Ecologiștii cer sancționarea Ministrului Interimar al Sănătății Victor Costache, cu titlul de exemplu

0
514

PER cere sancţionarea drastică a celor suspectaţi sau purtători de COVID-19, care săvârşesc fapte de rebeliune, începând cu Ministrul Sănătăţii, cu titlu de exemplu.

Scandalul cu uşi sparte la un centru de carantină din Bucureşti, în care un român a înjurat Poliţia şi Jandarmeria ca pierde 2000 euro pe zi, ar trebui să ne îngrijoreze pe toţi. Este o dovadă a lipsei educaţie, de indisciplina şi mai ales, reprezintă motiv serios de aplicare a unor sancţiuni drastice pentru cei care nu respectă legislaţia in vigoare.

Dosare penale, amenzi usturătoare între 10.000 si 50.000 euro sau chiar până la confiscarea locuinţelor în situaţia imposibilităţii achitării amenzilor, pentru persoane care săvârşesc acte de rebeliune. Dacă romanii plecaţi în străinătate, au ales sa se întoarcă în România pentru că nu aveau asigurare medicală şi nu ar fi putut fi îngrijiţi în ţările afectate de coronavirus, atunci, să înveţe să respecte cu stricteţe dispoziţiile legale dar şi statul român, prin organismele sale de acţiune, control, pază şi protecţie!

Mai mult, solicităm sancţionarea imediată şi cu titlu de exemplu a Ministrului Interimar al Sănătăţii, Victor Costache care, nu stă în izolare pentru că „Dacă stăm să ne încurcăm în proceduri, nu mai facem nimic”. Este total inadmisibil ca fix Ministrul Sănătăţii să nu respecte regulile de restricţie. Aşadar, dacă nici demnitarii statului roman nu respectă dispoziţiile de carantină, ce pretenţii să avem la ceilalţi români din ţară ?! Cerem justiţiarilor să îşi facă treaba şi să instituie ordine şi disciplină, în acest moment de grea încercare pentru România.

Sursa foto: Bianca Vasile, Vicepreședintele PER

Platforma media independentă Criteriul Național dimpreună cu Ziarul Nationalul.ro mulțumește domnului Dănuţ Pop,Preşedinte PER

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here