De ce sa alegem balustradele din sticla?

0
55

BENEFICIILE BALUSTRELOR DE STICLA

Balustrele sunt utilizate in multe cladiri, inclusiv in case, si sunt folosite pentru a sprijini scarile, balcoanele etc. In timp ce balustradele pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi lemn, crom, fier, otel inoxidabil si piatra, balustrada de sticla a devenit extrem de popular pentru ca ofera o serie de beneficii.

BENEFICIUL NR. 1 – ADAUGATI FRUMUSETEA ORICAREI CLADIRI

Un beneficiu al unei balustrade din sticla este capacitatea sa de a adauga frumusete oricarei cladiri. Sticla adauga o nota sofisticata, eleganta oricarei case sau afaceri. Sticla reflecta si creaza un joc de lumi adaugand frumusetea intregii cladiri.

BENEFICIUL NR. 2 – STICLA NU VA BLOCA LUMINA

Balustradele din sticla sunt foarte populare, deoarece au avantajul de a nu bloca lumina dintr-o cladire. Lumina trece prin sticla, astfel incat lumineaza intreaga zona. Daca aveti o zona cu piscina sau o gradina, sticla va asigura ca nu veti pierde aceasta priveliste frumoasa. Intrucat sticla nu blocheaza lumina, aceasta asigura ca casa dvs. este luminata frumos de lumina naturala.

BENEFICIUL NR. 3 – USOR DE CURATAT SI DE INTRETINUT

Veti aprecia, de asemenea, faptul ca o balustrada de sticla este usor de curatat si de intretinut. Balustradele confectionate din alte materiale pot fi dificil de curatat, deoarece sunt concepute in mod complex. In ceea ce priveste sticla, puteti utiliza un produs de curatat special pentru sticla si puteti sterge balustrada in doar cateva minute.

BENEFICIUL NR. 4 – DA ILUZIA DE MAI MULT SPATIU

Folosirea sticlei ofera si iluzia de mai mult spatiu in cladire. Acest lucru este valabil mai ales daca balustrada este dintr-un materia impecabil, clar, astfel incat sa puteti vedea prin geam. Iluzia de mai mult spatiu face ca zona sa para chiar mai mare decat este in realitate, ceea ce nu poate fi realizat folosind optiuni de metal, crom sau fier.

BENEFICIUL NR. 5 – VERSATILITATEA DESIGNULUI

Un alt beneficiu al alegerii unei balustrade de sticla este versatilitatea designului pe care acest material il ofera. Este usor de combinat sticla cu multe alte materiale, iar versatilitatea sa este motivul pentru care este disponibila in mai multe culori, texturi si optiuni de incadrare. Indiferent de stilul de decor intr-o cladire, sticla este optiunea perfecta, deoarece arata frumos in orice loc.

BENEFICIUL # 6 – DURABILITATE EXCELENTA

Multe persoane considera ca sticla este delicata, dar sticla este de fapt un material de constructie extrem de durabil. De fapt, sticla este mai durabila decat lemnul, care este adesea predispus la infestarea daunatorilor sau coroziunii dupa cativa ani. In timp, sticla va mentine in continuare durabilitatea si calitatea. Sticla se deterioreaza incet, astfel incat schimbarile in timp abia se observa cu ochiul liber.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here