Cum poti aduce calitatea masinilor japoneze in compania ta cu leasing operational Toyota

0
131

Masinile Toyota sunt foarte apreciate pentru calitate, durabilitate si fiabilitate. Ele sunt masini care par ca nu se strica niciodata, rezista chiar si la cele mai stresante drumuri si iti vor fi alaturi oricand ai nevoie de un vehicul puternic pe care sa il oferi echipei tale. In acest sens, pentru a nu fi nevoit sa faci investitii capitale, iti recomandam Toyota leasing operational.

Avantaje leasing operational Toyota din punct de vedere fiscal si financiar

Pentru inceput este important de mentionat faptul ca vei avea un efort financiar minim la inceput de contract. De asemenea, nu trebuie sa platesti si alte taxe cum ar fi taxele de mediu, taxele de inmatriculare si impozitul pe autorism.

Un alt avantaj major este faptul ca se reduc costurile de utilizare pentru masina – chiria nu va include si valoarea reziduala a vehiculului ceea ce inseamna ca efortul financiar este mult mai mic decat daca ai detine masina.

Compania va avea un grad de indatorare mai mic, pentru ca un contract de leasing operational este vazut de unitatile de creditare drept contract de inchiriere long term si nu este calculat atunci cand sunt evaluate ratele ceea ce inseamna ca resursele pot sa fie alocate pentru investitii viitoare si pentru dezvoltare.

Este simplificat fluxul de numerar si bugetul deoarece cheltuiala este vazuta drept o chirie fixa pe care o vei plati lunar, pe tot parcursul contractului.

Avand leasing operational, bilantul va fi mult mai simplu pentru ca masinile sunt trecute in bilantul companiei care asigura leasingul.

In ceea ce priveste deductibilitatea investitiei, vestea buna pentru tine este ca toata chiria va fi deductibila integral atunci cand facturile ajung in contabilitate.

Tinand cont de acest aspect putem mentiona si faptul ca atunci cand ai leasing operational, cheltuielile aferente logisticii si cele de contabilitate sunt reduse cu mult deoarece nu va trebui sa ai relatii cu asiguratorii, service-urile si institutiile statului, acestea fiind in responsabilitatea firmei de leasing.

Ce include oferta de leasing operational Toyota

Atunci cand apelezi la Arval, un exemplu de oferta de leasing auto Toyota se refera la Toyota Corolla. Pentru aceasta masina, rata porneste de la 195 de euro plus TVA. Este vorba despre un contract pe 48 de luni, in limita a 12000 km pe an.

In plus, in aceasta oferta sunt incluse si urmatoarele avantaje pe care le vom prezenta mai jos pe larg. Achizitia si livrarea, precum si toate serviciile asociate acestui proces sunt asigurate de compania Arval astfel incat tu sa nu ai niciun fel de griji.

Asigurarile nu sunt responsabilitatea ta. Arval se ocupa de asigurarea completa a masinii astfel incat tu sa poti conduce fara griji si sa te poti concentra mai bine pe tot ce ai de facut, fara sa fii nevoit sa tii minte datele la care iti expira asigurarile si costurile aferente acestora.

Atunci cand masina se strica sau are nevoie de intretinere periodica, nu trebuie sa te implici personal in acest scop si nici sa faci drumuri la service. Reprezentantii companiei vor prelua masina pentru reparatii si intretinere astfel incat tu sa ai doar vehicule care ruleaza perfect. De asemenea, atunci cand vehiculul este preluat in service vei primi o masina de inlocuire pentru ca mobilitatea ta sa nu aiba de suferit.

In cazul in care se intampla ceva neprevazut, colaboratorii Arval au si avantajul de a beneficia de servicii de asistenta rutiera si de tractare pentru vehiculele luate in leasing, non stop, indiferent de ora sau de zi.

In plus, persoanele care au masini in companie stiu ca acestea implica o investitie considerabila in anvelope de vara si de iarna. Alegand sa lucrezi cu Arval si luand Toyota preferata in leasing, anvelopele sunt asigurate pe tot parcursul contractului indiferent de numarul de inlocuiri necesar.

Pentru o masina de calitate japoneza, contractul de leasing nu putea fi altfel decat perfect, iar Arval s-a straduit sa includa in pachet toate serviciile care sa se potriveasca cu masina dorita. Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa achiti rata lunara si sa te ocupi de ce ai de facut fara sa te mai gandesti la alte aspecte ce tin de administrarea flotei.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here