Președinte interimar al PSD Marcel Ciolacu se află într-o vizită de lucru la Bruxelles

0
165

 Președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, efectuează o vizită de lucru la Bruxelles. În agendă sunt prevăzute întrevederi cu Serghei Stanișev, președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Frans Timmermans, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, și cu David Maria Sassoli, președintele Parlamentului European.

În agendă sunt prevăzute întrevederi, începând cu ora 10.00, cu Serghei Stanișev, președintele Partidului Socialiștilor Europeni, iar de la ora 11.30 Ciolacu se va întâlni cu Frans Timmermans, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, responsabil cu Pactul Ecologic European.

Tot luni, de la ora 16.00, va avea loc o întâlnire cu David Maria Sassoli, președintele Parlamentului European.

„Îmi doresc și cred că este o necesitate ca PSD să își recâștige dimensiunea sa de partid european. Trebuie să ne reconectăm la Europa. Este nevoie să reluăm dialogul și să consolidăm relația cu prietenii și cu partenerii din familia noastră europeană. Acesta este drumul PSD, acesta este drumul României! PSD trebuie să revină la masa dialogului european și să nu ne mai întoarcem la atitudini închise, neconstructive și fără finalitate. Avem obligația să facem acest lucru. Trebuie să pledăm cu demnitate, dar și cu înțelepciune pentru interesele țării noastre”, a declarat Ciolacu, potrivit sursei citate.

Sursa foto : https://google.com

Departamentul Politică Internă a platformei media independente Criteriul Național

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here