De ce recomand comuna Belis pentru concedii de neuitat

0
264

In acest an, impreuna cu familia, am decis sa ne petrecem un concediu de vis intr-o locatie noua pentru noi, in care nu am mai fost niciodata. Acest lucru ne-a ajutat sa descoperim o gramada de locatii noi, sa facem fotografii unice si sa ne bucuram la final de amintiri de neuitat. Optiunile din tara noastra sunt foarte multe la numar, insa in ceea ce priveste alegerea noastra, am optat pentru comuna Belis. Aceasta se individualizeaza in cadrul judetului Cluj mai ales prin existenta lacului de acumulare Fantanele Belis. Satul de resedinta Belis a fost stramutat in urma realizarii lacului de acumulare si a fost reconstruit dupa un plan de sistematizare bine conceput, pe un platou aflat la aproximativ 1200 de metri altitudine.

De ce am optat pentru zona de agrement Belis? In primul rand, ne-au atras imaginile peisajelor montane, disponibile online. Intotdeauna vei avea parte de peisaje superbe atunci cand mergi la munte. Mai mult decat atat, puteti opta pentru activitati Belis, care mai de care mai diverse: pescuitul, saltul cu parapanta, speologie, alpinism, drumetii in aer liber, ATV-uri, echitatie, ski, inot, plimbari cu barca si asa mai departe. Cu siguranta o sa gasiti activitati pe care sa le puteti impartasi cu toata familia! Optati cu incredere pentru cazare in aceasta zona, indiferent de sezon, deoarece mereu veti gasi conditii optime de cazare, servicii de top si confort. Daca vrei sa ai parte si de mancare gustoasa, alege orice restaurant Belis din zona sau opteaza pentru cel pe care il are pensiunea la care va cazati.

Pensiunile din zona comunei Belis sunt extrem de frumoase. Intreaga comuna are o traditie folclorica arhaica pe care si-a pastrat-o de-a lungul timpului si este recomandata pentru excursii, vacante, dar si pentru tratamentul surmenajului fizic si intelectual si te incanta prin peisajele sale superbe, care iti taie respiratia. Daca va place pescuitul, de exemplu, puteti organiza partide de pescuit in ape de munte (optati pentru inchirierea de echipament de pescuit, achizitia unui permis de pescuit valabil in toate apele din Romania cu o valabilitate de un an si initiere in arta pescuitului cu instructor specializat, pentru o experienta cu adevarat inedita) sau pentru inchirieri de biciclete, pentru a descoperi toate frumusetile zonei intr-o maniera mult mai ecologica.

Miscarea in aer liber, printre brazi, stanci si rauri, ne-a ajutat sa ne deconectam de problemele cotidiene si sa ne axam pe lucruri mai importante: conexiunea dintre noi, oamenii, cu natura in sine. Atunci cand descoperi, la pas, minunile pe care muntii le ascund, ajungi sa apreciezi mult mai mult toate peisajele montane din tara noastra. Romania are, cu siguranta, multe locuri care merita sa fie vizitate, asadar optati cu incredere pentru zone pe care nu le-ati mai vizitat pana acum, deoarece in acest fel o sa va creati amintiri de neuitat alaturi de cei dragi, amintiri pe care le puteti capta in fotografii pe care ulterior sa le adunati intr-un album foto de familie. Peste ani, revederea acestor fotografii o sa va transpuna, fara doar si poate, in momentul in care acestea au fost realizate.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here