Servetelele de hartie sunt la fel de importante precum apa si sapunul

0
327

In aceste zile incerte, cand pandemia a ingenucheat planeta, vorbim mult despre spalarea mainilor cu apa si sapun, dar nu vorbim prea mult despre stergerea lor. Poate nu stiati, insa acele consumabile hartie sunt la fel de importante precum apa si sapunul. Care este cea mai buna modalitate de a sterge mainile in ingrijirea de zi cu zi, atat acasa, cat si intr-un cadru comercial sau industrial? Dupa o spalare buna, ar fi foarte trist sa va contaminati mainile cu un prosop murdar! Prosoapele de hartie, precum prosoape pliate, sunt probabil cea mai buna metoda de a sterge mainile, si nu sunt deloc scumpe. Le puteti achizitiona de la magazine precum sanito.ro, de unde, pe langa consumabilele de hartie cunoscute, puteti achizitiona inclusiv prosoape coafor si role medicale.

De ce este importanta stergerea mainilor in mod corect dupa spalare, si, mai ales, de ce cu prosoape de hartie? Stergerea in mod corespunzator ajuta la reducerea numarului de bacterii de pe maini, chiar si dupa actiunea detergentului continut in sapun. Mainile umede pot transporta aproape 60.000 de bacterii, in timp ce mainile bine uscate poarta aproximativ 200. Reduceti astfel riscul de a transmite germeni copiilor si persoanelor vulnerabile, care trebuie mereu protejate. Conform studiilor, hartia din prosoapele profesioniste reduce numarul de germeni pe maini cu 48% pana la 77%.

Uscatoarele de aer cald sunt benefice si usuca bine mainile?

In primul rand, aceste uscatoare de maini sunt zgomotoase si pot prezenta risc de arsuri mai ales pentru copii sau pentru persoanele cu pielea foarte sensibila. Pe de alta parte, stiati ca acestea cresc semnificativ numarul de bacterii de pe mainile dvs.? Daca folositi isna hartia pentru a sterge mainile dvs. si pe cele ale copiilor, este mult mai bine pentru a reduce riscul de transmitere a infectiilor in ingrijirea de zi. Deoarece copiii nu se spala pe maini 100% in mod eficient, atunci cand usuca mainile pe un prosop de carpa, depun o parte din germenii pe care nu i-au indepartat. Astfel, la sfarsitul zilei, prosopul este plin de germeni. Prin urmare, copiii isi murdaresc mainile mai mult cand le usuca! Prosopul textil trebuie schimbat in mod normal in fiecare zi, sau chiar de mai multe ori pe zi.  De exemplu, stiati ca pe un prosop textil, virusul care provoaca gastroenterita poate supravietui 2 saptamani sau pana la spalare. Pentru raceli, este de 48 de ore sau pana la spalare. Nu uitati ca atunci cand folositi prosoape de material textil, alergenii alimentari pot fi gasiti dupa spalarea mainilor copiilor.

Atat in ingrijirea copiilor, dar si in ceea ce priveste modul in care ne gestionam viata zilnic, este recomandata cu tarie utilizarea prosoapelor din hartie. Cele de la sanito.ro sunt rezistente, nu se distrug la simpla atingere a apei si, dupa folosire, vor fi aruncate fara a exista pericolul ca altcineva sa le mai foloseasca si sa se contamineze. Pot fi folosite acasa, in clinici si spitale, in industria alimentara si asa mai departe. Pentru mai multe informatii, va asteptam pe site-ul sanito.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here