La Multi Ani, AJCSPH! La Multi Ani tuturor persoanelor cu dizabilitati de pe mapamond

0
583

Asociatia Judeteana Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap (AJCSPH) a sarbatorit pe data de 3 decembrie, impreuna cu partenerii si membrii acesteia, Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, prilej cu care au fost premiate atat institutiile care ne-au fost alaturi in anul 2019, cat si oamenii care au pus umarul pentru ca evenimentele AJCSPH sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Recunostinta noastra se indreapta catre doamnele si domnii Fagadau Decebal (Primaria Constanta), Cocos Florin (SPAS), Zahariciuc Iulia (SPAS), Scutariu Mihaela (SPAS), Ghitulesc Anca (DGASPC), Lica Florian (DGASPC), Tutuianu Marian (DJST Constanta), Bacioiu Marius (ARKA), Bacioiu Cristian (ARKA), Ghita Lucian (ARKA), Antohe Veronica (Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta), Carutasu Mihaela (Impreuna pentru Viitor Constanta), Ghita Mircea (Cuget Liber), Bocai Marian (Ziua de Constanta), Mititelu Daniel (Casa de Cultura Ioan N. Roman – Medgidia), Andrei Radu-Dan (Asociatia Sport Pentru Sanatate), dar si spre alti parteneri si voluntari (unii chiar dintre membrii nostri) care si-au adus aportul la bunul mers al asociatiei de-a lungul anului 2019.

Programul artistic a fost asigurat de domnul profesor Dan Mititelu si de corul de copii de la Casa de Cultura Ioan N. Roman din Medgidia, care au incantat audienta cu frumoase cantecele si colinde specifice sarbatorilor de iarna.

Evenimentul a fost gazduit de Centrul de zi Arka (strada Industriala nr. 2), iar pe un eran imens au fost proiectate fotografii cu sportivii AJCSPH „in actiune” la evenimentele de anul acesta.

„Cu aceasta ocazie, in primul rand doresc sa urez tuturor persoanelor cu dizabilitati din lume un calduros „La Multi Ani cu sanatate si bucurii”. Dupa cum bine stiti, Asociatia Judeteana Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap militeaza pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati in societate prin sport, obiectivele noastre fiind atat mentinerea sanatatii fizice si psihice a fiecaruia dintre noi, cat si in dezvoltarea personala a membrilor nostri. La anul chiar ne propunem deschiderea unui atelier social protejat, continuand seria proiectelor initiate in anul 2019. Insa astazi ne-am adunat aici sa le multumim partenerilor care ne-au sustinut anul acesta – Primaria Constanta prin Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta, Directia Judeteana Pentru Sport si Tineret Constanta, Centrul de zi a Bisericii Baptiste ARKA, presa locale – Cuget Liber si Ziua de Constanta, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Asociatia Impreuna pentru Viitor Constanta si Asociatia Sport Pentru Sanatate, coechipierul nostru in organizarea evenimentelor sportive, carora le multumim si ii asteptam alaturi de noi si pe viitor”, a declarat domnul Ion Gembasanu, presedintele AJCSPH.

Membrii AJCSPH sunt asteptati in continuare in luna decembrie la Cupa Mos Craciun la Tenis de Masa (16 decembrie), dar si la Sarbatoarea Bradului (17 decembrie), prilej cu care vor fi premiati cu trofee personalizate si imbracaminte si materiale sportive.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here