Mult mai avantajos sa inchiriezi decat sa cumperi!

0
343

Atunci cand esti mereu solicitat sa participi la intalniri de business care nu sunt in acelasi oras sau in aceeasi tara, iti convine sa apelezi la servicii de inchirieri masini

Facand acest lucru, vei economisi foarte multi bani anual, deoarece nu esti obligat sa platesti rata lunara pentru autovehicolul pe care il conduci. Bavariamobility.ro este exemplul perfect de firma care poate sa inchirieze masini si pe o durata de 12 luni. Flota de autovehicule ofera cleintilor doar calitate, deoarece toate masinile BMW sunt revizuite de service-ul oficial BMW pentru a oferi clientilor siguranta si confort maxim. 

Oamenii inchiriaza masini din mai multe motive: calatorii de afaceri, vacante in familie sau pentru a inlocui o masina care este in reparatie. Oricare ar fi circumstantele, inchirierea unei masini poate avea multe avantaje in ceea ce priveste conducerea propriei masini. Daca locuiesti intr-o zona metropolitana, in care metroul, trenul si alte mijloace de transport in comun sunt ceva obisnuit, este posibil sa consideri ca detinerea propriului vehicul nu este necesara. Calatoria prin astfel de mijloace de transport este eficienta din punct de vedere al costurilor si economiseste timp. Cand calatoresti intr-un astfel de loc sau destinatie in care aceste moduri de transport raman indisponibile, inchirierea unei masini poate fi cea mai buna alegere.

Exista momente in care preferi sa inchiriezi o masina, decat sa iti uzezi propriul autovehicul. Acest lucru poate reduce costurile de intretinere si reparatii in timp. 

BMW 530e iPerformance

Avantajele de a inchiria o masina:

1.Detinerea unei masini personale nu este necesara

Aceasta este o posibilitate cand locuiesti in zone metropolitane si exista multe posibilitati de a calatori cu metroul, tramvaiul sau cu trenul. Daca insa trebuie sa mergeti mai departe de oras, in acest caz inchirierea unei masini este o optiune fiabila si economica.

2. Inchirierea de vehicule de tip SUV 

Uneori, inchirierea unui vehicul SUV, pentru a gazdui familia si prietenii, cu scopul de a calatori de-a lungul tarii, poate fi foarte convenabila si practica. De fapt, unele agentii de inchiriere de masini pot asigura transportul cu SUV-uri de utlima generatie, precum Bavaria Mobility, bucurandu-te de spatiu, confort si siguranta. In plus, nu toti isi permit achizitionarea unui SUV.

 3.Excelent pentru vacanta

Daca ai de gand sa iti folosesti propria masina pentru vacanta, ar fi bine sa te gandesti de doua ori. Sunt costuri prevazute si neprevazute, pe langa uzura obisnuita a masinii. Asadar, daca doresti sa reduci costurile de reparatie si intretinere in timp, trebuie sa iei in considerare acest tip de optiune atunci cand pleci in vacanta.

4. Obtinerea unui randament mai bun 

In unele agentii de inchiriere de masini, au fost utilizate doar modele mai noi pentru serviciilede inchiriere. Profitand de aceasta oferta, vei beneficia de un kilometraj mai bun, in special in calatoriile prelungite. Aceasta este intr-adevar o veste buna pentru cei care detin vehicule mai vechi. 

5. Servicii de calitate 

Nu conteaza unde calatoresti cu masina inchiriata si masina sufera o defectiune. Daca ti se va intampla asta in perioada de inchiriere, vehiculul tau va fi inlocuit fara costuri suplimentare. Acest lucru este destul de avantajos pentru calatoriile lungi.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here