3 idei de cadouri pentru cei ce vor să fie mereu la modă

0
188

Ştii momentul acela în care se apropie ziua prietenului tău şi nu ai nici cel mai mic habar ce ai puteai să-i cumperi? Ei bine, nu este cazul să te panichezi. Dacă are telefon mobil şi, în lumea din zilele noastre este puţin probabil să nu aibă, ai o gamă întreagă de produse din care poţi alege un dar simpatic: huse, folii, diferite modele de popsockets şi tot ce mai are nevoie acest mic dispozitiv care ne ţine în permanenţă conexiune cu lumea. 

Suport auto pentru telefon?

Deşi legea care interzice folosirea telefonului mobil la volan este în vigoare de ceva vreme, încă vedem mulţi conducători auto care fie vorbesc la telefon, fie tastează în timp ce conduc. Din păcate, aceşti oameni nu îşi dau seama că se pun pe ei în pericol şi, în acelaşi timp, le riscă vieţile şi celorlalţi. Contextul traficului din ce în ce mai aglomerat, în care, în timp ce conduci, este din ce în ce mai necesar să fii sută la sută prezent, face un suport auto pentru telefon un accesoriu indispensabil. Aşa că nu ai cum să dai greş cu un asemenea cadou, dacă persoana dragă are maşină. Dacă ştii că foloseşte des bicicleta, ei bine, sunt şi suporturi pentru telefoanele mobile special concepute ca să ajute bicicliştii. 

Modelele pentru autovehicul sunt foarte diferite, de la variantele simple, până la variante cu încărcare wireless. Sistemul de prindere în suport a fost şi el îmbunătăţit, astfel că destule dispozitive au prindere electrică şi suprafeţe de contact cauciucate, în aşa fel încât telefonul să nu alunece chiar şi în poziţie landscape. Unele sisteme se pot prinde de bord, altele în grila de ventilaţie. Iar suportul cu prindere pe tetieră a fost gândit pentru pasagerii din spate, pentru un plus de confort în timpul călătoriilor lungi.

Popsockets?

Vesele și pline de viață? Bifat. Utile? Bifat. Deci popsocketsurile pot fi o alegere foarte bună pentru un cadou, mai ales când ești într-o mare pană de idei. Au funcție stand sau suport, pentru navigarea pe internet sau pentru a viziona confortabil conținut foto/video pe telefonul mobil.

Suprafețele umede nu mai reprezintă o problemă pentru dispozitivul mobil, acesta fiind protejat. Reduc pericolul de alunecare sau scăpare a telefonului din mână, oferind o siguranță sporită atunci când acesta este ținut în mână. Și scrierea mesajelor devine mult mai simplă. Un popsockets poate fi interactiv pentru copii și un sistem anti-stres pentru părinți. În plus, permite încărcarea wireless și se desface ușor, prin răsucire. 

De asemenea, există pentru acest accesoriu și varianta achiziționării unui suport auto, pentru a poziționa cu ușurință telefonul pe bordul mașinii, frigider, birou, perete sau pe orice altă suprafață.

Sau poate o husă pentru telefon?

Tot în categoria accesoriilor care pot fi şi vesele şi utile în acelaşi timp, ai husele de telefon. Desigur, la veselie poţi renunţa, în cazul în care cadoul este pentru o persoană mai sobră. În locul veseliei, e uşor să alegi patternuri incolore sau clasice.

Husele pot fi cu clapetă, activă sau nu. Dacă acesta este un aspect de care vrei să ţii seama, este necesar să citeşti cu atenţie descrierea pe care o face vânzătorul.

Foarte practice sunt şi husele din silicon, care îmbracă numai partea din spate a telefonului. Mulţi utilizatori sunt de părere că acestea ar fi mai utile decât cele cu clapetă şi că riscul să scapi telefonul din mână este mai mic. Materialul din care sunt făcute este flexibil, prietenos la atingere şi se pliază perfect pe telefon. Butoanele sunt acoperite, dar asta nu le afectează în nici un fel funcţionalitatea. În dreptul porturilor, camerei şi bliţului, husele din silicon sunt decupate. Un alt avantaj al lor este că preiau o parte din şocurile uşoare. Ideal este ca, pentru o protecţie optimă a telefonului, să fie utilizate împreună cu o folie de sticlă pentru ecran. 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here