Specialiștii în hidroizolații preferă izolațiile speciale – spuma poliuree

0
150
isoterm -izolatii spuma poliuree

Infiltrații? Mucegai? Condens? Să rămână toate de domeniul trecutului, în prezent spuma poliuree aplicată în acest scop la din ce în ce mai multe imobile asigură o hidroizolație de nivel înalt, durabilă și eficientă. Este vorba de izolațiile speciale, preferate de specialiștii în domeniu.

Față de izolațiile din alte materiale, cele din spumă poliuree nu necesită sisteme sau proceduri de aplicare altele decât pulverizarea spumei care se prinde de beton, ipsos, lemn, ciment, oțel sau chiar PAL, fără diferență între acestea.

Despre spuma poliuree, numai de bine!

Aderența crescută este unul dintre motivele pentru care specialiștii folosesc spuma în activitatea lor. De recomandat, o recomandă clienților pentru calitățile pe care acest material izolator le are, precum durabilitatea crescută, precum faptul că nu îngreunează suprafețele pe care se aplică și pentru faptul că poate fi folosită în etapa de hidroizolație a bazinului, a fundației, a acoperișului (standard, în două ape, patru ape sau mai multe ape, sau de tip mansardă ori de tip terasă).

Și alte produse, și alte materiale prezintă calități care trebuie luate în considerare, însă trendul de a folosi spumă este din ce în ce mai puternic, iar spuma poliuree își găsește loc acum pe multe liste și în multe enumerări în branșa constructorilor sau în publicațiile, în jurnalismul de profil.

Poliureea a cunoscut celebritatea ca material hidroizolator în acest deceniu, iar în România a pătruns în ultimii ani atât în atenția personalului hidroizolator, cât și în cea a clienților dispuși să testeze o izolație nouă în numele avantajelor ulterioare.

Ca proprietar, cu cât îți dai interesul mai mult și alegi materialele de construcții la o calitate mai bună și la un preț cât mai accesibil cu putință fără să se facă rabat de la calitate, cu atât vei fi mulțumit de-a lungul anilor de casa ta și de investiția pe care ai făcut-o.

Varianta de izolații care aduce satisfacție

Starea de satisfacție este redată inclusiv de confortul redat de o hidroizolație bună – dispare nevoia de a zugrăvi foarte des prin casă, dispare mirosul greu, dispare riscul deteriorării construcției în zonele unde casele neizolate sunt ca și mâncate și așa mai departe.

În plus, spuma poliuree acoperă mai multe aspecte din izolații – și anume nu este numai hidroizolatoare, ci izolează și termic, și fonic. Fiind un polimer, are proprietatea să izoleze în sensuri multiple și să acționeze în mod egal pe fiecare centimetru pătrat unde este aplicată.

Iar aplicarea nu va lăsa centimetri neacoperiți sau găuri ori fante neacoperite; chiar dacă este fizic imposibil să se ajungă în fante de doi milimetri cu jetul, spuma se va umfla și va cuprinde și acei milimetri astfel încât se etanșeizează totul.

Numai specialiștii în hidroizolații, firmele specializate precum Isoterm, au posibilitatea de a aplica spuma poliuree în mod corespunzător, cu un pulverizator special, în unghi, cu atenție sporită, rând cu rând, capăt cu capăt, până la finalizarea operațiunii. Vestea bună este că acestora le place să lucreze cu spuma; ideal ar fi să le placă și clienților beneficiari.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here