectuoasă a mașinii dacă folosești un instrument de diagnosticare ELM327. În acest fel nu vei mai fi indus în eroare de către anumiți mecanici, care poate nu-și fac meseria așa cum ar trebui.

Acest instrument de diagnosticare ELM327 trebuie conectat la portul de diagnosticare al mașinii tale. Cu ajutorul lui datele vor fi trimise pe smartphone Android în doar câteva minute, timp în care motorul trebuie să ruleze. Acest aparat de diagnosticare este mai rapid decât scanerele standard. Prin achiziționarea lui poți afla care sunt cauzele care au produs probleme la mașină și în plus poți economisi timp și bani. Are o rată de transfer foarte bună, afișează toate codurile de eroare cu descrierea lor pentru orice problemă în 2-3 minute.

Poate identifica peste 3 000 de coduri de eroare, le șterge și stinge becul check engine. Este un instrument de diagnosticare folosit mai ales pentru motor, arată parametrii motorului pe smartphone, turația acestuia, calculează valoarea sarcinii motorului, presiunea la galeria de admisie, ce temperatură are aerul de răcire, care este starea sistemului de alimentare și multe altele. Poate afișa chiar și anumiți parametri care nu sunt pe computerul de bord al mașinii.

După identificarea problemei nu mai rămâne decât să achiziționezi produsele adecvate pentru a înlocui piesele auto care au declanșat funcționarea defectuoasă a autovehiculului.

Îți recomandăm un magazin de piese auto online care a dezvoltat o rețea de clienți pe întreg teritoriul României. Acest lucru se datorează faptului că principala preocupare a departamentului logistic al acestui magazin a fost dezvoltarea distribuției rapide a produselor de cea mai bună calitate, lucru care este pe placul clienților.

Piesele auto comercializate sunt originale sau aftermarket, pentru toate mărcile de autoturisme din Europa – Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Opel, Ford și multe altele. Sunt piese auto și pentru anumite mărci de autoturisme asiatice – Toyota, Lexus, Subaru, Mazda, Honda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki. Calitatea produselor este certificată, garantată de furnizori.

Consultanții RapidAuto.ro verifică toate comenzile cu seria de șasiu a mașinii (informații despre ce este seria de șasiu și unde o găsiți). Ei acordă consultanță de specialitate clienților care au nelămuriri și oferă îndrumare în legătură  cu alegerea optimă a pieselor auto. În acest fel fiecare client are parte de consiliere tehnică și va putea identifica corect produsele pe care le dorește pentru autoturismul lui.

Piesele sunt prezentate pe Categorii și Subcategorii. Îți faci un cont pe site, alegi modelul tău de mașină și apoi cauți piesele în grupele de produse prezentate. Vei putea alege produsele și în funcție de producători: ATE este un brand premium, BOSH, INA, FAG, HELLA, DENSO, LUK, MANN-FILTER, CONTITECH, Aftermarket, TRW, SACHS, NGK, etc.

După ce analizezi produsele pe care le-ai ales și le-ai adăugat în coșul de cumpărături virtual, le plătești și ele vor fi livrate rapid la adresa ta prin curierat rapid, cu garanție și drept de retur. Prin formularul Cerere-Ofertă vei primi oferta de preț personalizată. Dacă ai întrebări poți afla răspunsuri folosind Chatul Virtual unde vei discuta cu un consultant RapidAuto amabil, prietenos, prin telefon, mail sau pe WhatsApp. În acest fel vei afla ceea ce te preocupă, mai ales dacă nu ai idee despre piesele auto, nu știi care sunt cele mai bune piese auto pentru problema de la mașina ta.

În magazinul online poți găsi o gamă variată de produse aftermarket, sau piese auto originale de cea mai bună calitate ce sunt fabricate de producători consacrați, care se comercializează la prețuri de depozit, deci sunt mai ieftine ca alte produse auto din magazinele din oraș. Poți cumpăra produse electrice auto, uleiuri auto, scule garaj, kituri de distribuție, discuri de frână, filtre, bujii, tot felul de produse la prețuri avantajoase care sunt pentru întreținerea periodică a autovehiculului. Vei găsi piese și accesorii auto pentru mărci auto Opel, BMW, Dacia, Volkswagen, Alfa Romeo, Audi, Ford, Iveco, Kia, Jeep, Lexus, Land Rover, Seat, Volvo, Saab, Fiat, etc. Toate piesele îndeplinesc standardele de siguranță și de calitate cerute și au prețuri foarte avantajoase, lucru apreciat de clienți.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here