Testele lingvistice ne ajuta sa ne orientam in cariera

0
178

A sti o limba in plus, pe langa cea materna, iti poate oferi anumite avantaje la care nici nu te astepti. Majoritatea joburilor desfasurate la birou, in ziua de astazi, prevad ca angajatul sa stapaneasca, la nivel conversational cel putin o limba de circulatie internationala (engleza, franceza, spaniola, germana). Asta se datoreaza globalizarii si prin efortul comertului de a aduce lumea mai aproape. Astfel se vor desfasura afacerile cand ambele firme vorbesc aceeasi limba.

Cei care vor sa urmeze o cariera in turism sau de staff hotelier pot incerca unul din testele site-ului Eurocor. Acest site ofera teste franceza, teste engleza si test germana pentru curiosii care vor sa stie la ce nivel lingvistic se afla.

De ce sa faci teste engleza inainte de a pleca la munca in strainatate?

Desi engleza nu este unicul criteriu pe care angajatorii il vor cere, este cea mai raspandita si vorbita limba in toata lumea. Deci cunoasterea limbii engleze la nivel conversational va deschide multe usi, fie ca vorbim de locuri de munca in Anglia, Olanda, Danemarca sau Germania.

De asemenea, cei care sunt interesati sa vada cum stapanesc cunostiintele a doua limbi de circulatie internationala, pot incerca si un test franceza.

Cei care invata engleza foarte bine pot fi oameni specializati in diverse domenii, cei care deja au o cariera foarte reusita in diverse domenii de activitate si au nevoie de o asemenea limba straina pentru a comunica mai bine si mai eficient cu partenerii de afaceri.

Limba engleza este extrem de vorbita in corespondenta de afaceri in lumea intreaga. Intotdeauna vei avea nevoie de cunoasterea acestei limbi straine cand vei dori sa trimiti mesaje prin posta electronica sau sa citesti mesaje primite de la altii prin e-mail.

Prin buna cunoastere a limbii engleze vei putea sa deschizi noi oportunitati de comunicare in cariera si vei avea contact cu mai multi posibili parteneri de afaceri din alte tari. Fa-ti si tu testul si vezi care e nivelul tau!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here