Care sunt cele mai importante piese pentru drujbele Husqvarna?

0
110

Indiferent ca esti un profesionist in domeniul pomiculturii si silviculturii sau pur si simplu detii o casa inconjurata de un teren pe care iti place sa il ingrijesti, ai nevoie de cele mai performante utilaje.

Acestea te vor ajuta nu numai sa obtii cele mai bune rezultate intr-un timp scurt, ci iti vor garanta si o durata de viata indelungata si, cel mai important, siguranta si confort in timpul folosirii. Vorbim, bineinteles, despre motoferastraiele scandinave, dotate cu cele mai avansate din punct de vedere tehnologic piese de drujba Husqvarna.

Pe site-ul producatorului suedez, se remarca nu mai putin de patru tipuri de motoferastraie, echipate cu diferite piese de drujba de la Husqvarna. Multe dintre acestea se regasesc si in oferta magazinului online Roco Piese, de la bujii, amortizoare si lanturi, la pile de ascutit, carburatoare si filtre de benzina.

Astfel, exista motoferastraie hobby, ideale pentru utilizatori casnici si lucrari simple; multifunctionale, care se remarca prin eficienta lor, dar si prin nivelul redus al emisiilor; profesionale, cele mai rezistente si cu performante ridicate si pentru ingrijirea copacilor, dedicate profesionistilor si folosite strict pentru elagaj.

Desi vorbim despre unele dintre cele mai performante motoferastraie din lume, sigure si putin daunatoare mediului inconjurator, acestea se pot defecta uneori, din cauza conditiilor vitrege in care sunt facute sa functioneze.

In astfel de momente, ai nevoie de piese pentru drujba Husqvarna pe care le gasesti atat pe site-ul producatorului, cat si in oferta furnizorului sus-amintit. Iata, in continuare, care sunt cele mai importante dintre acestea, dar si preturile lor:

Lanturi. In mod logic, acestea sunt unele dintre cele mai importante piese pentru drujbele Husqvarna, intrucat sunt supuse celei mai intense si grele activitati, iar gradul lor de uzura este unul mare.

In oferta brandului scandinav se regasesc patru modele de lanturi: X-CUT C85 Chisel 3/8″ de 1,5 milimetri, X-CUT SP33G Semi chisel PIXEL .325″ de 1,3 milimetri, X-CUT S93G Semi chisel 3/8″ mini de 1,3 milimetri si HOO 1/4″ de 1,3 milimetri. Acestea au preturi care variaza intre 61 de lei si 1.790 de lei si sunt compatibile cu diverse modele de motoferastraie, indicate pe site.

Sine de ghidaj. Aceste piese de drujba Husqvarna sunt disponibile in trei variante: laminata cu fixare lata, solida cu fixare lata si varf HN si solida cu fixare lata si varf RSN. Pretul lor este cuprins intre 152 de lei si 530 de lei.

Echipamente de ascutire. In aceasta categorie intra pilele rotunde (de 4,8 milimetri), pilele plate (de 6 inci), seturile de ascutire 0.325″, dispozitivele de ascutit .325″ si sabloanele. Acestea pot fi achizitionate la preturi intre 7,50 lei si 68 de lei.

Baterii. In aceasta categorie de piese pentru drujbele Husqvarna intra incarcatoarele standard QC80, QC330 si QC500 (cu preturi de la 250 de lei) si bateriile BLI10, BLI20, BLI100, BLI200, BLI300, BLI520X, BLI550X si BLI950X (cu preturi de la 550 de lei).

Altele. Celelalte piese pentru drujbe Husqvarna disponibile atat pe site-ul producatorului, cat si in oferta furnizorului Roco Piese includ genti si sisteme de depozitare, lubrifianti si combustibili, echipamente de protectie personala, imbracaminte de lucru, unelte de arboricultura si unelte pentru exploatari forestiere.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here