Ce implica procesul de optimizare SEO On-Page

0
261
optimizare site

SEO pe pagina este practica de optimizare a paginilor web individuale, pentru a se pozitiona mai bine si pentru a castiga mai mult trafic relevant in motoarele de cautare. On-page se refera atat la continutul cat si la codul sursa HTML al unei pagini care poate fi optimizata, spre deosebire de off-page SEO care se refera la linkuri si alte semnale externe.

Dar ce anume implica acest proces de „optimizare”?

Majoritatea on-page SEO consiliere pare sa se concentreze aproape exclusiv pe plasarea strategica a cuvintelor cheie cu potrivire exacta in pagina de cuvinte cheie in titlu, cuvantul cheie in descrierea meta, cuvinte cheie in H1.

Recomandari SEO on-page

Prima regula in optimizarea motorului de cautare este de a oferi valoare, dar care este supusa la sentimente si emotii, de aceea – este intotdeauna partinitoare. Pentru a va pozitiona bine in motoarele de cautare – trebuie sa furnizati semnale clare ca paginile dumneavoastra sunt mai bune decat cele ale concurentilor dumneavoastra. Exista o multime de strategii, tactici si cele mai bune practici despre cum sa realizati acest lucru, dar cel mai important lucru pe care il puteti face este sa optimizati continutul dumneavoastra si sa va asigurati ca tot ceea ce detineti si controlati este pur si simplu excelent. De asemenea, retineti ca motoarele de cautare vor clasifica cele mai importante pagini relevante. Aceasta inseamna ca, pentru o interogare de cautare, ei vor lua mai intai un set de pagini relevante si apoi le vor afisa in paginile de rezultate in functie de importanta si notorietatea lor.

Cercetarea cuvintelor cheie

Inainte de a incepe sa scrieti orice continut (inclusiv titlul, descrierea meta, numele imaginii etc.), ar trebui sa stiti care este problema pe care incercati sa o rezolvati, adica ceea ce sunt oamenii care cauta intr-adevar si ce expresii au cel mai mare volum de cautare. De asemenea, trebuie sa tineti cont de concurenta si sa alegeti echilibrul perfect intre cele mai cautate cuvinte cheie si cele cu concurenta mai redusa.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here