Avocat CEDO in Bucuresti, deschiderea catre drumul dreptatii

0
173

Exista multe conceptii eronate privitoare la dreptate. Unele dintre acestea recomanda resemnarea. Cine nu a auzit ca:”Pana la Dumnezeu te mananca sfintii”, dar nu poti sta cu mainile in san, cand este vorba de dreptatea ta. O acuzatie nedreapta atarna greu compromitandu-ti tot viitorul si este pacat sa nu lupti sa demonstrezi contrariul!
Iti este luat in mod abuziv un bun, o mostenire draga sau ti se incalca un drept? Nu poti lasa lucrurile sa se desfasoare in acest mod, din moment ce exista justitie si in tara, dar si in afara ei.

In trecut nu exista CEDO si procesele se terminau in tara. Verdictul unora era din cale afara de dureros, iar oamenii nu aveau vreo sansa sa obtina reparatii morale in urma unor erori judiciare ale instantelor interne.
Acum exista si avocat Cedo in Bucuresti, iar datele sale de contact sunt la indemana tuturor celor care au un dispozitiv conectat la internet.
Inainte de aparitia avocatilor care s-au specializat in procese CEDO, oamenii cred ca aveau retineri sa se adreseze acestei instante europene pe cont propriu. In mod cert ca recurgeau la aceasta solutie numai cei care erau disperati de hotararea luata in tara.
Astazi este mult mai usor si oricine poate solicita servicii consultanta si aparare CEDO sotilor Grigoriu, care au un palmares impresionant in ceea ce priveste numarul dosarelor castigate.
In prima faza, ei explica modul in care se deruleaza depunerea cererii. Exista un formular special care se depune simultan cu documentele respective, iar avocatii ajuta clientul sa il completeze, daca acesta nu reuseste singur.

Tot in etapa de consiliere ii prezinta pas cu pas derularea procesului si sansele pe care le are la instanta europeana. Niciodata sotii Grigoriu nu s-au angajat sa lupte pentru o cauza complet lipsita de sanse.
Ei au spus cu onestitate de la inceput oamenilor, daca au sanse reale sa castige procesul sau nu.
Desi metoda lor pare dura, in realitate este etica, fiindca oamenii nu trebuie sa isi puna toate sperantele in CEDO si sa fie dezamagiti de hotararea pe care o primesc.
Prin ce merite deosebite s-au remarcat sotii Grigoriu?
1. Au fondat firma Casa de Avocatura Grigoriu&Grigoriu si site-ul oficial Consultanta-cedo.ro. In acelasi loc, persoanele interesate gasesc si informatii, dar si datele de contact ale celor care ofera aparare la CEDO.

Aici am aflat de existent formularelor speciale care se completeaza si se trimit la instanta europeana. Stiu multi oameni care inaintea aparitiei acestui site, au trimis cereri scise de mana comisiei, dar nu mai stiu in ce masura au primit raspuns sau nu.
2. Au castigat procese carora nimeni nu le dadea vreo sansa, adunand probe cu minuntiozitate si demonstrand nevinovatia clientilor lor.
3. Cunosc legislatia interna si europeana si se pun la punct cu toate modificarile care apar. Sunt avocati bine pregatiti care participa la cursuri de formare profesionala, la congrese si simpozioane pe tema drepturilor omului.

4. Au preturi accesibile pentru toata lumea pentru servicii de calitate premium. Pregatesc o aparare ireprosabila si o pledoarie de zile mari pe care o rostesc in engleza.
Traim vremuri bune fiindca accesul la justitie este liber si exista legi menite sa apere oamenii. In trecut, cand nu existau legii, intotdeauna castiga lupta cel mai puternic. Ma infioara scene dure din filme in care cete de raufacatori vin sa incendieze ferma celor care nu cedeaza presiunilor si nu accepta sa isi vanda terenul pe lucru de nimic.
Cand nu era justitie, viata omului atarna de un fir de par in fiecare zi. Dupa ce impuscau cu ura oamenii nevinovati, supravietuitorii plecau mai departe multumiti, iar mortilor nu li se facea sub nicio forma dreptate.

Consider ca aparitia justitiei a coincis cu modernizarea societatii omenesti si a fiecarui stat in parte, fiindca fara legi, dreptate, adevar si democratie omul nu ar fi putut sa se bucure de nimic din ceea ce are.
Uneori dreptul la viata si la sanatate este pus in pericol si oamenii trebuie sa lupte pentru ele. Existenta noastra ar fi complicata fara legi menite sa ne apere bunurile si integritatea.
Din moment ce exista sansa de a lupta pentru drepturile noastre, ar fi pacat sa fin lasi fata de noi insine si din comoditate sau teama sa nu luptam pentru ceea ce ni se cuvine.
In Bucuresti exista cei mai buni avocati CEDO si datorita acestui fapt, romanii reusesc sa castige cele mai multe procese dupa ce acestea sunt rejudecate la instanta europeana.

In concluzie, daca inca va curg lacrimile pe obraz de nedreptatea care vi s-a facut in tara, stergeti-le rapid si faceti un popas pe site-ul prezentat de mine mai sus.
Solicitati consultanta avocatilor specializati in CEDO si intrebati-i ce sanse reale exista sa castigati procesul. Daca aveti sanse sa va intoarceti de acolo victoriosi, angajati-i pe loc pe sotii Grigoriu sa va pregateasca actele si apararea si aveti incredere ca veti reusi!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here