Tot ceea ce trebuie sa stii despre scarile interioare din lemn

0
55

Indiferent de casa pe care o ai la dispozitie sau de casa pe care urmeaza sa o construiesti pentru familia ta, scarile interioare din lemn nu trebuie sa lipseasca din amenajarea interiorului casei tale.Aceste scari interioare sunt deopotriva extrem de utile si foarte placute din punct de vedere estetic.

Componentele scarilor interioare din lemn

Atunci cand discutam despre o scara interioara realizata din lemn componentele acesteia includ casa scarii, rampa scarilor, parapetul si/sau balustrada, treapta, mana curenta, contratreapta, locul de odihna, grinda laterala si ochiul scarii.

Daca parapetul si balustrada scarilor au menirea de a evita caderea atunci cand cineva urca sau coboara scarile, casa scarilor este reprezentata de acei pereti care inchid spatiul de sub scara. Tot cu rol de protectie, dar si rol decorativ, in cazul acestor scari interioare este si mana curenta, acest element fiind situat in partea superioara a parapetului sau a balustradei.

Treapta scarilor este acel element in pozitie orizontala care vine sa asigure circulatia pe scari, iar contratreapta este elementul plasat in pozitie verticala si care face legatura dintre trepte. Grinda laterala sau centrala are rolul de a sustine treptele in cazul acestor scari interioare din lemn.

Atuurile scarilor interioare din lemn

Dincolo de faptul ca lemnul este in continuare un material extrem de apreciat pentru interiorul caselor, lemnul este un material foarte rezistent si extrem de util atunci cand vine vorba despre scarile interioare.Aceste scari interioare din lemn ofera un aspect clasic si elegant interiorului casei tale.In acelasi timp, lemnul asigura o tractiune si aderenta foarte bune la nivelul scarilor.

Un alt atuu important atunci cand vorbim despre scari interioare din lemn se refera la plusul de siguranta pe care acestea il ofera. Desigur, este de evitat orice cazatura pe scari. Dar chiar si atunci cand vorbim despre adulti si cu atat mai mult cand este vorba de copii, exista riscul de a cadea pe scari. Intr-o astfel de situatie lemnul este un material care asigura o amortizare superioara comparativ cu scarile din beton.

Scari interioare din lemn de la Stil Compact Design

Pentru a profita de toate avantajele pe care scarile din lemn pentru interiorul casei tale le ofera este recomandat sa apelezi la profesionistii in acest domeniu. O echipa de profesionisti o poti gasi la Stil Compact Design. Acest producator de scari interioare din lemn pune la dispozitia tuturor clientilor care apeleaza la serviciile sale o gama variata de produse de cea mai buna calitate.

Experienta in realizarea scarilor de interior din lemn, dar si profesionalismul intregii echipe ce lucreaza pentru Stil Compact Design reprezinta principalele argumente pentru care sa alegi aceasta firma specializata in scari interioare din lemn. Indiferent de spatiul avut la dispozitie si de modul in care doresti sa arate scara din lemn, Stil Compact Design este intotdeauna firma care poate sa iti ofere exact ceea ce iti doresti.

Stil Compact Design foloseste doar lemn de esenta tare si care este tratat pentru a oferi durabilitate timp indelungat. Finisajele de inalta calitate adauga un plus de eleganta pentru toate tipurile de scari disponibile pe scaralemn.ro.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here