Cursuri microblading pentru sprancene perfecte

0
80

Cand lumea descopera ceva ciudat legat de machiaj, rade fara sa inteleaga disperarea celui/celei care a recurs la aceasta strategie.

Scriu despre cursuri microblading si imi vin in minte chipuri dragi din sat. Mai intai imi rasare din cufarul cu amintiri tanti Vica. Era o femeie voinica, spatoasa, pe care am asemanat-o cu Mara lui Slavici nu pentru spiritul intreprinzator, ci pentru felul in care si-a crescut cei trei copii singura, fiindca pe barbtul ei nu a putut sa se bazeze niciodata. Voinica asemenea Marei ii placea sa doarma mult, cand avea timp. Era somnul acel de refacere a organismului extenuat de munca. Nu pot uita ochii caprui, nuanta aceea de aluna coapta si mai ales sprancenele albe ca neaua. Nicaieri nu am vazut eu sprancene asa de albe ca la ea. As fi zis ca sprancenele raman maronii, negre, blonde sau roscate, dar imbatranesc si ele.

Cand i-a aparut primul fir de par alb matusei mele, am auzit-o plangandu-se:

-Of, voi avea si eu sprancenele albe ca Vica. Accept sa am parul alb ca neaua, dar am sa ma rog sa nu mi se albeasca sprancenele.

Mi-a fost mila de ea, fiindca o iubesc foarte mult si am asigurat-o ca exista creioane, vopsea de sprancene si ea este scapata de sprancene complet albe. Cazul ei a fost atipic si fericit, fiindca sprancenele i-au albit mult mai incet decat parul.

Si pentru ea m-am gandit sa ma inscriu la acest curs microblanding, fiindca mereu a vazut in mine salvatoarea fmiliei restranse si extinse, dar asta-i alta poveste.

Matusa Carmen era norocoasa, fiindca avea sprancene bogate si prin urmare ar fi avut pe ce sa puna creionul si sa contureze. Mai rau ar fi fost, daca o prindea o ploaie sau o ninsoare asa si incepea sa-i curga dare negre pe fata.

A doua doamna avea cam 70 de ani, cand am vazut-o cu doua linii negre si groase deasupra ochilor in loc de sprancene. Ii cazusera sprancenele si ca lumea din jur sa nu vada acest lucru, si le desena singura cu creion pana corbului. Nici mainile nu erau prea sigure, dar nici culoarea creionului nu o avantaja, fiindca efectul era dezastruos.

Cei din jur radeau si rau au facut, fiindca oricine se poate confrunta cu acest accident in urmatoarele situatii:

-scarlatina. Multi oameni si-au pierdut genele si sprancenele dupa confruntarea cu aceasta boala.

-tratamente indelungate cu citostatice.

Am avut o fosta colega de facultate si buna prietena care a trecut prin aceasta experienta. A fost depistata cu cancer la san, i s-a extripat un san si a urmat un tratament indelungat cu citostatice. Am dorit sa o vad, ca sa o incurajez, dar ea mi-a spus suparata:

-Imi este teribil de greu sa ma vezi asa! Sunt rasa pe cap, dar asta nu-i nimic, fiindca port un fes, dar nu mai am gene si sprancene. Nu mai sunt cea pe care o stii tu. Nu vrei sa mai astepti sa imi revin putin?

I-am respectat  dorinta si am trimis niste bani sa o ajut. Este cumplit pentru o femeie frumoasa (era o bruneta reusita, multi ii spuneau ca are profil de grecoaica si ca seamana cu Cleopatra) sa treaca peste mutilarea fizica.

-procesul depreciativ al imbatranirii. Dupa menopauza, parul cade masiv, genele si sprancenele la fel.

Indiferent de cauze, toti omenii merita sa arate normal si m-as bucur ca statul sa subventioneze operatiile de restaurare a aspectului normal in cazul celor care sunt mutilati de boala.

La salonul ElizanaeAcademy sprancenele sunt tatuate frumos, iar efectul dureaza mult timp, de aceea persoana care face tratamentul trebuie sa fie foarte bine pregatita.

Lipsa spracenelor sau forma defectuoasa a acestora urateste la fel de mult ca alegerea unei culori gresite. O culoare  contrastanta cu cea a parului sau a tenului are puterea de a imbatrani cu 5-8 ani.

In prezent, sunt la moda tonurile de maro pentru tatuarea sprancenelor. Maro este vedeta anului 2020 in cee ce priveste tatuarea sprancenelor, existand urmatoarele posibilitati:

-maro deschis

-maro mediu

-maro inchis.

Maro este culoarea ideala si se potriveste si persoanelor blonde si celor roscate sau satene, dar si brunetelor.

Dar sa ne intoarcem la curs! Absolventii cursului ales de mine vor fi in mod garantat artistii cosmeticieni de maine, fiindca metoda utilizata este veche de peste trei decenii, iar teoria este imbinata cu practica.

Pe langa informatiile transmise la curs, adevarate secrete care asigura un machiaj semipermanent reusit, studentii primesc si un manual tiparit care le este de folos tot timpul, dar au si sansa de a lucra cu un model pe care il au la dispozitie. La curs sunt predate notiuni legate de tehnicile folosite, dar si de psihologie, fiindca increderea clientului se castiga prin discutii.

Ce trist ar fi, daca oamenii pe care ii vezi pe strada nu s-ar mai ingriji deloc si nu ar fi interesati de modul in care arata. In trecut, tanti Vica nu avea timp sa isi vopseasca sprancenele, fiindca lucra fara pauze sa isi creasca singura copiii. In prezent, femeile pot trece pe la salonul de infumusetare si ies de acolo cu 5-7 ani mai tinere, fiindca:

-sprancenele par ca in tinerete. Sunt sprancene frumos si natural arcuite, maronii si destul de stufoase, menite sa infrumuseteze intreg chipul.

-genele se pot indesi la comanda, fara sa fie incarcate de rimel.

-petele de pe buze si piele dispar, iar in locul lor  se intinde pigmentul de calitate superioara care tine mult timp.

Haideti la clinica de infrumusetare care face minuni si care stagneaza cu succes procesul imbatranirii!

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here