Aranjamente din flori de la Atelier Floricel

0
75

La fiecare eveniment important din viata mea, am avut mereu parte de un decor cu aranjamente florale de vis, fapt care a si atras curiozitatea prietenelor mele. De la cine achizitionez aranjamentele si de ce? Raspunsul meu este unul simplu, pe care totusi aleg sa il argumentez foarte bine. Eu apelez intotdeauna la Atelier Floricel si astazi o sa va enumar 10 motive pentru care merita investitia:

1)In primul rand, lucreaza doar cu flori proaspete, astfel incat aranajmentele sa tina chiar si cateva zile bune. Florile aduc frumusete in viata noastra, fara exceptie. Ele ne pot schimba ziua in mod radical, pot innobila un eveniment important din viata fiecaruia dintre noi si, mai ales, ne pot face fericiti fara sa depuna vreun efort anume. Florile ne inconjoara mereu, chiar daca noi nu ne dam seama de acest lucru si ne insotesc peste tot (daca le lasam sa faca asta), fie ca suntem tristi, fie ca suntem bucurosi, le asezam in camera noastra sau la birou intr-o vaza, intr-un aranjament floral deosebit, in tablouri verzi sau chiar intr-un terariu.

2)Florile sunt cei mai buni mesageri atunci cand vrem sa spunem cuiva „La multi ani!”, „Te iubesc!” sau „Iarta-ma!”. Din dragostea pentru flori si din dorinta de a oferi oamenilor prilejul sa isi poata exprima gandurile si sentimentele frumoase fata de ceilalti prin intermediul florilor, a luat nastere acest atelier floral Floricel, care a reusit, pana in prezent, sa aduca zambetul pe chipul a foarte multi oameni si nu are de gand sa se opreasca aici. Ba din contra, cauta sa evolueze si sa vina mereu cu ceva nou pe piata.

3)Echipa a fost intotdeauna pasionata de natura. Chiar daca a inceput timid, incet si atent acest proiect in care s-a investit, in primul rand, multa pasiune si daruire, s-a conturat in ceea ce este astazi. Puteti sa le consultati si portofoliul online, ca sa va faceti o idee mai buna despre cum lucreaza, ce servicii pun la dispozitie si asa mai departe. Pozele vor vorbi, oricum, mai multe decat ar putea-o cuvintele face, deci nu ezitati sa le vizitati site-ul, pentru a-i descoperi.

4)Floricel oglindeste modul in care fiecare client doreste sa exprime ceea ce simte, felul in care oamenii vor sa isi manifeste fericirea sau sa ii faca fericiti pe cei din jur. La Floricel, veti avea mereu parte de solutii personalizate pentru a crea cel mai frumos buchet de mireasa, un aranjament unic de flori pentru o nunta sau un botez sau unul demn de oferit unei persoane dragi la o aniversare, un decor pentru un eveniment anume si asa mai departe. Fiecare detaliu este gandit in asa fel incat, la final, intregul decor sa spuna povestea ta si sa ii impresioneze pe cei invitati.

5)La ei in atelier nu vei gasi un catalog de produse sau liste de preturi. De asemenea, veti constata faptul ca nu au buchete de flori sau aranjamente identice, produse in serie. Atelier Floricel iti garanteaza ca fiecare produs este unic si rareori un buchet, un aranjament, sau un decor floral este reprodus aproape identic la doua ocazii diferite, acest lucru intamplandu-se doar la cerinta clientului. Si fiecare aranjament, chiar daca este unic, este realizat in cea mai profesionala maniera.

6)Tot ce este verde si floral a contribuit la realizarea proiectului care astazi aduce zambete pe chipurile oamenilor. Ii bucura absolut tot ce presupune folosirea florilor in combinatii unice si pline de creativitate, fie ca e vorba de un buchet de mireasa, flori de nunta, flori pentru birou, terariu sau tablouri verzi. Deci vorbim de oameni cu adevarat pasionati de ceea ce fac, lucru care este din ce in ce mai rar intalnit in zilele noastre.

7)Pentru ei, clientul este pe primul loc: intotdeauna vor tine cont si de preferintele acestora, pe care le vor integra in propria viziune, astfel incat rezultatul final sa fie unul care sa intreaca toate asteptarile. Deci asigurati-va ca va faceti clar intelese dorintele si apoi totul va decurge de la sine.

8)Preturile pentru serviciile acestora sunt accesibile si se stabilesc in functie de anumite criterii (florile alese, numarul lor si asa mai departe). Aceste preturi se stabilesc dupa o discutie in prealabil cu echipa. Mentionati toate dorintele si preferintele, astfel incat bugetul sa fie extrem de bine calculat (preturile lor vor fi tot timpul in raport cu cerintele clientilor lor).

9)Atelier Floricel pune pasiune in tot ceea ce face. Perfectionarea constituie o preocupare continua pentru a fi mereu la curent cu noile tehnici si trenduri internationale in materie de design, iar acesta tine pasul cu toate. Astfel, a invatat totodata ca frumusetea unui aranjament floral imbraca numeroase forme si culori si ca in munca de florist a descoperit posibilitati nesfarsite de explorat de fiecare data cand si-a propus sa realizeze un produs unicat si inedit.

10)Echipa lor este gata oricand sa ia parte la evenimentele speciale din viata ta!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here