Scari din lemn masiv pentru interiorul caselor cu etaj

0
704

Pentru fiecare dintre noi locuinta unde ne intoarcem de la locul de munca si unde ne odihnim este cel mai important loc.Aici investim cele mai mari sume de bani atunci cand vine vorba despre confortul nostru.Confortul inseamna atat posibilitatea de a avea un spatiu eficient amenajat, cat si posibilitatea de a ne bucura de un „peisaj” interior deosebit.

In cazul caselor cu mai mult de un nivel un element care nu poate lipsi inca din faza de proiect este reprezentat de catre scarile interioare.Obligatoriu ai nevoie de scari interioare pentru a ajunge la etajele superioare sau la mansarda. In cazul in care esti foarte interesat(a) de modul in care aspectul interiorului casei tale urmeaza sa arate, atunci ai in vedere sa optezi pentru scari interioare din lemn masiv.

Forme si modele diferite de scari interioare

Cei mai multi dintre noi au in minte imaginea scarilor interioare impozante in holul caselor pe care le vedem in filme si care fac legatura dintre parter si etaj. Insa chiar daca nu avem la dispozitie un asemenea hol ofertant din punct de vedere al suprafetei, trebuie spus ca pe piata poti gasi foarte multe modele si forme de scari interioare construite din lemn masiv.

Din perspectiva formelor pe care le gasesti atunci cand vine vorba despre forma scarilor interioare din lemn poti alege scari drepte, scari compacte, scari spiralate sau scari drepte cu doua tronsoane. Pe de alta parte, referitor la modelele de scari interioare vei putea opta pentru diferite tipuri de esente de lemn, diferite nuante si culori, dar si diferite texturi.

Aceasta multitudine de modele si forme de scari interioare din lemn inseamna un mare plus pentru cei care doresc sa se bucure de un confort sporit atunci cand trebuie sa aleaga tipul scarilor interioare pentru casa. Cu ajutorul lemnului natural folosit pentru realizarea unor scari interioare vei putea sa adaptezi scarile la spatiul avut la dispozitie si in acelasi timp la stilul arhitectural al casei tale.

Scari interioare din lemn masiv – eleganta, durabilitate si confort

Scarile interioare construite din lemn masiv inseamna un plus de eleganta si rafinament in orice casa. Lemnul natural aduce un plus de bun gust si un aer proaspat in fiecare casa. De asemenea, lemnul masiv de esente tari folosit cel mai adesea pentru scari interioare este foarte rezistent. Chiar si in conditii de umiditate ridicata lemnul masiv nu se deterioreaza. Ba dimpotriva, lemnul de stejar spre exemplu regleaza umiditatea din anumite spatii.

Confortul pe care scarile interioare din lemn masiv il ofera este un mare plus de care poti sa te bucuri alegand aceste scari. Este mult mai placut sa urci si sa cobori pe trepte din lemn atat iarna, cat si vara.

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje ale scarilor interioare din lemn nu iti ramane decat sa apelezi la o firma de profesionisti in acest domeniu.Stil Compact Design este o firma de prestigiu atunci cand vine vorba despre scari interioare din lemn. Intra pe www.designscari.ro pentru a descoperi intreaga oferta a celor de la Stil Compact Design.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here