Pizza proaspăt scoasă din cuptor livrată direct la domiciliu by Crosto Pizza

0
132

 Gustul și calitatea se întâlnesc într-un singur loc, alături de legendara crustă delicioasă făcută în bucătăria Crosto Pizza din capitală. Pizza a devenit o bază a hranei oamenilor, fiind disponibilă într-o suită largă de sortimente și dimensiuni, medii, mari și extra mari. În realizarea pizzei perfecte intră o grămadă de ore de experiență din partea bucătarilor profesioniști din cadrul Crosto Pizza, reușind să se facă remarcați cu fiecare comandă prin cele mai rapide livrari pizza sector 5!

Crosto Pizza se poate cataloga cu succes în lista producătorilor ce oferă cele mai bune servicii clienților, având ingrediente de calitate și mâncare delicioasă la prețuri rezonabile. Prima comandă te va convinge că alegerea făcută este perfectă gustului tău, iar cei din jur care vor gusta vor aprecia foarte mult cât de proaspătă și bună este pizza Crosto.

 

Pizza își are originile în italia, locul de unde s-au scris cele mai delicioase rețete de pizza, multe dintre ele prezente și în rețelele Crosto Pizza, principalul producător și distribuitor de pizza din întreg municipiul  București, având echipe de livrări pizza în sectorul 5, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 6. Una dintre cele mai comandate și mai apreciate pizza de clienți este pizza Pollo Fresco, bogată în sos de roșii, mozzarella, piept de pui la grill, ceapă roșie, măsline negre, roșii cherry, extra mozzarella, oregano și multe altele care fac ca întregul mix să fie delicios. Alături se mai adaugă și blatul subțire sau pufos, în funcție de preferințele fiecărui consumator în parte. Comenzile sunt disponibile de luni până duminică între orele 10:00 – 23:00.

Bucătăria Crosto este amplasată pe strada Concordului, nr. 3, sector 5, București și pune la dispoziția clienților cea mai variată gamă de sortimente de pizza din tot municipiul. Pizza delicioasă și caldă poate fi comandată cu ușurință atât online cât și offline prin linia telefonică, Crosto Pizza având grijă ca fiecare comandă să fie onorată la timp iar clientul să fie pe deplin mulțumit de ceea ce a primit.

 

Livrarea rapidă la domiciliu în sector 5 București și în celelalte sectoare din capitală a făcut posibilă cea mai delicioasă pizza din municipiu. Crosto Pizza vine și cu oferte foarte atrăgătoare, la o comandă de două pizza vei primi încă una din partea casei, factor foarte bine primit de clienții ce își doresc să celebreze o zi de naștere, un eveniment sau pur și simplu o întrunire la film acasă cu prietenii sau familia. Rețetele autentice Crosto au reușit să facă mii de clienți mulțumiți, urmând a fi respectate în continuare spre satisfacerea bucuriei consumatorilor.  

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here