Florarie online cu aranjamente de trandafiri deosebite

0
413

            

Trandafirii sunt incontestabil florile care vin in ajutorul celor care nu isi pot exprima sentimentele verbal. Sunt fara doar si poate reprezentantii iubirii, ai puritatii si ai admiratiei. Mai mult decat atat, in functie de tipul trandafirului, de modalitatea in care este ambalat si bine inteles de culoarea acestuia, simbolistica este diferita.

Fiecare nuanta a trandafirilor are o semnificatie aparte. Cateva dintre acestea le vom enumera in randurile de mai jos succint, urmand sa detaliem pe fiecare in parte in cele ce urmeaza:

  • Trandafirul rosu – ilustreaza fara echivoc pasiune si dragoste;
  • Trandafirul alb – simbolizeaza iubirea pura si curata, respectul si daruirea
  • Trandafirul galben – prietenie si simpatie

Incepand de la lumini, pana la aranjamentele florale, si continuand cu coronita pe care unele mirese aleg sa o poarte, aranjamentele pentru nunta pot fi adesea o alegere destul de dificila. Sa vedem in continuare care sunt criteriile esentiale de care trebuie sa tii cont, in alegerea aranjamentelor perfecte.

Tematica

Tematica are un rol important, intrucat aranjamentele florale deosebite trebuie sa fie alese in stransa legatura cu aceasta. De exemplu, daca iti doresti o nunta in aer liber, recomandat este sa optezi pentru flori in cadrul carora predomina verdeata.

De asemenea, in ultima perioada nuntile sunt realizate cu ajutorul florilor de ultima generatie, luxuriante si stralucitoare, cum ar fi trandafirii rosii, albi, sau o combinatie dintre aceste doua minunate flori, acompaniate de florile elegante plasate atat in cadrul meselor, cat si la intrare. Si de ce nu un loc plin cu flori in care mirii sa poata face diverse poze cu invitatii.

Culorile florilor au semnficatii aparte, iar fiecare floare are propria vibratie. Orice nunta este impecabila atunci cand este aranjata cu flori colorate si multa verdeata. De acest lucru se va ocupa intotdeauna un specialist, intrucat stie cu exactitate ce tehnici sa utilizeze pentru ca nunta ta sa fie una de vis. De exemplu, Ok Flora dispune de un personal specializat care iti poate indeplini orice dorinta si poate face ca nunta ta sa fie una de vis. Asadar, nu pierde nici o ocazie, deoarece Ok Flora este mereu la dispozitia ta.

Trandafirul alb

Cu ceva timp in urma trandafirii albi erau reprezentantii iubirii absolute, insa cu trecerea timpului semnficatia a fost luata de catre trandafirul rosu, care ilustreaza pasiunea si romantismul. La ora actuala albul reprezinta puritatea absoluta, iubirea inocenta si copilaroasa. Ilustreaza cu succes o iubire bazata pe incredere, respect si unitate. De exemplu, albul este nuanta care predomina in general in rochiile mireselor, iar adesea in buchetul miresei se regasesc trandafirii albi, acompaniati de trandafiri rosii, sau de alte flori care reusesc sa puna in valoare frumusetea, puritatea si rafinamentul trandafirilor albi. Asadar, daca vrei sa iti impresionezi iubita, sau viitoate sotie, alege cu toata increderea buchete de trandafiri albi, pentru ca nu vei da gres in nicio secunda. Ok Flora iti garanteaza succesul trandafirilor albi.

Asadar, nu pierde nicio ocazie si alege negresit floraria online Ok Flora!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here