Marea Britanie impune restricții dure de circulație

0
233

Marea Britanie impune restricții dure de circulație. Premierul britanic Boris Johnson le-a cerut britanicilor să stea acasă”, anunțând restricții dure de circulație pentru următoarele trei săptămâni, în încercarea de a limita răspândirea coronavirusului.

Liderul britanic  a anunțat, într-un discurs, că poliția va dispersa orice adunare de mai mult de două persoane, dacă nu sunt membri ai aceleiași familii.

„Începând din această seară, trebuie să le ofer cetăţenilor britanici o instrucţiune clară: trebuie să staţi în case. Este esenţial să se oprească răspândirea coronavirusului”, a spus Boris Johnosn.

Oamenii vor avea voie să iasă din case doar pentru achiziţionarea produselor de bază, exerciţii fizice o dată pe zi, singuri sau cu membri ai familiei, asistenţă medicală, mersul la muncă, doar dacă este absolut necesar.

„Sunt singurele motive pentru care puteţi ieşi din case. Nu trebuie să vă întâlniţi cu prietenii. Nu trebuie să vă întâlniţi cu rude care nu locuiesc în casă cu voi”, a subliniat premierul britanic.

Vor fi, de asemenea, închise magazinele care nu vând produse esenţiale.

Marea Britanie a înregistrat peste 6.700 de cazuri de coronavirus și peste 350 de decese.

Sursa foto: https:// google.com

Sinteza acestei știri a fost realizată de către Daniel Mihai, redactor șef al platformei media independente Criteriul Național

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here