Despre avocat online si cand apelam la serviciile de consultanta juridica online

0
1314

Conceptul de avocat online a inceput sa fie din ce in ce mai popular in ultima vreme, mai ales in contextul starii de urgenta. Dupa cum bine stim, distantarea sociala, ca masura de siguranta face imposibile intrevederile intre diferite companii sau clienti si avocati. Astfel, mai multe case de avocatura si-au extins aria de desfasurare a muncii in mediul online, pentru a putea fi in continuare la dispozitia clientilor existenti sau a celor care au nevoie, in prezent, de o consultanta juridica.

Nici nu ne-am fi gandit cu zeci de ani in urma ca am putea sa beneficiem de sfaturile si de indrumarile unui avocat, doar la cateva click-uri distanta. Acum aproape totul este posibil sa se desfasoare online, inclusiv serviciile de avocat. Este vorba de un concept simplu, intuitiv, care poate fi accesat cu usurinta de oricine este interesat, indiferent de categoria de varsta din care face parte sau de experienta pe care o are cu lucrul online.

De ce sa apelam la serviciile de avocat online?

Pentru multe persoane timpul este una dintre cele mai pretioase resurse si astfel, prin intrevederile online cu avocatul, economisesti foarte mult timp, pierdut pe drum, prin trafic si in masina, spre sediul casei de avocatura. In plus, avocatii nu mai sunt limitati de spatiul restrans al unui singur oras.
Pentru a contacta un Avocat Online – Puteti intra aici.

Daca sediul avocatului se afla in Bucuresti, este destul de greu pentru persoanele din alte colturi ale tarii sa beneficieze de serviciile acestuia. Datorita conceptului de avocat online, toate aceste probleme s-au rezolvat de la sine, si toti cei interesati pot sa aiba acces la consultanta juridica in mediul virtual. Programarea are loc destul de rapid, iar contactul cu un avocat se poate face in mai putin de 30 minute de la trimiterea solicitarii.

Cum functioneaza serviciul avocat online?

Totul se bazeaza pe un principiu foarte simplu: intri pe platforma online a casei de avocatura, completezi formularul de programare, efectuezi plata si apoi, vei putea intra in legatura cu un avocat. Ti se vor cere date de identificare generale, precum nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon si vei fi rugat sa specifici intervalul orar la care esti disponibil pentru intrevedere, precum si mijlocul de comunicare, Whatsapp, Skype sau prin telefon. Vei plati online onorariul deja stabilit, fara teama ca ti se vor cere apoi taxe suplimentare. O intrevedere online cu avocatul poate sa dureze intre 30 si 60 minute. Daca este nevoie vor mai fi stabilite si alte intrevederi online si ti se vor solicita anumite documente in format electronic, pentru rezolvarea problemei.

Cum ne poate ajuta un avocat online?

Serviciul de consultanta juridica online pune la dispozitia celor interesati specialisti in dreptul civil, dreptul comercial, dreptul familiei si dreptul medical. Se poate oferi consultanta in chestiuni legate de divort, partaj, custodia copiilor, mosteniri si succesiuni. Se pot rezolva conflicte de diferite natura, litigii si rezolvare de petitii. Se vor redacta actele necesare infiintarii si inregistrarii unei firme la Registrul de Comert. De asemenea se va oferi consultanta de specialitate privind apararea dreptului de proprietate privata, recuperare de creante si anulare de documente. Vezi mai multe pe Ad-Avocat.ro

Majoritatea clientilor care au apelat deja la serviciul de avocat online s-au aratat multumiti de acest concept si de modul in care le-au fost solutionate problemele. Multi dintre acestia spun ca, dincolo de faptul de a fi economisit timp, au avut parte de costuri financiare mult mai reduse, fata de o colaborare fata in fata cu avocatul. Totul se simplifica si devine accesibil pentru o serie de categorii de clienti. Orice problema poate fi rezolvata cu ajutorul specialistului in drept potrivit si intreaga experienta se bazeaza pe aceleasi principii de transparenta si loialitate.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here