Google a anuntat lansarea unei noi actualizari numita Bert

0
188
Google a anuntat lansarea unei noi actualizari numita Bert

De la finele lunii octombrie, Google operează cea mai importantă schimbare a sistemului de căutare de la introducerea RankBrain, de acum aproximativ cinci ani. Această modificare, numită BERT, se estimează că va avea un impact semnificativ asupra rezultatelor căutărilor în 1 din 10 cazuri. Deși momentan se aplică mai mult conținutului scris în limba engleză, în scurt timp această schimbare va fi pe deplin funcțională pentru toate.

Ce măsuri SEO pot fi luate pentru a fi mai bine văzuți de Google BERT?

Dacă dispuneți deja de un conținut de calitate, bine redactat, care oferă informații și detalii relevante pentru cuvintele cheie utilizate, aveți deja un avantaj. Însă, în cazul în care dispuneți de conținut care a fost creat special pentru SEO, dar nu este prea natural și ușor de urmărit de către utilizatori, ar fi bine să-l înlocuiți. Iar recomandarea cea mai utilă este să aveți de acum încolo mult mai multă grijă la orice formă de conținut pe care o inserați. Aceasta trebuie să fie creată cu mare atenție, pentru a se adresa clienților voștri și din ce în ce mai puțin motoarelor de căutare.

Pentru a vedea care este impactul și ce modificari aduce această updatare a algoritmilor, cel mai bine este să faceți interogările necesare și să vedeți care este schimbarea pe care BERT o aduce în rezultatele obținute de anumite pagini ale site-ul vostru. În multe cazuri rezultatele sunt neschimbate. Însă există și cazuri, cam 10% după estimări, în care veți descoperi schimbări, care vă vor pune la lucru.

Pentru a nu fi afectați de această modificare și pentru a rămâne în pozițiile dorite sau pentru a modifica rezultatele în avantajul vostru va trebui ca de acum încolo să țineți mereu seama de calitatea și relevanța conținutului postat, care trebuie să fie unic, original, proaspăt, atrăgător și interesant.

Citește articolul complet: Google a anuntat lansarea unei noi actualizari numita Bert

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here