„Tânărul Kevin Bacon a murit prea curând…”

0
538

Kevin Bacon a omagiat un tânăr cu acelaşi nume, care a fost ucis. Actorul a atras atenţia asupra cazului uciderii unui bărbat din Michigan, care a plecat de acasă în Ajunul Crăciunului, pentru a se întâlni cu un alt utilizator al site-ului de matrimoniale gay Grindr. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit în decursul week end-ului.

„Din motive lesne de înţeles mă gândesc în această dimineaţă la prietenii şi familia acestui tânăr Kevin Bacon”, a scris starul pe Instagram.

„Viaţa i-a fost răpită prea curând. Dorea să devină frizer. Pun pariu că mi-ar fi aranjat foarte bine părul ăsta vâlvoi. RIB KB.”, a scris Bacon.

Tatăl victimei, Karl, a spus că i-a ales numele fiului deoarece a vrut să aibă aceleaşi iniţiale ca şi el, dar a dorit să evite folosirea numelui Karl Jr. A precizat că actorul Kevin Bacon nu era aşa de cunoscut când s-a născut KB, victima în vârstă de 25 de ani.

Gestul starului Kevin Bacon a rezonat cu cei un milion de urmăritori ai săi. Tânărul Kevin Bacon a plecat de acasă în Ajun de Crăciun, spunându-le prietenilor că urmează să se vadă cu un individ de pe un site de dating. Bărbatul a dispărut şi cadavrul lui a fost găsit sâmbătă, în apropiere de casă. Un alt bărbat a fost arestat în legătură cu această crimă, au precizat posturile locale de ştiri, transmite independent.co.uk.

Foto: Wikipedia.org

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here