Lucrează fără riscuri pe șantier alegand un serviciu de transport moloz

0
271

Tocmai ai început sa renovezi casa? Sau iti construiești o casa noua? Dacă da, cel mai probabil o sa ai în scurt timp o mulțime de moloz care trebuie transportat la locul de depozitare. Dacă nu dispui de o mașină speciala și de o autorizație pentru transportul molozului, apelează la o companie specializata și autorizata pentru transport moloz din orașul tau care te v-a scăpa de moloz în  cel mai scurt timp, apoi îți poți continua lucrările de construcție sau renovare.

Ce înseamnă moloz?

Cu siguranță ai auzit de multe ori aceasta denumire, însă nu îți părea nimic cunoscut. Deșeurile nepericuloase care rămân în urma demolarilor sau a lucrărilor de renovare mai poarta numele de moloz. Chiar dacă este un deșeu  nepericulos pentru sănătate, molozul pe șantier este unul din motivele pentru accidentele de munca. Pentru a evita aceste accidente, legea interzice lucrările pe un șantier plin de moloz. Înainte de a începe sau de a continua o lucrare pe un șantier plin de moloz este necesara îndepărtarea acestuia și transportarea la locul de depozitare. Din fericire pentru firmele de construcții dar și pentru persoanele fizice care își fac renovări acasă, exista firme specializate în transport moloz. Dacă și tu vrei sa scapi de molozul din curtea ta, apelează cu încredere la o companie de transport moloz din orașul tau.

Care sunt avantajele alegerii unei companii de transport moloz?

  • Transportul molozului este necesar pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor, deci dacă alegi o firma care sa te scape de molozul din jurul tau poți lucra liniștit știind ca ești în siguranță și nu ai resturi de cărămizi sau de lemn care sa te pună în pericol.
  • Scapi rapid de moloz, fără sa fie nevoie sa ajuți la încărcarea lui. Orice firma de transport moloz are si personal care sa se ocupe de încărcarea deșeurilor în mașina de transport dacă acestea sunt vrac sau de umplerea sacilor cu moloz pentru a fi mai ușor de transportat. Cei care vin sa încarce molozul se vor ocupa de tot iar tu îți poți face în continuare treaba.
  • Este mult mai avantajos sa alegi o firma care sa transporte molozul în locul tău decât sa o faci tu. Prețurile pentru acest serviciu pornesc chiar și de la mai 2-3 lei pe sacul de moloz, deci indiferent dacă ai sau nu o cantitate mare de deșeuri tot nu o sa plătești foarte mult.

Alege o companie de transport moloz din orașul tau și bucură-te de timpul pe care îl poți câștiga dar mai ales, bucură-te pentru contribuția ta la o planeta mai curata.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here